Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chrápete v noci? co s tím?

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

pokud budu spat jak P607Olda, tak se budu muset podeprit dindonem :D

Odesláno
A stane se vám někdy, že chrápete tak,že se sami vzbudíte???

:D áno, pomerne často.

Už niekoľko rokov spíme oddelene tak si manželka nesťažuje ale občas je intenzita na hranici únosnosti a psa vyženie z miestnosti.

Odesláno
A stane se vám někdy, že chrápete tak,že se sami vzbudíte???

:D áno, pomerne často.

Už niekoľko rokov spíme oddelene tak si manželka nesťažuje ale občas je intenzita na hranici únosnosti a psa vyženie z miestnosti.

No tak psi mají několikrát lepší sluch než lidi no a slyšet chrápání třeba 10x intenzivněji taky bych asi utekl :D:D:D:D

Odesláno

Mne vadí naozaj len velmi prehnane chrábanie ...

Kamarát co s nami jedzí na chaty, ked sa naleje, tak to je katastrofa ... Znesiem hocijaké chrápanie, ale toto nie. On chrápe aj ked vyfukuje, to je v podstate sustavny zvuk ! :D

Toho vzdy stahujeme na chodbu, alebo ho davame na zachod spat :D :D :D

Odesláno

chrápu vždy a v jakékoliv poloze. Podle manželky občas zastavím i dech.

Příbuzný na noc má nějaký přístroj a od té doby má klid a spí tiše.

[upravil dne 10/2/12 18:20 od adraj]

Odesláno

Teda sorry za OT,ale poslední dobou témata jako tohle,nebo bolí mě hlava a jím podobné...kdybych vše založil v tehdejší době já,tak bych tady byl za blázna :D Někdo tenkrát napsal,že za chvilku se tu někdo zeptá na to,jak správně masturbovat :D :D

Odesláno
Teda sorry za OT,ale poslední dobou témata jako tohle,nebo bolí mě hlava a jím podobné...kdybych vše založil v tehdejší době já,tak bych tady byl za blázna :D Někdo tenkrát napsal,že za chvilku se tu někdo zeptá na to,jak správně masturbovat :D :D

Tak toto je normalna tema :) Mozno sa to zda smiesne, ale chrapanie moze narobit dost problemov :)

Kebyze si najdes babu, s ktorou spávaš, asi by ti nebolo šúmák, že pri tebe nedokáže spať lebo chrápeš ... :)

Odesláno

Mám holčinu 5 let ;) ,ale naštěstí nechrápu,ale můj táta jo a nedá se proti tomu dělat nic po domácku co by fakt fungovalo,ani náplasti nepomohli,ani tenisák na zádech...jediná cesta jsou doktoři a to stojí prachy ;) na tom přeci není co řešit :)

Odesláno

Na tom nie je čo riešiť ?

Práve som tu napísal, že mne pomohol spray :)

Prilepšujú mi aj kvapky.

Boli tu napísané 2-3 návody, ako prestat chrábať. Ani jednu s tychto veci, si u tátu nepopisoval, ze by ste robili :) Ako si mozes byt isty, ze jedina cesta su doktory ? Preto je toto vlakno, mozno ze to niekomu pomoze :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...