Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k současným mrazům zvažuji pro Pavlíka koupi dětských brusliček, nejspíše něco podobného těmto - http://www.worker.cz/366/detske-brusle-kacenky

Jde mi o to, zda máte s takovými bruslemi sami zkušenosti nebo zda byste raději koupili už něco podobného http://www.worker.cz/364/ledni-brusle-worker-rocky. Podotýkám, že já ani manželka jsme na bruslích v životě nestáli, ale v Praze je teď spousta malých kluzišť, kde bychom prckovi rádi umožnili se vyblbnout (předpokládám, že nejdřív by jen popojížděl mezi námi a pak už třeba samostatně kroužil v našem dohledu - já si brusle ve svém věku a vzhledem k tělesné konstrukci obouvat na nohy nehodlám).

Návštěvník
Odesláno

Mám s tímhle docela zkušenosti Medvěde, ty dvojbrusličky nekupuj v žádnym případě. Nebude se na tom moci sám pohybovat, blbě si navykne a bude problém s přejitím na normální brusle.

Kup normální hokejový brusle s pořádnou pevnou botou, aby nemohl kotníky vyvracet a neboj, ono mu to půjde.

Samozřejmě helmu, pořádný rukavice a chrániče na kolena pro začátek.

Edit: Možná by nebylo od věci vyrazit někam na zimní stadion do bazaru - tam bys koupil kvalitní použitý brusle za pár korun.

Tyhle malý čísla nebudou moc ojetý a na zimáku je pravděpodobnost že koupíš dobrý brusle vysoká.

[upravil dne 4/2/12 14:09 od kirkiz]

[upravil dne 4/2/12 14:11 od kirkiz]

Odesláno

Méďo, Pavlík je na ty \"kačenky\" už moc velký. Naši kluci na nich jezdili tak max. do 3 let. Pak už jsme přešli na normální brusle. Večer se zeptám Martiny, jestli máme nějaké schované nebo jestli jsou všechny pryč.

A jak píše kirkiz, možná by v Praze šlo sehnat nějaké bazarové. Ideální je od nějakých hokejistů, ti mívají velmi kvalitní a na jednu sezónu.

Nezapomeň na helmu, je poměrně důležitá. Opět se zeptám Martiny.

[upravil dne 4.2.2012 15:14 od Peta]

Odesláno

suhlasim s prispevkami nadomnou.. my sma zacali v troch rokoch...

zacat rovno na klasikach... my mame uz treti rok tie co rastu s dietatom... nastavuje sa velkost. tento rok uz dojazdime a kupujeme zas vacsie.

Odesláno

Dobře - tak dvoubřité \"kačenky\" jsou mimo zájem. Tedy další dotaz zní- jsou dobré \"rostoucí\" brusle nebo je lépe kupovat každý rok nové přesně na Pavlíkovu nohu (Pavlík je po operaci nožiček a tak mu \"bazarovky\" moc kupovat nechci). Je dobré koupit ty brusle, kde se dá vyměnit břit za kolečka nebo je to \"jen\" kompromis a je lépe mít zvlášť brusle na zimu a zvlášť letní kolečkovky? Dotazy jsou velice laické, protože jsme fakt ani já, ani žena na bruslích v životě nestáli (Helča ale o kolečkových bruslích a Letenské pláni mluví už několik let, takže by si třeba s Pavlíkem mohli odpoledne po školce/práci protáhnout hřbety).

[upravil dne 4/2/2012 16:03 od Medvěd]

Návštěvník
Odesláno

Já řikám že univerzální věci stojej za prd. Koupil bych hráčský brusle a na léto inlajny.

Nebral bych ani ty zvětšovací.

Velkej finanční rozdíl v tom nebude.

Ale já jsem poznamenanej hokejem, hrál jsem aktivně do nějakých 16 - 17 (ikdyž mi to nějak extra nešlo) a pak jsem trávil hodiny a hodiny na zimáku když hrál syn od svejch cca 5 let do 16 let.

Takže třeba Marcel bude tvrdit že zvětšovací jsou OK, protože má s nima zkušenost.

Edit:

Jo a neházej všechno na manželku....

Vážím 105 kg a mám brusle jak na led, tak i in-line takže šup šup a ničeho se neboj :D

[upravil dne 4/2/12 15:05 od kirkiz]

Odesláno

Univerzální věci obvykle stojí za prd, s tím souhlasím. Ale pokud medvědí rodinka nebude chtít řešit obíhání bazarů, tak se pro takhle malé děti a rekreační sporty hodí i roztahovací brusle. Pavlík z nich stejně za 3 roky vyroste a za tu dobu toho tolik nenabruslí.

PS: Méďo, tak my na půjčení brusle nmáme :(

PPS: Vím, že Pavlík je po operaci nohou, ale kvalitní bazarové brusle (od \"profíků\" hokejistů) budou rozhodně lepší než levné univerzály. Ale jak píšu, ani těch univerzálních bych se nebál. Dokonce náš Tomáš má letos nové, natahovací a ještě výměnné za kolečka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...