Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To je asi jedno, protože díky tomu, že je vyhřívané jen čerpadlo, tak zbytek v tuhé zimě stejně zamrzne. Co jsem tak nějak za půl roku zjistil, tak mám spotřebu adblue nekde kolem 1L/1000 km. Nádrž je na cca 15 L. Podle mě je problém někde v tom, že celý ten systém na P508 nebyl pořádně odzkoušeny, a jen se to dolepilo na standard a díky tomu vznikají tyto problémy.

• O 9 měsíců později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Čaute lidi, mám otázku, víte někdo co je tohle? Ovladač na headup display vím jak se používá, ale co je to vedle toho? Mám 508 Gt 2015. Tak jestli to mate taky někdo ve voze. Moc díky za odpověď a ať to jezdí ✌🏻

078A3D71-6843-4F57-9B5A-5ACC9F2AA091.jpeg

65FD1857-5048-449C-9114-6A78E5959E2A.jpeg

Odesláno

To jsou nějaké "samodomo" dodělávky, včetně toho kolébkového vypínače :myslim Nemáš tam dodělávané audio, nebo tak něco?

Odesláno (upraveno)

Jo to bude ono, původní majitel mi říkal, že tam bylo nějaké audio které tam nebylo od výroby. Jde vidět, že máš přehled 👍🏼

A další věc co jsem si všiml je ta, že po ujetí 10km/h se automaticky nezamkne auto, jde to nějak aktivovat přes nějaký software nebo přes diag? 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek a nepiš další příspěvky - použij "Upravit"
Odesláno

Ten otočný netuším, ten napravo bych tipoval na (na základě zkušeností) na přepínač soukromé/služební km na GPS u aut, které jsou v osobním užívání. Měli/máme stejné přepínače ve služebních autech. Podle mě uplně zbytečná věc, protože jsem to měl stále v jedné poloze a měnil to jen v programu při měsíční uzávěrce.

• O 4 roky později...
Odesláno

Trosku ozivim temu, je tu niekto, kto ma realne skusenosti (najlepsie dlhodobejsie) s 508 SW Hybrid 225GT Line 2021 rocnik. Jedna sa o 4 rocnu jazdenku s 86000km so zarukou este do decembra. Na co si dat pozor resp. nejake skusenosti co odchadza atd.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravim, koukam po 508 II benzin 1.6 165kw v GT verzi do +-120tkm a zajimalo by me na co si dat pozor pri koupi. Pripadne zda jsou nejake veci na ktere 508 obecne trpi? Diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...