Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, jak je u 407cky resen senzor opotrebeni brzdovych desticek?

Je vnich drat, ktery se po opotrebeni desticek prerusi a prerusi el. obvod, nebo tam jsou jen elektrody, ktere po opotrebeni desticek spoji el. obvod pres brzdovy kotouc?

[upravil dne 24.1.2012 19:51 od jaykay]

Odesláno

Někdy se prošoupe volný drát ( nepořádně vyvázaný ) o kolo, jindy se roztřepí těsně u destičky... nemá moc smysl to řešit (tedy to prošoupané se teda dá sletovat a zaizolovat smršťovkou...),. prostě to ucvakni, ale nech zbytek zastrčený v tom konektoru aby se do toho nedostával bordel a neoxidovalo to.

Odesláno

jo na heveru to udelas, jako kdyz menis pneu, jen bacha at ti to nespadne, v tomhle rozmacenym pocasi to chce delat nekde na betonu nebo asfaltu ;)

Odesláno
to se mi fakt v tomhle marastu nechce, nedostanu se tam, kdyz jenom vytocim kola do max. rejdu?

[upravil dne 24/1/12 20:21 od Ferry]

Nedělej Zagorku, vyheverovat to, povolit 5 šroubů a sundat kolo zvládneš i ve vánici ;)

[upravil dne 24/1/12 20:33 od koblih69]

Odesláno

mě to dělá většinou když vyjedu z myčky nebo když moc prší ,voda se dostane do těch jacků,stačí to utřít při vytočených kolech

Odesláno

ne zacalo minuly tyzden obcasne pipanie upozornovanie BREMSEN VERSCHLIESSEN ze su ojazdene..ale neuviedlo ktore....pozrel som volnym okom a maju este nejaky skoro pol centimetra...ono to je tak spravene zeby to skor upozornovalo sa mi zda...ak sa mylim ma opravte

[upravil dne 24/1/12 21:55 od godzilaTO]

Odesláno

Dělalo mi to taky, drátky byli porušené tak jsem je ucvak úplně a nechal je jen v konektoru kvůli oxidaci (destičky si hlídám stejně sám) akorát to ucvaknuté zaizoluj jinak při každém dešti nebo vlhku ti to bude opět svítit;) a samozřejmě zkontroluj desky jestli to opravdu nedělají ony a nehlásí se na výměnu:D

[upravil dne 24/1/12 22:10 od Dančák]

Odesláno

Joozino ak ti vedú kábliky od brzdových platničiek tak tam tie senzory máš, zdá sa mi že ich má každá 407-ma.

post-27076-14109621951948_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...