Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co moze sposobovat toto chovanie auta:

Pri zaradenej rychlosti a pridani plynu taha do lava

Pri zaradenej rychlosti bez plynu taha do prava

Na neutral ide rovno :aut

Mozu to byt horne ulozenia tlmica?

Odesláno

Capy riadenia su vymenene prave, auto je po geometrii, len to proste robi tento efekt, aj to nie vzdy :)

AnotherOne: diky, kuknem tie ramena, to ma nenapadlo :papa

Odesláno

Zle pneumatiky,gulovy cap, silenbloky, poloosy,horne ulozenie, mozno nieco sa buchlo, voly skontorlovat, ci sa vsetko dotiahlo, a mozno diferencial...

Inac to iste mi robi aj micko, pri jednotke a dvojke, pridam plyn auto trocha taha do jednej strany,uberem vsetko je ok, inac stale do lava to taha, pri vyssich rychlostiach uz nie... vsetko ok, ale ja to usmernujem na tie konicky a mozno rpi zrychleni sa to trocha kruti.....

Odesláno

Ono pri zrychlovani auto moze mierne tahat do strany, s tym pocitam, len mne to taha iba sem tam a do oboch stran tak ako som pisal v prvom prispevku. Kazdopadne tycky a capy som komplet menil 2 tyzdne dozadu pred geometriou, kuknem tie zadne silentbloky :)

Odesláno

Vzpomínám si, že jsem měl kdysi na Dacii tenhle problém a byl vnější kloub poloosy. Byl nenamazaný ale ještě nevymačkaný, tak ani v rejdu necinkal. Taky to takhle reagovalo na řidání a ubrání plynu. Ovšem už si nevzpomínám jestli to jelo na vyřazenou rovně....

Odesláno

Uložení ramene na předku, dělalo mi to na P205. Při přidání plynu tahala na jednu stranu a při zavřeném plynu táhla na druhou stranu. Při vyřazení jela krásně rovně. Rameno bylo vymlácené v uložení. Vezmi za kolo a pohybuj s nim po směru jízdy a proti. Jestli je to KO, měl bys vidět, jak se kolo pohybuje v podběhu dopředu a dozadu a to je špatně.

[upravil dne 25/1/12 17:26 od Butrus]

Odesláno

Určitě silentblok na rameni. V zátahu se rameno vychýlí a tím se změní jeho poloha vůči řídící tyči, což se projeví změnou směru kola.

Je o další ze závad (vibrace při zátahu, táhne do strany podle poslední zatáčky), kterou můžete řešit po internetu se zavřenýma očima (jako mistr zedník Lorenc, Na samotě u lesa).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...