Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mccolor: Stačí na rajče, stejně si budu vybírat. Reportáž mám v podstatě hotovou, jen mi chybí určitý typ fotek, který by se hodil pro dokreslení atmosféry. Zatím jsem využil ty od BBJ a Jimmyho (jeho foto zpětného zrcátka, ve kterém je vidět kolona Peugeotů je skvělá :mrk).

skuci: díky za fota, já je stáhnu z Letecké pošty, v PC se stejně lépe prohlíží.

Odesláno
když už jsme u těch srazů... nejede někdo příští týden na sraz KSA do Brna...?

sorry za :xvul o jaký sraz se jedná? třeba se trefím do termínu když pojedu ze Slovenska a vemu to přes Brno;)

Odesláno

mccolor: Určitě, jsou tam pěkná fota. Použiju něco z nich a reportáž bude hotová :)

Odkazy na fotogalerie hodím večer do prvního příspěvku, aby to bylo pohromadě.

[upravil dne 23/4/12 14:15 od MilanF1]

Odesláno
když už jsme u těch srazů... nejede někdo příští týden na sraz KSA do Brna...?

sorry za :xvul o jaký sraz se jedná? třeba se trefím do termínu když pojedu ze Slovenska a vemu to přes Brno;)

To mě taky zajímá, neříkám, že dorazím, ale info by se hodilo :)

Odesláno

Medvěd : děkuji za info,už mi to poslal přes sz skuci,je mimo termín návratu ze Slovenska.hledal jsem a nenašel,hledal jsem ve srazech i pokecu-asi jsem ho přehlídnul :mad:

Odesláno

ok v poho... já sem byl na KSA v Mostě a tam to byla bomba, protože sme viděli na velkou část trati, sem zvědav, jak to bude vypadat tady...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...