Speedy306 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Kluci nemáte někdo radu, mama si zamkla klíče v zapalování své 306 v kombíku rok 2000 a náhradní klíček nemá, dá se s tím něco dělat? Auto stojí před domem a klíče má v zapalování Ale zamčené dveře:-/ Díky za každou radu Tom Citovat
Guest ivo67 Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 ..... [upravil dne 22/1/12 17:45 od Pe.Tr] Citovat
mevi Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Jsem tu sice novej ale hadej proč mu Ferry poslal SZ Citovat
crazybiker Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 :-D riesil som neco podobne na peugeot 405. Ale mne bolo jedno ze sa to poskodi, a cuduj sa svetu az take lahke to neni :-D Citovat
vlasta_koutny01 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Zdravím, mám úplně stejnej problém jako Speedy306 - zamčený auto a pro jistotu zlomený klíč v jedinym zámku, takže bych potřeboval radu, jak tu mojí plechovku otevřít a co nejmíň toho zničit. Díky za radu. Citovat
oddie Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Dveře vyháčkovat, zámek se zalomeným klíčem vyndat, vytáhnout tu zalomenou část a vypilovat podle toho jiný. Citovat
vlasta_koutny01 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Dík za odpověď. Nějaká lehčí nápověda, jak vyháčkovat by nebyla? O zámek mi ani nejde, potřebuju se dostat do auta. Citovat
MikeBB Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Tiež sa obávam tejto situácie, mám totiž len jeden kľúč a nerád by som podobnú situáciu riešil dakde o polnoci na sídlisku večer. Pozeral som ceny skiel, tak najlacnejšie potom vychádza čelné, ak by už bolo treba rozbíjať Mohol by som aj poprosiť o návod, ak by som sa dostal do takejto ošemetnej situácie ? Ďakujem. Chcem sa ešte opýtať, či sa dá \"zosynchronizovať\" iný kľúč s DO a mojim centrálom ? Na aute mám prijímač na DO, ale jediný kľúč čo mam je bez vysielača Citovat
gadri Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 čelné najlacnejšie? Žartuješ! A čo tak ten malý trojuholník na zadných dverách!Ten keby si si dal aj vyrezať z obyčajného 3 mm tak to musí byť také, že to okrenm teba nik nezbadá. Citovat
KingSpade Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 gadri: akorát s tím malým trojúhelníčkem je největší robota Citovat
gadri Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 A okrem toho sa to dá vymeniť aj na ulici za cca -no nech nežerem za 30 minút.Pokiaľ si menej zručný za hodinu to musíš mať aj tak(ak teda máš odvahu a náradie, nejaké imbusáky hlavne a aj hviezdicové bity.)Odhadujem,že dole tapec.uvolníš \"zadnú kolajnicu\"odšroubuješ zvnútra ten čierny kus ťeleza a okienko ide von aj s gumovým tesnením. Citovat
mig315 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Ten keby si si dal aj vyrezať z obyčajného 3 mm tak to musí byť také, že to okrenm teba nik nezbadá. ty jsi dobrej a nebo dobrá...? Nevim no neco s obyc skla a pak jednoho krasneho dne mu nekdo neda prednost a ten na zadnim sedadle bude mit sklo v krkavici. Ale dobre napady mas. Citovat
oddie Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 čelné najlacnejšie? Žartuješ! A čo tak ten malý trojuholník na zadných dverách!Ten keby si si dal aj vyrezať z obyčajného 3 mm tak to musí byť také, že to okrenm teba nik nezbadá. A okrem toho sa to dá vymeniť aj na ulici za cca -no nech nežerem za 30 minút.Pokiaľ si menej zručný za hodinu to musíš mať aj tak(ak teda máš odvahu a náradie, nejaké imbusáky hlavne a aj hviezdicové bity.)Odhadujem,že dole tapec.uvolníš \"zadnú kolajnicu\"odšroubuješ zvnútra ten čierny kus ťeleza a okienko ide von aj s gumovým tesnením. Soutěžíš o post největších hovadin na tomhle fóru? Zatím se ti to s velkým přehledem daří 1. skla jsou bezpečnostní z nějakého důvodu, ne pro srandu krámíkům 2. skla jsou prohnutá, jestli sis neráčil všimnout, takže ve sklenářství si uřízneš leda ostudu 3. vyměnit trojúhelníček je nejhorší práce z bočních skel, dle toho, co plácáš je vidět, že o tom nemáš ani páru. Citovat
Tantor-BN Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Tiež sa obávam tejto situácie, mám totiž len jeden kľúč a nerád by som podobnú situáciu riešil dakde o polnoci na sídlisku večer. Pozeral som ceny skiel, tak najlacnejšie potom vychádza čelné, ak by už bolo treba rozbíjať Mohol by som aj poprosiť o návod, ak by som sa dostal do takejto ošemetnej situácie ? Ďakujem. Ja taktiež síce mam 2 klúče no ak mate nejaky fígel bol by som rád síce sa mi to už raz stalo v pripade že som zabuchol kluče v aute a zobral som si nový odomkol bol som rád a za chvilku znova ... samozrejme že klúče v aute no spravil som to ... bez škody ... neviem aké fígle nato mate vy ... Citovat
Mopař Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Oddie dí pravdu, opravdu se tady někdo zasvěcenej evidentně ještě nikdy nehrabal ve dveřích. Jinak nejlevnější čelní? I don\'t think so... v inzerci sem nedávno našel skla do dveří za 150 nebo 200 max.... Citovat
Guest ivo67 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 asi budu za vola,ale nechápu co je to SZ.. Citovat
miroja Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 A vtedy sa informacie od odosielatela dostanu len tebe a ostatni to nevidia. Takze citlive informacie je lepsie riesit tymto sposobom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.