Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ty mas nejaky iny motor ako my...tebe tam nejake hadice trcia a dokonca horcicovy pohar???? to mas nejaky specialny pripravok na zimu?:D:D:D

alebo is tam robievas parky s horcicu?:papa:papa:papa:P

Odesláno

Tak jsem se už naštval. Dneska při -10 jsem nastartoval asi až na po dvacáté. Auto krásně točilo ale ne a ne chytnout. Občas se to na moment chytlo ale hned zase konec. Objednal jsem se tedy na výměnu žhavičů. Ve středu mi to budou dělat, tak doufám že mizerným startům je konec.

Odesláno

Brizan: skoušel si před startem napumpovat balonkem aby byla nafta až u čerpadla?

Mě to podobně startovalo taky tak, sice né na po dvacátý ale klídně na počtvrtý. Co 3x zmáčknu balonek tak to už nikdy nechcíplo ani při -23

Odesláno

Dnes -18C a start opět OK. 2x nažhaveno před stratem. Jenom když vidím co to dělá při startu z elektrikou a jak bliká display RT3, tak trnu aby se mi neotočil vhůru nohama.

[upravil dne 13/2/12 18:43 od Milhaus65]

Odesláno
Brizan: skoušel si před startem napumpovat balonkem aby byla nafta až u čerpadla?

Mě to podobně startovalo taky tak, sice né na po dvacátý ale klídně na počtvrtý. Co 3x zmáčknu balonek tak to už nikdy nechcíplo ani při -23

Pravda to jsem zatim nezkousel, uvidim rano, zkusim napumpovat a dam vedet jestli to pomohlo. Kazdopadne nic to nezmeni na tom ze novy zhavice davat budu. Uz me nebavi kazde rano trnout jestli se mile auto uraci nastartovat nebo me necha jet mastnou tyci.
Odesláno

Brizan: No aspoň uvidíš jestli to žhaviče jsou, já sem si taky myslel žě je mam ko ale ta nafta mi padá stačí fakt malinko a už je problem, možná ani nepadá, protože v létě jsem náznak neviděl spíš mi připadá že zimou mění hustotu a obsah. Svíčky mam zatím doma a starý startujou i v -23 tak si troufám říct, že jsou ok.

Odesláno

Rekl bych ze to budou oni, to chcipani neni pravidelne stane se to fakt jen obcas. Spis to vypada ze auto chytne tak na jeden az dva valce a to samozrejme nemuze bezet a tak to chcipne. Spatny starty mam kazdou zimu a rekl bych ze se to zhorsuje. Jestli vymena nepomuze tak budu patrat dal, ale nekde se zacit musi. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...