Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

tak prisla odpoved :

Dobrý den,

tónovací fólie na sklo, kterou budeme mít v nabídce od 2.4., má platný atest dle normy EN 43, což nám potvrdil dodavatel.

Odesláno

Ať hledám, jak hledám norma EN43 je asi nějaká hodně malá norma, že není vidět :D

Odesláno

prohlášení o shodě či o homologaci dnes ve fabrice píše kdejaký jouda. Vidím to dnes a denně v naší branži-velkoobchod železářství. 99 % zboží je z Asie. Např. skutečně perfektní sikovky 250 mm s tlačítkem nakupuju za 70 Kč a prodávají se po 250,-.Kvalitou jsou skutečně profi a takto to je se vším. 25 m vázacího drátu poplastovaného nákup 5,- a prodej 17,- a Fiskars nakupujeme s rabatem 55% a podívejte se za kolik se prodává a takto se dá pokračovat.Je to v každém odvětví na chlup stejné. S foliema to bude to samé.

Odesláno

Stejně ta folia bude šmejd, jen na to su zvědavej a tu foliu koupím, a pak uvidíme:D

Jinak díky za info o té folii, ještě su zvědavej co bude v balení za nápis, jak bývá třeba: Není určeno pro provoz na pozemní komunikaci a podobně.

Odesláno

Šaldo , ono to šméčko být nemusí, podívej na nářadí TONA, komplet vyrobeno v Asii za hovno náklady a za co se prodává.

Odesláno

Hovno:o A já dycky když potřebuju něco lepšího do dílny, tak brečím, že nemá cenu utrácet za čínský šmejdy a radši koupit TONU, bo to je osvědčená značka:D Teď vidím, jak su mimo, ikdyž, mě připadá jejich nážadí oproti takovým tem tesco a obi stejně daleko lepší:myslim že by se v číně dělalo už i kvalitně???:myslim

Odesláno

V Číně umí kvalitně vyrábět odjakživa,ale zadavatel jim to musí říct a případně na to dohlédnout.Jenže drtivá většina to chce vyrobit co nejlevněji,nejlépe zadarmo a tady pak co nejvíc vydělat.Číňan se jen řídí tím co si u něj kdo objedná za kvalitu.

Odesláno

A co potom třeba čínský automobilky? Tam si řídí kvalitu sami a zatím to víceméně taky jedou ve stylu, okopírujme tohle a vyrobme to pokutmožno zadarmo. Na bezpečnost a duševní vlastnictví nehleďme:myslim

Odesláno

lape- přesně jak píšeš, záleží pouze na zadavateli zakázky. Čína umí kur....y dobrý vercajk!!!

Odesláno

a folie na oknech pokud to jsou bocni zadni a zadni, nemusite vubec resit homologaci. problem to je jen na prednim a na bocnich prednich oknech....

Tím bych si nebyl tak jistý, zhruba před měsícem mě zastavili policajti a kontrolovali mi atest na foliích a chtěli vidět i kartičku (folie mám jen na bočních zadních a zadním) :papa

Odesláno

dneska jsem na ně koukal a asi je koupím.. na ohmat nevypadají tak hrozně.. když to srovnám s fóliema z kellyny, tak jsou o hodně lepší, ale na druhou stranu co jsem bral přímo winfol a pod., tak ty byly samozřejmě lepší.. myslím že to bude dobrej kompromis v poměru cena/výkon pokud člověk nechce profi práci, protože je tu možnost, že je poškrábe..

Odesláno

Šmejdy nejsou ty folie ale lidé, kteří se živí právě tónováním oken. Před mýma očima tam jeden pán strčil do košíku všechno co bylo nachystáno v regálku. Známému jsem toto říkal a on mi povídal, že je to pro ně takto výhodné. Sice investují několik tisícovek aby je všechny zkoupili (folie) ale v konečném součtu se jím tatováto akce prý vyplatí. No tfuj!

Dnes jsem musel objet čtyři Lídly a až v tom čtvrtém bylo několik málo posledních folii, tak jsem zakoupil jednu sadu pro sebe a jednu pro kamaráda. Nevím kdy se k lepení dostanu, ale věřím že to bude brzy! Pak tedy poreferuji. :papa

Každopádně tedy, pokud jste je dnes nezakoupili, asi máte smůlu!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...