Přejít na obsah

George97

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

O uživateli George97

  • Datum narození 6.10.1997

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

George97's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. George97

    nabíjanie autobatérie

    Takže to do budoucna bude mít vliv na životnost nové baterky?
  2. George97

    nabíjanie autobatérie

    Zdar, dnes jsem měnil baterii a při dotahování - pólu se mi podařilo zlomit toto. Co je to a k čemu to je důležité? Můžu s autem jezdit? Diky moc
  3. George97

    Sytičovo stádečko

    Tak KYB už jsou objednané. Jaké máte zkušenosti se zadními pružinami? Je jedno jestli vezmu MONROE, SACHS, LESJÖFORS?
  4. George97

    Sytičovo stádečko

    @MJSytic moc diky za odkazy jakou máš zkušenost s tlumiči od KYB? Někde jsi psal, že tlumiče od SACHS se neosvěčili, tak jestli ty KYB jsou lepší nebo bys řekl, že je to stejné jako ty SACHS.
  5. @skorpion takže postup je z N do D? Nebo z N do R? Nebo je to jedno?
  6. George97

    Sytičovo stádečko

    Zdarec, v nejbližší době budě dělat komplet podvozek, od ložiska pružné vzpěry, po posledni šroubek, navíc mi začalo hučet na zadní nápravě ložisko, takže ta výměna se udělá najednou. Můžete mi prosím napsat nebo poslat nějaky screen co všechno je třeba vyměnit? Vím že toho bude fakt dost, ale ja nejsem uplně zběhlý v těchto věcech, tak se raději chci obrátit na vás. Moc diky
  7. George97

    Výměna baterie - nestartuje

    Zdar, je mozné že při výměně baterie mi přestalo fungovat automatické zapinání světel?
  8. A není to tak, že když rupne pružina, tak jedna strana auta bude níž?
  9. Mám otázku, dnes jsem čekal v autě na kamoše a z ničeho nic rána jak hovado, jak kdyby mi někdo hodil pod auto silnou petardu (nevím jak jinak to přirovnat) kontroloval jsem první všechny gumy a tam problém neni. Tak mě napadlo, jestli to nemohl být tlumič nebo pružina. Když jsem přejel retardér, tak byl znatelný zvláštní zvuk od pravého předního kola. Mate někdo taky podobnou zkušenost? Nebo tip jestli je to spíš ten tlumič nebo pružina.
  10. Čaute všichni, taky se podělím o svou zkušenost s AM6. Mám 508sw 2.2hdi a občas když přeřadím z režimu P do D, někdy i z D do R, tak se od podlahy ozve takový zvláštní zvuk, jako kdybych vrtal s příklepem nebo nějaká malá zbíječka kdyby valila do podlahy, stává se to občas ikdyž je olej v převodovce už zahřáty, ale není to prostě pokaždé, jen fakt občas. Další věc co jsem si všiml je, že když jedu na 4st a převodovka v rychlosti 63km/h dá 5st, tak je tak takové lehké škubnutí od zadku, jako kdyby v manuálu jste rychle pustili spojku, nevím proč to tak je, ale když dám víc plynu a převodovka dá 5st. v rychlosti nad 70km/h tak už to škubnuti není. Jestli to je tím, že při rychlosti okolo 62km/h má motor na 5st. malý krouťák, to fakt nevím. A poslední věc co jsem si všiml je ta, že jedu 80-90km/h dám přibližně půlku plynu, převodovka má 5st. a otáčky vyletí na 2500 a auto zrychluje ale otáčky na otáčkoměru se stále drží na 2500 ale rychlost stoupá, jako kdyby se protáčela v převodovce spojka, a po chvíli se otáčky ustálí na správnou hodnotu.
  11. George97

    Výmena batérie

    Takže jinak řečeno, AGM je úplná hovadina když bych to “inteligentní dobíjení” nějak vypnul přes diagnostiku, mužů tam dat jinou baterku bez označení AGM?
  12. George97

    Výmena batérie

    @MJSytic Ano mám to do 2.2 GT, ale já v autě nemám systém Start/Stop a jestli se nepletu, tak typ AGM je určen pro Start/Stop. Auto startují přes tlačítko Start po levé straně. Tak teď fakt nevím…
  13. George97

    Výmena batérie

    Čaute, máte někdo možnost mi prosím zjistit podle VIN jaký typ baterie je pro mé auto?
  14. George97

    Navigace - aktualizace

    Čau, mohl bych taky poprosit o radu, jak aktualizovat na nejnovější mapy? Mám 508sw 2.2hdi. Díky
  15. George97

    508 - skúsenosti.

    Jo to bude ono, původní majitel mi říkal, že tam bylo nějaké audio které tam nebylo od výroby. Jde vidět, že máš přehled A další věc co jsem si všiml je ta, že po ujetí 10km/h se automaticky nezamkne auto, jde to nějak aktivovat přes nějaký software nebo přes diag?
×
×
  • Vytvořit...