Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ked zhodis hlavu... ziskas kopu miesta :D Inac musim s tebou Adam suhlasit ze to je lepsie dat vymenit do servisu, lebo ked ten zhavic zalomia tak si ho musia aj vybrat. Neviem si realne predstavit situaciu s takto zapecenym zhavicom. Ci sa tomu vobec da predist ak je zhavic takto brutalne zapeceny. Mozno striekat wd40 uz niekolko dni dopredu... A potom ci je lepsie tie zhavice povolovat za tepla alebo za studena... mozno aj to ma vplyv. A v pripade ze ho aj tak zalomis.. potom co.. vyvrtat? novu hlavu?

Odesláno
...v akom pomere bol zmiesany s vodou.. :myslim toto som este nepocul...

nemusel zle natankovat aj ked na nasich cerpackach je vsetko mozne.

tento problem nastava hlavne kondenzaciou vnutornych stien na nadrzi z dovodu ked niekto neustale jezdi s malym mnozstvom paliva. vyzrazana vzdusna vlhkost steka po stenach v nadrzi a hromadi sa dole. kedze voda je tazsia ako samotne palivo, zhromazduje sa a pri takychto mrazoch jednoducho zamrzne... zhromazduje sa v najnizsich bodoch... neviem aky sposobom ju dostat von, ale idealne je ju fyzicky vypustit.

k tym aditivam som chcel este povedat ze do premiovych paliv sa aditiva neodporuca davat, nakolko tie uz aditivovane su na vyssej urovni a dalsou aditivaciou mozete zhorsit povodne vlastnosti.

Odesláno

Ale v tom pripade, pokial je koncentracia vody v benzine taka vysoka ze benzin zamrzne to musi byt citit aj na chode motora... ci nie? Ja si myslim ze ten motor musi dost kaslat s tolkou vodou... :myslim

Odesláno

Pani na ang fore som nasiel ze problemove studene starty su spojene hlavne zo vstrekovacmi siemens tak napiste ci su problemove starty spojene aj zo vstrekovacmi BOSCH . Mozno nieco na tom bude.

Odesláno

Je to sice trochu :xvul ale i tak sem si říkal že by to sem mohlo patřit.

Udělal jsem si zakrytí celé tlamy aby se mi lépe ohříval motor. Už mě nebavilo celou cestu do práce v autě mrznout tak uvidíme jak toto pomůže.

obrazekgu.jpg

obrazek1i.jpg

ps. pardon za tak špinavý auto, ale kdo by to teď myl;)

Odesláno

Zatím nevim, před chvilkou jsem to domontoval. Uvídím cestou z práce. A kdyby to nepomohlo tak mám alespoň přes zimu krytý chladič od toho bordelu co tam normálně nalítá :D

Odesláno

na kratke trate to bude v zime ok....ale na dlho asi uz nie....nema kadial tahat vzduch na ochladzovanie zase motora.... dufam, ze som teraz netreskol nejaku somarinu...opravte ma ak hej...:D

Odesláno

Už 2 roky mám origo kryt chladiče-zakrývá jen asi 40%chladiče,teplota se moc nezvedla (bylo mi řečeno v Peugeotu,že se to používá jen v severských zemích a max do rychlosti 110 km/h),tak jsem zvědav,co ti to bude dělat:myslim

Odesláno

to co ma Brizan som mal minulu zimu a ziadny problem do teploty +5 stupnov. uplne v pohode aj na vzdialenosti 40km suvislej jazdy cca 90~100km/h.

Teplota nesla vyssie ako 90st. Brizanovy odporucam pri teplotach opkolo nula a viac ako nula cize plusove teploty, odobrat jeden ten pas.

Co sa ucinku tyka, ano pomohlo to a motor sa zohrial rychlejsie...

Odesláno

zlatej bufik kluci,videl jsem ho i bazarovej a montaz se da taky snest... kamos zaplatil 4tis za montaz a za 6 tis sehnal komplet bufika.... vim ze je to financne narocnejsi,ale za tu pohodu a zadny zhaveni ci starty resit nemusite,ale to dulezite je teploucko v aute :)

[upravil dne 9/2/12 18:24 od ace11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...