Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takychto ponuk je po nete dost a ceny sa takto pohybuju, mne to pride tiez dost (lebo predpokladam ze je to ta cina), kazdopadne do 100€ keby sa dala zohnat, nebolo by na skodu :)

Odesláno

tak jsem se kouknul a mám tam Rj BOSH a je tam toto číslo VAR:D9A7C FF 07 EDC15 tak nevim jestli by mi to šlo s timto zařizenim ELM327

[upravil dne 24/1/12 18:41 od jarda444]

Odesláno

PP 2000 replika samozrejme koupene u nas v CZ a cena samotna cca 3800-3900/nepamatuju se presne+cesta nekam do HB Jihlavy Humpolce?

Chtel jsem to videt v akci na nasem malem notasu-a funguje .....

Byl to soft komplet kabel redukce na stary model a tusim partnera.....

Pri teto prilezitosti se zeptam jak mam vymazat servisni zonu auta pripadne jak prezkocit abych nemusel delat zaznam?

Kluci maji na dilne C3 1,6HDi \"Delphi\" a jelikoz se menilo kde co a snad konecne bude Ok mame z 17 zaznamu uz 36 :mrk

Pokazde kdyz se mazou \"chyby\" :( tak to dela povine zaznam ....

Diky

Odesláno

preskocit zapis servisni zony nelze, nebo teda lze pokracovat normalne entrem, ale napisou se tam samy nuly, kazdopadne zepta se te to pokazdy pri mazani, takze je jedno, jestli to vyplnis nebo odklepnes, az dosahnes 36 tak se zacnou premazavat ty stary zaznamy

• O 2 týdny později...
Odesláno
Nikomu tu ELM327 na tomto voze nejde (já ho rozchodil na androidu program Torque) ale ještě jsem neskoušel na jiných autech.Každý kdo se snažil tak bez úspěchu

Ja som to tiež skúšal s ELM 327 s Androidom, ale videl som tak akurát rýchlosť, otáčky a ešte neaké nepodstatné veci... :nevim

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Je to tak na vyčítání chyb..Nic moc se od toho čekat nedá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...