Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já budu asi extrém, spojku mi měnili ve 20tis. 2.0HDi po chipu asi v 10tis. km. Naštěstí ještě v záruce, ale začal jsem trochu pochybovat, jestli ten chip byl dobrý nápad, nárůst kroutícího momentu je hodně výraznej a spojka to zřejmě nedává.. Snad tedy po výměně vydrží..

Odesláno
ja mam najazdenyich 240tis a neviem ci bola menena alebo nebola...hmm..ako sa to prejavuje tiez neregistrujemmm...

ale zotrvak nachystany z tej akcie z pred roka a ked to pride tak naraz spolu vymenit....

Aka bola cena v akcii?? Mam nabehane 131 000 km a zatial v pohode, ale nie som ziadny pretekar.

Odesláno
rozmyslam, preco vlastne spojka odíde v roznych najazdenych km-troch... ine auta taketo problemy nemaju

ale maju... neboj sa..

a dovod znicenia? za vsetkym hladaj ludsky faktor...

Odesláno
rozmyslam, preco vlastne spojka odíde v roznych najazdenych km-troch... ine auta taketo problemy nemaju

Někdy se přihlas na nějaký koncernový fórum jak pláčou třeba Oktávkári nad DPF, Dvouhmotama ... ;)

Odesláno

Já spojku měnil loni při 160tkm samozřejmě komplet i když setrvák na tom nebyl úplně nejhůř. Kupoval jsem ho ještě za původní cenu cca 14tis a za 14 dní to spadlo na 5tis :grr tomu se říká pech;)

Odesláno

...tak dnes som zistil, že už aj mne odchádza spojková lamela. Pri predbiehaní na 5 -ke, otáčky rástli rýchlejšie a rýchlosť nie....:bojim:bojim:bojim

Otestoval som to znovu a je to tak. Pomaly ale isto odchádza lamela ...

[upravil dne 8/2/12 20:25 od Stefan00]

Odesláno

tak vítej :) kazdopadne to jeste vydrzi,ja to mam takto uz pul roku a zatim jezdim v pohode.... zalezi v jakym to bude stavu no

[upravil dne 8/2/12 17:42 od ace11]

Odesláno

taky jsem přesvědčen, že ta spojka jako celek je poddimenzovaná--prokluzuje totiž strašně moc lidem a to už nelze svést na špatnou techniku jízdy:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...