Přejít na obsah

c3cilka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

2 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Praha 2
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 341 zobrazení profilu

c3cilka's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

2

Popularita

  1. Ahoj všichni, taky jsem s tím měl problém a byl jsem téměř před prodejem, ale vyměnil jsem na zadní nápravě takové hokejky, které drží nápravu, aby se nesmykala do stran a pořádně se nastavila geometrie na vozidlo 2,2 HDi. Bohuzel jsem zjistil, ze většina servisu nerozeznava motorizace a motorizace 2,2 HDi (DW12C) má jiné nastavení, jak ostatní motorizace. Tento protokol jen dokazuje, že se servisi stále mýlí a nastavují hodnoty pro jina vozidla. Nechal bych znovu udělat geometrii, ale tentokrát na správné vozidlo.
  2. c3cilka

    Podvozek 508 SW

    Lukaydo: všechny 508 mají vzadu víceprvkvou nápravu, shodnou se 407, pouze obyčejné 508 mají vepředu klasické uložení McPherson a verze GT má vepředu dvojitá ramena s oddělenou těhlicí, opět shodná nápravou se 407. Mám verzi GT (mimo jiné z důvodu jiné přední nápravy), v létě na 19" kolech a na zimu jsem teď dal 17" (minimum, co na auto dostanu, kvůli brzdičům), na 19" je auto trochu tvrdší, ale není to zase tak hrozné a to mohu srovnávat, protože jsem před tím měl Citroen C5 (hydropneumatiku), jediný markatní rozdíl je ve stabilitě auta. Pocitově mi přijde stabilnější na 19".
  3. c3cilka

    AISIN automatická převodovka

    Všem děkuju za odpovědi. Bohužel již auto nemám v záruce. Řekl bych, že jezdím klidně, ale bohužel hodně po Praze, ale dnes naštěstí trhnutí při zařazení do polohy \"DRIVE\" samo zmizelo, asi se to leklo, že to řeším. S tím trháním při řazení asi zkusím výměnu oleje. Neporadíte mi prosím někoho spolehlivého a levného z Prahy.
  4. Dobrý den, bohužel mi začala zlobit automatická převodovka, občas řadí trhaně a teď se přidalo trhnutí při zařazení převodovky do polohy DRIVE. Chtěl bych se zeptat, zda-li nemá někdo nějakou zkušenost a nebo neví co by to mohlo být. Auto má najeto 66 000 km. Předem děkuji za odpovědi
  5. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-Li máte ve svých vozech hlučné budíku, projevuje se to chrastěním při nastartování, kdy Vás budíky vítají obíháním po stupnici. Druhý problém je v jejich hlučnosti při jízdě, kdy se již moc neprojevuje chrastění při obíhání, ale zase, nejspíš v jejich uložení něco neustále lupe. Chtěl jsem se také zeptat, jestli nevíte, jak budíky vyndat z přístrojovky. Predem dekuji za odpovědi.
  6. Vážení, mám opět problémy s mojí 308, tentokrát s elektroinstalací. Děje se mi to, že se autu při jízdě, nepravidelně sami zapínají a vypínají automatická světla (vždy napíše hlášku automatická světla vypnuta a hned zase zapnuta) a včera se mi dokonce restartovala navigace přičemž se zavřel display a asi po cca 3 sekundách znovu otevřel a znovu naběhla navigace. Prosím o radu co by to mohlo být a zda-li jste se s tím někdo již nesetkal? Díky
  7. c3cilka

    Čeština pro RT 4

    Dobrý večer, mám nahranou novou verzi firmwaru 8,20, ale čeština se mi nedaří nahrát. Stále mi to hlásí \"Error Builtins\", pokoušel jsem se nahrát i jiný soubor to mi sice error nehlásí, ale zase se mi nedaří soubory dohrát, stále mi to jen restartovává systém. Dále bych chtěl poprosit, zda-li by se tou češtinou nedal nahradit jiný jazyk například turečtina, kterou tady asi většina nevyužije pokud se nemýlím:D. Vaši češtinu jsem sice pomocí GPH editoru přehrál do souboru turečtiny, ale nemám to jak vyzkoušet, jelikož mi systém stále hlásí buď \"Error\" nebo se restartovává. Prosím tedy o radu, co dělám špatně. Předem děkuji
  8. Mám 308 1,6 THP stejné problémy se ztrátou výkonu a také s otřesným zvukem po nastartování motoru. Chci se s Vámi podělit alespoň s vyřešením toho otřesného zvuku, je to napínací kladka na rozvodech. Příjmací technik diagnostikoval okamžitě, jakmile jsem se o tomto problému zmínil a pomohlo to. Vyměnily, jak již zmíněnou kladku,tak i rozvodový řetěz. Asi mě tady ukamenujete, ale již mám se servisy nejaké zkušenosti a doporučuji na Peugeoty jen Federal Cars a na Citroen AutoPort se všemi ostaními je to pouze ztráta času a nervů. Mám zástupce z obou značek a bohaté zkušenosti.
  9. Zdravím mám dotaz ohledně tohoto krásného auta. Už od 6 500 km (teď mám najeto 25 000km) mám problémy s jedinou německou částí tohoto auta a to je motor. Motor má problém při akceleraci a to většinou, když se na něj více šlape, při snaze o normální a úspornou jízdu se tento problém neprojevuje. V 6 500km - 10 000km se tento problém projevoval třeba tím, že auto jelo na 3.rychlostní stupeň max.50km/h, postupně vyřešeno (vyměněné turbo, rozvodový řetěz, EGR ventil atd.), nyní stále při akceleraci auto ztratí výkon a začne cukat z motoru vlivem cukání je slyšet cinkání. Setkal jste se s tím už někdo nebo nevíte jak tento problém řešit už si nevím rady ani servis. Děkuji předem za všechny odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...