Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jen upřesním, že jsem po koupi auta udělal v místě vypouštěcího otvoru ve spodním deklu díru, takže jsem nikdy spodek při výměně oleje nedekloval, jen povolil šroub a pak přišrouboval...,filtr měním vždy vrchem

[upravil dne 11/2/12 20:15 od ozzy56]

Odesláno

Fakt, a řikal to táta??

Jinak ja měnim olej normalně bez jakyhokoliv zvedání, prostě lehnu na zem, nebo deku, strčím pod auto plechovou vanu cca 80x80cm odšroubuju vypoušťák a je to, pak to nechám vykapat, vyměním podložku zašroubuju, naliju novej olej a je hotovo, samo že mezi tim vyměním filtr

[upravil dne 11/2/12 21:07 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Mám trošku rejpavou náladu. Budu ale na Vítka hodnej i zlej. Ty voe pokud tu má někdo 2300 příspěvků a řeší problém jak zvednout auto, tak je něco někde špatně. Jak asi budeš měnit kolo, ovládáš levitaci? Nebo jezdíš na každou sezonní výměnu kol do pneuservisu?

Jinak ale uznávám, že na sídlišti cokoliv dělat není žádný med. I při blbém úklidu pořád dávat pozor, abys neobouchal kolemstojící nebo aby tě někdo nepřejel. Taky řeším neustálý problém kam s kolama, místa opravdu málo. A výměnu oleju a filtrů jezdím dělat na garáž ke známému. V klidu auto zvednu, přisvítí se, zatopí se, veškeré nářadí po ruce. V zimě ani nic venku dělat nejde. A skladovat v paneláku vaničku od oleje, zamrdaný kanystr s vyjetým olejem atd. to už by mi doma neprošlo. V tomto zase chápu Vítka, to se mu vyplatí nechat za dvě kila vyměnit.

Odesláno
Fakt, a řikal to táta??

Jinak ja měnim olej normalně bez jakyhokoliv zvedání, prostě lehnu na zem, nebo deku, strčím pod auto plechovou vanu cca 80x80cm odšroubuju vypoušťák a je to, pak to nechám vykapat, vyměním podložku zašroubuju, naliju novej olej a je hotovo, samo že mezi tim vyměním filtr

[upravil dne 11/2/12 21:07 od Radek Hurvajz]

Radku :D

Odesláno

Já s autem jen najedu na dřevěný nájezdy, a protože je dvůr z kopečka, tak když stojím s autem na nájezdech, tak je auto na rovině, takže jen vypustím olej atd. žádný zvedání auta heverem.

Odesláno

Šalda:dík ale fakt nechci otravovat

GhostBoxer: ja jsem neresil zvedani auta :D jen to ze nepolezu pod auto na sidlidti kdyz bude na zvedaku za 500kč mam s toho docela respekt na par lidi to uz padlo. Kola menim klidne pred panelakem o vikendu kdyz je vic mista

Odesláno

Vitku, když měníš kola v klidu před panelákem pravidelně, tak nevím na co řešíš nějakou bezpečnost zvedáku ze supermarketu za pět stovek. Hever tedy máš. Teda pokud nejsi zdařilý potomek Franty Kocourka. Ale jak píšu výše, než pod to lozit na sídlišti, lepší někam zajet. A úplně nejlepší je shánět natrvalo garáž nebo aspoň garážové stání. Ale soudruzi architekti nějak nepočítali s tím, že ten rudý blahobyt jednou skončí a v rodině budou třeba dvě auta.

Odesláno

tak snad se ptá na to, co je lepší--zda měnit olej spodem, nebo odsávačkou...

když nemá možnost nikam zajet, tak servis, co jiného dělat na sídlišti :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...