Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci nemáte někdo radu, mama si zamkla klíče v zapalování své 306 v kombíku rok 2000 a náhradní klíček nemá, dá se s tím něco dělat? Auto stojí před domem a klíče má v zapalování:) Ale zamčené dveře:-/ Díky za každou radu Tom

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Zdravím,

mám úplně stejnej problém jako Speedy306 - zamčený auto a pro jistotu zlomený klíč v jedinym zámku, takže bych potřeboval radu, jak tu mojí plechovku otevřít a co nejmíň toho zničit. Díky za radu.

Odesláno

Tiež sa obávam tejto situácie, mám totiž len jeden kľúč a nerád by som podobnú situáciu riešil dakde o polnoci na sídlisku večer.

Pozeral som ceny skiel, tak najlacnejšie potom vychádza čelné, ak by už bolo treba rozbíjať :P

Mohol by som aj poprosiť o návod, ak by som sa dostal do takejto ošemetnej situácie ? Ďakujem.

Chcem sa ešte opýtať, či sa dá \"zosynchronizovať\" iný kľúč s DO a mojim centrálom ?

Na aute mám prijímač na DO, ale jediný kľúč čo mam je bez vysielača

Odesláno

čelné najlacnejšie? Žartuješ! A čo tak ten malý trojuholník na zadných dverách!Ten keby si si dal aj vyrezať z obyčajného 3 mm tak to musí byť také, že to okrenm teba nik nezbadá.

Odesláno

A okrem toho sa to dá vymeniť aj na ulici za cca -no nech nežerem za 30 minút.Pokiaľ si menej zručný za hodinu to musíš mať aj tak(ak teda máš odvahu a náradie, nejaké imbusáky hlavne a aj hviezdicové bity.)Odhadujem,že dole tapec.uvolníš \"zadnú kolajnicu\"odšroubuješ zvnútra ten čierny kus ťeleza a okienko ide von aj s gumovým tesnením.

Odesláno
Ten keby si si dal aj vyrezať z obyčajného 3 mm tak to musí byť také, že to okrenm teba nik nezbadá.

ty jsi dobrej a nebo dobrá...? Nevim no neco s obyc skla a pak jednoho krasneho dne mu nekdo neda prednost a ten na zadnim sedadle bude mit sklo v krkavici. Ale dobre napady mas.

Odesláno
čelné najlacnejšie? Žartuješ! A čo tak ten malý trojuholník na zadných dverách!Ten keby si si dal aj vyrezať z obyčajného 3 mm tak to musí byť také, že to okrenm teba nik nezbadá.

A okrem toho sa to dá vymeniť aj na ulici za cca -no nech nežerem za 30 minút.Pokiaľ si menej zručný za hodinu to musíš mať aj tak(ak teda máš odvahu a náradie, nejaké imbusáky hlavne a aj hviezdicové bity.)Odhadujem,že dole tapec.uvolníš \"zadnú kolajnicu\"odšroubuješ zvnútra ten čierny kus ťeleza a okienko ide von aj s gumovým tesnením.

Soutěžíš o post největších hovadin na tomhle fóru? Zatím se ti to s velkým přehledem daří :nevim

1. skla jsou bezpečnostní z nějakého důvodu, ne pro srandu krámíkům

2. skla jsou prohnutá, jestli sis neráčil všimnout, takže ve sklenářství si uřízneš leda ostudu

3. vyměnit trojúhelníček je nejhorší práce z bočních skel, dle toho, co plácáš je vidět, že o tom nemáš ani páru.

Odesláno
Tiež sa obávam tejto situácie, mám totiž len jeden kľúč a nerád by som podobnú situáciu riešil dakde o polnoci na sídlisku večer.

Pozeral som ceny skiel, tak najlacnejšie potom vychádza čelné, ak by už bolo treba rozbíjať :P

Mohol by som aj poprosiť o návod, ak by som sa dostal do takejto ošemetnej situácie ? Ďakujem.

Ja taktiež síce mam 2 klúče no ak mate nejaky fígel bol by som rád síce sa mi to už raz stalo v pripade že som zabuchol kluče v aute a zobral som si nový odomkol bol som rád a za chvilku znova ... samozrejme že klúče v aute :D no spravil som to ... bez škody ... neviem aké fígle nato mate vy ...

Odesláno

Oddie dí pravdu, opravdu se tady někdo zasvěcenej evidentně ještě nikdy nehrabal ve dveřích. :potlesk Jinak nejlevnější čelní? I don\'t think so... :myslim v inzerci sem nedávno našel skla do dveří za 150 nebo 200 max.... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...