stanleyirl Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Ked zhodis hlavu... ziskas kopu miesta Inac musim s tebou Adam suhlasit ze to je lepsie dat vymenit do servisu, lebo ked ten zhavic zalomia tak si ho musia aj vybrat. Neviem si realne predstavit situaciu s takto zapecenym zhavicom. Ci sa tomu vobec da predist ak je zhavic takto brutalne zapeceny. Mozno striekat wd40 uz niekolko dni dopredu... A potom ci je lepsie tie zhavice povolovat za tepla alebo za studena... mozno aj to ma vplyv. A v pripade ze ho aj tak zalomis.. potom co.. vyvrtat? novu hlavu? Citovat
Judes Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 To si robis srandu... ze zamrzol benzin??? V tom pripade sa musim opytat v akom pomere bol zmiesany s vodou.. toto som este nepocul... Hej lepšie povedané obsah vody v tom benzíne, prípadne v nádrži. Stalo sa to pred niekoľkými rokmi odvtedy používa cez zimu toto. http://www.autoomega.sk/?id_tovar=13941&ukaz=detail Citovat
Marcel00 Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 ...v akom pomere bol zmiesany s vodou.. toto som este nepocul... nemusel zle natankovat aj ked na nasich cerpackach je vsetko mozne. tento problem nastava hlavne kondenzaciou vnutornych stien na nadrzi z dovodu ked niekto neustale jezdi s malym mnozstvom paliva. vyzrazana vzdusna vlhkost steka po stenach v nadrzi a hromadi sa dole. kedze voda je tazsia ako samotne palivo, zhromazduje sa a pri takychto mrazoch jednoducho zamrzne... zhromazduje sa v najnizsich bodoch... neviem aky sposobom ju dostat von, ale idealne je ju fyzicky vypustit. k tym aditivam som chcel este povedat ze do premiovych paliv sa aditiva neodporuca davat, nakolko tie uz aditivovane su na vyssej urovni a dalsou aditivaciou mozete zhorsit povodne vlastnosti. Citovat
stanleyirl Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Ale v tom pripade, pokial je koncentracia vody v benzine taka vysoka ze benzin zamrzne to musi byt citit aj na chode motora... ci nie? Ja si myslim ze ten motor musi dost kaslat s tolkou vodou... Citovat
Cult981 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Pani na ang fore som nasiel ze problemove studene starty su spojene hlavne zo vstrekovacmi siemens tak napiste ci su problemove starty spojene aj zo vstrekovacmi BOSCH . Mozno nieco na tom bude. Citovat
cvrlo Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 mám delphi a zatiaľ štarty bez problémov:super Citovat
Joozino Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 ja sa tiez pripajam k cvrlovy, mam delphi a bez problemov Citovat
Brizan Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Je to sice trochu ale i tak sem si říkal že by to sem mohlo patřit. Udělal jsem si zakrytí celé tlamy aby se mi lépe ohříval motor. Už mě nebavilo celou cestu do práce v autě mrznout tak uvidíme jak toto pomůže. ps. pardon za tak špinavý auto, ale kdo by to teď myl;) Citovat
mxread Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 mám siemens, v týchto mrazoch štarujem ráno na druhý-tretí krát, ale zatiaľ stále chytilo.. aj pri -18... Citovat
Joozino Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 brizan, a pomohlo to ? citis ze auto sa skor ohreje ? Citovat
Brizan Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Zatím nevim, před chvilkou jsem to domontoval. Uvídím cestou z práce. A kdyby to nepomohlo tak mám alespoň přes zimu krytý chladič od toho bordelu co tam normálně nalítá Citovat
Joozino Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 jaj taak..aha potom napis ako si dopadol, ci ti nevyvrela voda Citovat
Brizan Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 jj napíšu, a kdyby se teplota nějak závratně zvedala (což nepředpokládám) tak sundám jeden pásek a bude to v pohodě. Citovat
godzilaTO Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 na kratke trate to bude v zime ok....ale na dlho asi uz nie....nema kadial tahat vzduch na ochladzovanie zase motora.... dufam, ze som teraz netreskol nejaku somarinu...opravte ma ak hej... Citovat
kurka Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Už 2 roky mám origo kryt chladiče-zakrývá jen asi 40%chladiče,teplota se moc nezvedla (bylo mi řečeno v Peugeotu,že se to používá jen v severských zemích a max do rychlosti 110 km/h),tak jsem zvědav,co ti to bude dělat:myslim Citovat
Marcel00 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 to co ma Brizan som mal minulu zimu a ziadny problem do teploty +5 stupnov. uplne v pohode aj na vzdialenosti 40km suvislej jazdy cca 90~100km/h. Teplota nesla vyssie ako 90st. Brizanovy odporucam pri teplotach opkolo nula a viac ako nula cize plusove teploty, odobrat jeden ten pas. Co sa ucinku tyka, ano pomohlo to a motor sa zohrial rychlejsie... Citovat
ace11 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 zlatej bufik kluci,videl jsem ho i bazarovej a montaz se da taky snest... kamos zaplatil 4tis za montaz a za 6 tis sehnal komplet bufika.... vim ze je to financne narocnejsi,ale za tu pohodu a zadny zhaveni ci starty resit nemusite,ale to dulezite je teploucko v aute [upravil dne 9/2/12 18:24 od ace11] Citovat
Marcel00 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 jj po minulej zime uz mam webasto aj ja... neni co riesit dokonalejsi ohrev motora proste zatial vymysleny nebol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.