Milan+ Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Rychle to všichni přepište,já stále tvrdím,že po chlastu to není Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 pokud budu spat jak P607Olda, tak se budu muset podeprit dindonem Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 no diť to taky píšu,že to neni chlastem:D Citovat
pastorek Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 A stane se vám někdy, že chrápete tak,že se sami vzbudíte??? áno, pomerne často. Už niekoľko rokov spíme oddelene tak si manželka nesťažuje ale občas je intenzita na hranici únosnosti a psa vyženie z miestnosti. Citovat
P607Olda Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Moje manželka chrápe jen občas, ale docela hezky... lahodně. Je to o tom, co si v duchu nastavím: líbí? nebo vadí? Citovat
davidekcz Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 A stane se vám někdy, že chrápete tak,že se sami vzbudíte??? áno, pomerne často. Už niekoľko rokov spíme oddelene tak si manželka nesťažuje ale občas je intenzita na hranici únosnosti a psa vyženie z miestnosti. No tak psi mají několikrát lepší sluch než lidi no a slyšet chrápání třeba 10x intenzivněji taky bych asi utekl :D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 kdybych spal na břiše měl bych prdel moc vysoko Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 každý pořádný chlap chrápe, já taky:D ale nesnáším chrápání, pak vraždím Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Mne vadí naozaj len velmi prehnane chrábanie ... Kamarát co s nami jedzí na chaty, ked sa naleje, tak to je katastrofa ... Znesiem hocijaké chrápanie, ale toto nie. On chrápe aj ked vyfukuje, to je v podstate sustavny zvuk ! Toho vzdy stahujeme na chodbu, alebo ho davame na zachod spat :D Citovat
adraj Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 chrápu vždy a v jakékoliv poloze. Podle manželky občas zastavím i dech. Příbuzný na noc má nějaký přístroj a od té doby má klid a spí tiše. [upravil dne 10/2/12 18:20 od adraj] Citovat
Dadadavid Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Teda sorry za OT,ale poslední dobou témata jako tohle,nebo bolí mě hlava a jím podobné...kdybych vše založil v tehdejší době já,tak bych tady byl za blázna Někdo tenkrát napsal,že za chvilku se tu někdo zeptá na to,jak správně masturbovat :D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Teda sorry za OT,ale poslední dobou témata jako tohle,nebo bolí mě hlava a jím podobné...kdybych vše založil v tehdejší době já,tak bych tady byl za blázna Někdo tenkrát napsal,že za chvilku se tu někdo zeptá na to,jak správně masturbovat :D Tak toto je normalna tema Mozno sa to zda smiesne, ale chrapanie moze narobit dost problemov Kebyze si najdes babu, s ktorou spávaš, asi by ti nebolo šúmák, že pri tebe nedokáže spať lebo chrápeš ... Citovat
Dadadavid Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Mám holčinu 5 let ,ale naštěstí nechrápu,ale můj táta jo a nedá se proti tomu dělat nic po domácku co by fakt fungovalo,ani náplasti nepomohli,ani tenisák na zádech...jediná cesta jsou doktoři a to stojí prachy na tom přeci není co řešit Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Na tom nie je čo riešiť ? Práve som tu napísal, že mne pomohol spray Prilepšujú mi aj kvapky. Boli tu napísané 2-3 návody, ako prestat chrábať. Ani jednu s tychto veci, si u tátu nepopisoval, ze by ste robili Ako si mozes byt isty, ze jedina cesta su doktory ? Preto je toto vlakno, mozno ze to niekomu pomoze Citovat
Dadadavid Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Tak schválně alternativně vyzkoušíme ty návody,co se tu objevili a dám vědět Citovat
Haryk Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 každej správnej chlap asi musí chrápat, aby ty naše drahé polovičky mohli nadávat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.