Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Přehrajte si to sami . Je to úplně jednoduché . V servise,když byli napíchli na diagnostice a měnili soft řídící jednotky,mi říkali , že když by se jen chtěli podívat na soft rádia,tak jim to nabídne samo všechny dostupné aktualizace . Ale museli by znovu aktivovat , nebo deaktivovat funkce,které jsem měl nastavené jinak než z výroby - denní svícení , ostřikovače světel mám vyplé apod... Soft 2.2 se dá sehnat na zahr. forech včetně nových map a nahrát přes USB - asi 20 min (jen soft).

[upravil dne 13/9/12 07:16 od Danilo]

Odesláno

hosi, jedna vec:ten novy farebny displej neukazuje napr prehravanu mp3,ale zase hodiny a teplotu.ale neukazuje mi zmenu prevodoveho stupna.ten stary monochromaticky ukazoval a mal by aj tento predsa nie?ale neukazuje.v menu som nic nenasiel.zabudli to nastavit ci aktivovat v servise?alebo to farebny nepodoporuje??

Odesláno

@ Dj Addams: Ak mas na mysli ten maly farebny medzi budikmi tak tak nastaveny aby ukazoval teplotu a cas som ho este nevidel :o , mne to ukazuje aj prehravanu .mp3 aj tu nepotrebnu zmenu prevodoveho stupna...

Odesláno

tak pánové.. opět nic.. je sice pravda, že jsem byl ve středu v Košicích, ale žádný telefonát nic.. tak jsem ve čtvrtek odpo napsal panu řediteli Hruškovi sms, jestli se auto zase někde ztratilo a už asi nemá odvahu mi odepsat výsledek.. no tak já nevím... koukám už po audinách.. vw jsem zavrhnul.. tak jsem zvědav, jak dlouho tady budu členem fora:-DD

asi se na cely slavný pežot vy.. koupím rok starou A5 za stejné prachy a bude to větší kočkolap a do pežota už nevlezu... no asi to tak chtějí.. jo a to s tím kočkolapem jsem nemyslel vážně.. opravdu neee miláčku :-DD (psst ta moje tady sem tam zahlíží) .. no teď jste viděli, že mi z toho začalo hrabat:-D

Odesláno

To je fakt k Po...í!!!!! Co to je za salon?? Nejsou v úpadku?? Nebo chtějí být??? Když pročítám cele toto vlákno,:) tak to hrabání je vcelku logický důsledek:) Držím palce stále.

Odesláno

Pipinek , jsi blázen, pošli je do prdele a už jsi mohl mít auto od kohokoli jiného prodejce Peugeotu. Ale asi ti to takto vyhovuje.:papa

Odesláno

No dnes som troska prevetral 508ku - doslova co to da a uz pri rychlosti 190km/h sa mi zdala na ceste dost nervozna.... skusal som to na rovnom cca. 5km useku relativne novej rovnej cesty... mam 235/45 R18 pneu a cakal som vsak istejsie spravanie....:myslim

Ake mate prosim vy skusenosti?

Odesláno

@PeugeotHDi : Cestou na dovolenku som bol v noci na dolnej prazdnej chorvatskej dialnici zaveseny za nemcami a dost dlhu chvilku sme sli okolo 210km/h a musim povedat ze auticko slapalo uzasne a aj drzalo na ceste ako pribite. Tu som to neskusal a ani neskusim, ale mozno mu vadia nase cesty ? :D

Odesláno

Tak mam za sebou prvnich 500 v tomto skvelem aute. Ani se mi moc nechtelo domu, nejradeji bych jeste porad jezdil. Jizda se vytecne pohodlna a ticha - pokud nekdo hleda po letech stravenych na tvrdem podvozku zejmena tyto vlastnosti, ma je mit. obrovskou poctu zaslouzi interier, ktery je /vyjma odkladacich prostor/ spickovy.

neuveritelne nastve kapani vody do kufru. jsou to 2 roky co tento model a vyrabi a jeste nikdo tohle od vyroby nezmenil??? To auto snad ani nemohli zkouset pred zahajenim prodeje. snad bude takovych minel na aute minimum.

spotrebu zatim nehodnotim, je kolem 6 a 7, to musi jit dolu.

zaujalo me, ze neco ve voze tak tlumene piska kdyz stoupam na plyn, rychlosti to neni, protoze jakmile plyn uberu, piskot prestane. pokud zase plyn pridam, znovu piska. doufam ze to neni turbo:( nenapada vas co to muze byt?

Odesláno

Zdravim tak uz mam 1 malu nehodu.Pri cuvani z nierneho kopceka som samozrejme nemal zaradenu spiatocku a nezapli sa mi senzory,zarozpravany s priatelkou som tukol o roh hotelovej garaze.je to trosku stlacene a popraskana farba.asi 5mm od vrchnej hrany naraznika.uvazujem ze to nebudem davat robit ale len capnem tu nerezovu ochrannu listu na to.co na to poviete?pripadne nemate nejaky napadak ako to riesit? ak sa bude dat dohodim aj foto.

[Edited on 24/9/12 06:42 by Toudy5587]

Odesláno
zaujalo me, ze neco ve voze tak tlumene piska kdyz stoupam na plyn, rychlosti to neni, protoze jakmile plyn uberu, piskot prestane. pokud zase plyn pridam, znovu piska. doufam ze to neni turbo:( nenapada vas co to muze byt?

Aj ja to obcas pocujem...a myslim ze je to turbo...:(

Odesláno
Zdravim tak uz mam 1 malu nehodu.Pri cuvani z nierneho kopceka som samozrejme nemal zaradenu spiatocku a nezapli sa mi senzory,zarozpravany s priatelkou som tukol o roh hotelovej garaze.je to trosku stlacene a popraskana farba.asi 5mm od vrchnej hrany naraznika.uvazujem ze to nebudem davat robit ale len capnem tu nerezovu ochrannu listu na to.co na to poviete?pripadne nemate nejaky napadak ako to riesit? ak sa bude dat dohodim aj foto.

[Edited on 24/9/12 06:42 by Toudy5587]

Kua toto som sa aj ja raz skoro sekol pri zaradenom neutrali a posuvani sa dole kopcom (cuvani), ze nefunguju senzory.. musim davat fakt pozor.... Myslim, ze to mas dobry napad ako to lacno a celkom OK zamaskovat... Hod foto pred a po uprave. Vdaka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...