Ferry Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 tak prisla odpoved : Dobrý den, tónovací fólie na sklo, kterou budeme mít v nabídce od 2.4., má platný atest dle normy EN 43, což nám potvrdil dodavatel. Citovat
Návštěvník Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Ať hledám, jak hledám norma EN43 je asi nějaká hodně malá norma, že není vidět Citovat
koblih69 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Jedná se asi o dodržení požadavků zákona č.56/2001 Sb., předpisu EHK č.43, vyhlášky MDS ČR č.341/2002 Sb., Citovat
Altman Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Tím pádem lze bez problému a rizika postihu takto \"upravený\" automobil provozovat po pozemních komunikacích. No to tedy i vcelku panečku zírám. Citovat
ozzy1 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 prohlášení o shodě či o homologaci dnes ve fabrice píše kdejaký jouda. Vidím to dnes a denně v naší branži-velkoobchod železářství. 99 % zboží je z Asie. Např. skutečně perfektní sikovky 250 mm s tlačítkem nakupuju za 70 Kč a prodávají se po 250,-.Kvalitou jsou skutečně profi a takto to je se vším. 25 m vázacího drátu poplastovaného nákup 5,- a prodej 17,- a Fiskars nakupujeme s rabatem 55% a podívejte se za kolik se prodává a takto se dá pokračovat.Je to v každém odvětví na chlup stejné. S foliema to bude to samé. Citovat
Šalda Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Stejně ta folia bude šmejd, jen na to su zvědavej a tu foliu koupím, a pak uvidíme:D Jinak díky za info o té folii, ještě su zvědavej co bude v balení za nápis, jak bývá třeba: Není určeno pro provoz na pozemní komunikaci a podobně. Citovat
ozzy1 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Šaldo , ono to šméčko být nemusí, podívej na nářadí TONA, komplet vyrobeno v Asii za hovno náklady a za co se prodává. Citovat
Altman Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 TONA už se nevyrábí v Pečkách? Já myslel že je to ryze česká značka! Citovat
Šalda Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Mě ani o kvalitu nejde, stejně to poškrábu paletama, chtěl sem si na zadní dveře nechat přibodovat plech, ale tohle bude asi rozumnější Citovat
ozzy1 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 TONA se vyrábí na stejných linkách, jako ten vercajk co prodává OBI a jim podobní. Citovat
odee Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Hovno:o A já dycky když potřebuju něco lepšího do dílny, tak brečím, že nemá cenu utrácet za čínský šmejdy a radši koupit TONU, bo to je osvědčená značka:D Teď vidím, jak su mimo, ikdyž, mě připadá jejich nážadí oproti takovým tem tesco a obi stejně daleko lepší že by se v číně dělalo už i kvalitně??? Citovat
lape Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 V Číně umí kvalitně vyrábět odjakživa,ale zadavatel jim to musí říct a případně na to dohlédnout.Jenže drtivá většina to chce vyrobit co nejlevněji,nejlépe zadarmo a tady pak co nejvíc vydělat.Číňan se jen řídí tím co si u něj kdo objedná za kvalitu. Citovat
odee Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 A co potom třeba čínský automobilky? Tam si řídí kvalitu sami a zatím to víceméně taky jedou ve stylu, okopírujme tohle a vyrobme to pokutmožno zadarmo. Na bezpečnost a duševní vlastnictví nehleďme:myslim Citovat
koblih69 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Stačí se podívat kdy začala Korea a jak jsou na tom dnes. Čína pojede minimálně o 1/2 rychleji. Citovat
ozzy1 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 lape- přesně jak píšeš, záleží pouze na zadavateli zakázky. Čína umí kur....y dobrý vercajk!!! Citovat
Feelly Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Ta folie, takže to je šmejd a spiš nekupovat, ale tak u dveří do pokoje kde je sklo bude stačit ne? ) Citovat
h4wk3y Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Feelly: To, ze je ta folie smejd, to vis a oznamujes, nebo se ptas? Docela o ni premyslim... Citovat
Lucasao Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 a folie na oknech pokud to jsou bocni zadni a zadni, nemusite vubec resit homologaci. problem to je jen na prednim a na bocnich prednich oknech.... Tím bych si nebyl tak jistý, zhruba před měsícem mě zastavili policajti a kontrolovali mi atest na foliích a chtěli vidět i kartičku (folie mám jen na bočních zadních a zadním) Citovat
LORD_mapiv Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 dneska jsem na ně koukal a asi je koupím.. na ohmat nevypadají tak hrozně.. když to srovnám s fóliema z kellyny, tak jsou o hodně lepší, ale na druhou stranu co jsem bral přímo winfol a pod., tak ty byly samozřejmě lepší.. myslím že to bude dobrej kompromis v poměru cena/výkon pokud člověk nechce profi práci, protože je tu možnost, že je poškrábe.. Citovat
Altman Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Šmejdy nejsou ty folie ale lidé, kteří se živí právě tónováním oken. Před mýma očima tam jeden pán strčil do košíku všechno co bylo nachystáno v regálku. Známému jsem toto říkal a on mi povídal, že je to pro ně takto výhodné. Sice investují několik tisícovek aby je všechny zkoupili (folie) ale v konečném součtu se jím tatováto akce prý vyplatí. No tfuj! Dnes jsem musel objet čtyři Lídly a až v tom čtvrtém bylo několik málo posledních folii, tak jsem zakoupil jednu sadu pro sebe a jednu pro kamaráda. Nevím kdy se k lepení dostanu, ale věřím že to bude brzy! Pak tedy poreferuji. Každopádně tedy, pokud jste je dnes nezakoupili, asi máte smůlu! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.