Qcko Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Co moze sposobovat toto chovanie auta: Pri zaradenej rychlosti a pridani plynu taha do lava Pri zaradenej rychlosti bez plynu taha do prava Na neutral ide rovno Mozu to byt horne ulozenia tlmica? Citovat
BV406 Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 horni ulozeni tlumice asi ne, ale nam delalo nejake tahlo na rizeni nebo tak neco, ale urcite to nekdo upresni Citovat
Luboš406k Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Pravděpodobně to bude dělat kulový čep řízení na jedné straně. Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2012 Autor Odesláno 25. leden 2012 Capy riadenia su vymenene prave, auto je po geometrii, len to proste robi tento efekt, aj to nie vzdy AnotherOne: diky, kuknem tie ramena, to ma nenapadlo Citovat
crazybiker Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Zle pneumatiky,gulovy cap, silenbloky, poloosy,horne ulozenie, mozno nieco sa buchlo, voly skontorlovat, ci sa vsetko dotiahlo, a mozno diferencial... Inac to iste mi robi aj micko, pri jednotke a dvojke, pridam plyn auto trocha taha do jednej strany,uberem vsetko je ok, inac stale do lava to taha, pri vyssich rychlostiach uz nie... vsetko ok, ale ja to usmernujem na tie konicky a mozno rpi zrychleni sa to trocha kruti..... Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2012 Autor Odesláno 25. leden 2012 Ono pri zrychlovani auto moze mierne tahat do strany, s tym pocitam, len mne to taha iba sem tam a do oboch stran tak ako som pisal v prvom prispevku. Kazdopadne tycky a capy som komplet menil 2 tyzdne dozadu pred geometriou, kuknem tie zadne silentbloky Citovat
bak65 Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Vzpomínám si, že jsem měl kdysi na Dacii tenhle problém a byl vnější kloub poloosy. Byl nenamazaný ale ještě nevymačkaný, tak ani v rejdu necinkal. Taky to takhle reagovalo na řidání a ubrání plynu. Ovšem už si nevzpomínám jestli to jelo na vyřazenou rovně.... Citovat
dodo407sw Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 a nemoze to byt cestou cesty niesu uplne rovne... takze ked mas capy menene a nerobi to vzdy tak mozno Citovat
Butrus Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Uložení ramene na předku, dělalo mi to na P205. Při přidání plynu tahala na jednu stranu a při zavřeném plynu táhla na druhou stranu. Při vyřazení jela krásně rovně. Rameno bylo vymlácené v uložení. Vezmi za kolo a pohybuj s nim po směru jízdy a proti. Jestli je to KO, měl bys vidět, jak se kolo pohybuje v podběhu dopředu a dozadu a to je špatně. [upravil dne 25/1/12 17:26 od Butrus] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 me tohle delal spatnej vnejsi kloub poloosy vymenil jsem komplet poloosu a je klid :-) Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 me tohle delal spatnej vnejsi kloub poloosy vymenil jsem komplet poloosu a je klid :-) Citovat
Krupo Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Ja sa priklanam na nazor uzovatela AnotherOne. Robilo mi to iste na Pole. Bol to prilis makky silentblok v ramene. Citovat
Qcko Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 Kazdopadne v pocte nazorov sa priklanam ku kontrole silentblokov a ak budu dobre tak ku kontrole klbov na poloosiach Citovat
P607Olda Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Určitě silentblok na rameni. V zátahu se rameno vychýlí a tím se změní jeho poloha vůči řídící tyči, což se projeví změnou směru kola. Je o další ze závad (vibrace při zátahu, táhne do strany podle poslední zatáčky), kterou můžete řešit po internetu se zavřenýma očima (jako mistr zedník Lorenc, Na samotě u lesa). Citovat
Qcko Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 Ked uz sme pri tom, moze toto sposobovat pravidelnu vibraciu pri brzdeni vo vyssich rychlostiach? (nad 80 km/h ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.