Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak pokud by jsi jich měl více tak by byli lepší než PMR, jenže k nim musiš mit licenci radioklubu a platí tam nějaký pravidla pro používání, takže by s tim byl problem, kdežto PMR je naprosto volný

Odesláno

Myslim ze bych nasel tri vysilacky co jsme kupovali od hasicu. I s akumulatory a krapet slusnejsim dosahem nez maji ty detske hracky ;) Jsou naladene na verejne frekvence. Jen by sis musel zajistit vyzvednuti a vraceni po akci. V pripade zajmu mi dej vedet SZ nebo SMS nebo tak neco... potrebuju to vedet s par tydennim predstihem, abych je stahnul od spravcu.

[upravil dne 11.3.12 20:56 od Vvitty]

Odesláno

Kameru vezmu, FullHD 3xCCD ;) Vysílačky nemám. Mám zahradní stan 6x3 metry, ale konstrukce je v trošku dezolátním stavu. Neodvažuji se ho slíbit na 100%.

Pokud potřebuješ nějakou další pomoc, jsem k dispozici.

Odesláno

ještě sem hodím jeden dotaz zda-li by se nenašel někdo kdo by připravil a graficky i upravil léták na chystanou akci ,velikost pulka A4 tzn tusim-li dobře A5 a veskere info o sraze je na hl strane . letak se bude tisknout černobíle.

klidně za drobnou uplatu ci protislužbu

Odesláno

Pe-Tr: jak chces, nam se PMRka pro organizacni ucely moc neosvedcily, takze jsme do klubu zakoupili neco s lepsim dosahem a horsi zarusitelnosti. Kdyby sis to rozmyslel, muzu je stahnout k sobe a nekdo je muze u me vyzvednout. Jsou k tomu i nahradni akumulatory tak by to melo vydrzet cely vikend.

[upravil dne 11.3.12 23:26 od Vvitty]

Odesláno

ja mam taky ty motoroly, ale mam je jeste zasifrovane :(

jinak taky asi budu mit PMR, do zalohy jsem pripraven vzit fulhade kameru :)

Odesláno

Kameru raději vezmi, dnes jsem vyjednával v zaměstnání a moc se netvářili. Nakonec jsme konečné rozhodnutí odložili na začátek června. Ale doufám, že mi to vyjde. Paradox je, že fotbal nechápu a nemusím a teď kvůli němu třeba nepojedu na svůj první klubový sraz :(

Odesláno

existuji urcite aspekty, jak se vse da obejit, ale pravdou je, ze to neni uplne optimalni.

kameru teda poresim :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...