Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cca 40km jízda kdy je tak půl okreska a zbytek dálnice, teplota se konečně dostane na 90, sjedu z dálnice a po cca 200metrech jsou šraňky, dojedu na neutrál a po cca 30 vteřinách teploměr skokově padá na 70, za další 2 minuty jsem na dalším dílku pod 70 další 2 minuty je teploměr skoro na nule.

Můj dotaz bude asi pro 2,0 HDIčkáře, jestli je to normální stav. Vím že je -10, ale přijde mi to extrémní. Dělalo mi to i při +8 akorát ne tak razantně, ale po příjezdu do Prahy a 2 semaforech jsem byl taky na 70 stupních.

Odesláno

ventilátor neběhal, teda neslyšel jsem ho při zajíždění do garáže.

Jinak je to taková houpačka, normální jízda město a okresky se ani nedostane na 70. Blížím se k 70, pak jeden semafor a hned to spadne pod první dílek. Včera jsem přijel domů teplota venku -11 teploměr skoro 90, stojím 10 vteřin ručička padne, pak 5 vteřin stojí a hned zase padá. Takhle to skáče až pod první dílek během cca 5 až 8 minut volnoběhu.

Když sjíždím kopec se zařazenou rychlostí, tak teplota taky padá jen ne tak rychle

Odesláno

mno mám ten stejný problém, pořídil jsem origo zavětrovací lišty před chladič, ale bylo to vyhozenejch 530,- kaček. :bacha Tak si říkam jestli nezkusit přidělat kus pap.kartonu před chladič, to už by snad pomohlo.:myslim

Odesláno

Mám 1,6 tku a správa sa to podobne. Dnes ráno bolo -14, zahrial som ho na 90 až po tridsiatich km, no na prvej križovatke išla teplota ihneď dole na 60.:myslim

Aspoň v lete sa nebude prehrievať:D

Odesláno

Hm, tak mne to takto nerobi vobec. Dnes rano -19. Ohriate to bolo po nejakych 10km a potom teplomer drzi stale. Ked pridem do kolony, tak klesne teplota na 70 ale tam sa drzi.

Odesláno

Dneska jsem vyzkoušel a je to to samé, teplota byla na nezelých 90stupnů, po zastavení spadla teplota na 70stupńů ,venku je -15.......

Odesláno

Zkuzte si nechat vyměnit jakousi klapku sání s termostatem.Od té doby neznám tento problém.Závada byla v nedovírajícím termostatu.:)Do doby výměny byla teplota téměř žádná po výměně nepadne pod 80 stupňů.

Odesláno

Tak jsem na tom úplně stejně, teplota kolísá v rozmezí cca 30ti stupňů 90-60, ale přitom auto topí perfektně. Počkám až přestanou tyhle mrazy a jestli se to nezlepší tak zajedu do servisu.

[Edited on 12/2/12 09:26 by Don Wilson]

Odesláno

Ale to víš,že už jsem to taky řešil tento týden,ztráta výkonu,přehrátí softu,jen zatím nic nenajeto,takže neodzkoušeno.Najel jsem asi 100 km a ok.řešil jsem to se svolávačkou na fólie z.oken,tak uvidíme.

Jo a zdravím do Kolína,mého vojančení:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...