Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a já myslel, že to tak má být.. přišlo mi to i zajímavé:-)) a říkal jsem si, že je to asi nějaký nový systém.. přesnější atd:-D

[upravil dne 2/5/13 23:33 od Pipinek]

Odesláno

Dnes som to troska na trojke osolil a drzal otacky na cisle 4500 asi 30 sek. a ta potvora aj ked som bol v manualnom mode preradila na stvorku... Stalo sa to niekomu? Ze aj v manualnom mode prevodovka keca do radenia...

Preco som to urobil? Treba raz zacas prevetrat turbo, aby sa lopatky vytocili na maximum...

Samozrejme olej zohriaty na optimalnu teplotu motor zabehnuty mam cez 17tis. km.

Odesláno

Nemůžeš si myslet, že tě elektronika nechá dělat co chceš :) Ten manuální režim to je \"jako\". Stejně řadí elektronika, jen čeká na Tvůj povel, no a když si myslí, že to děláš blbě, tak zařadí sama. Nahoru se mi to nestalo, netočil jsem to nikdy tak vysoko a tak dlouho, ale zajímalo mě jak si elektronika poradí s \"manuálním režimem\" když ho tam \"zapomenenu\". Jel jsem na \"manuál\" a auto podřazovalo s klesající rychlostí, jen o dost později než na \"automat\". Přece Ti nenechá zničit motor a to ani směrem nahoru ano dolů. Nebo myslíš, že to mělo řadit až s omezovačem? :myslim

Odesláno

@PeugeotHDi: to je \"choroba\" väcsiny, ak nie vsetkych automatov co je mne zname. kazdy jeden ktory mal trosku elektroniky ktory som jazdil robil presne to iste. ako napisal bigbadjohn, je tam mensia citlivost potom, u kazdeho vyrobcu inak nastavena... viaceri vyrobcovia maju az po dosiahnut obmedzovaca otacok , niekde aj pri sportovom rezime..

[upravil dne 10/5/13 15:01 od merlin99]

Odesláno

A ten manual jsi zařadil pákou nebo pádlem pod volantem. Není to totiž stejné. U mne pádlem zařadí navolenou rychlost a po chvíli přejde opět na automat, pokud dám manuál pákou, tak tam zařazená rychlost zůstane.

Odesláno
A ten manual jsi zařadil pákou nebo pádlem pod volantem. Není to totiž stejné. U mne pádlem zařadí navolenou rychlost a po chvíli přejde opět na automat, pokud dám manuál pákou, tak tam zařazená rychlost zůstane.

Manual som dal pakou, a padlami radil rychlosti...

Inak ma to logiku, ze elektronika nedovoli dlho drzat motor v otackach alebo naopak v nizkych otackach... Islo mi predovsetkym o to aby som turbo trocha prebehol...

Odesláno

Dáš na manuál, a když budeš prase tak po zařazení 1 stačí dát plyn a už na to nemusíš šahat. Po překročení otáček motoru, teď nevím kolik (červené pole) to přeřadí samo a tak pořád dokola. podtočení funguje stejně. U mě to řadí 4 pod 50, 5 pod 70...

Odesláno

Chcise zeptat , jak máte nastavenou klimatizaci ? Zkoušel jsem už všelijaké nastavení a různé teploty , ale když chci mít v autě tak akorát těď když je tepleji , tak to moc fouká . I když si zavřu některé výdmuchy ,tak to fouká zase jinými . A když si stlumím ventilátor ručně , tak je zase horko . Když jedu sám pustím to všechno na pravou stranu , ale když jedem dva ,tak je to horší . Oproti 407 se mi zdá , že to fouká o dost více . Nebo že by to bylo tím , že jsem starší a citlivější na průvan :D ? Za dva roky se mi nepodařilo najít ideální řešení :mad:.

Odesláno

Vyzkoušeno . Nefouká to do očí když si dám clonítko a uberu větrák na minimum , ale fouká to kolem něho až na levé rameno .

50 tka na krku , tak to už asi lepší s tím revmatismem nebude :). Budu zkoušet další možnosti .

Odesláno

tak já dávám na 21,5 .. asi jsem mladý a horkokrevný - tím pádem zvyklý na vyšší teploty.. a nechávám to na auto.. nejak mě to neomezuje.. ale jak vlezu do auta, tak to hodím na 17 a pak stáhnu na těch 21,5. jo a nevíte jestli jde nastavit, že když přilezu k autu a odemknu ho, že se pootevřou okna?..někde jsem to viděl...díkes... jo a všimnul jsem si, že když jedu do 130 km/h, tak nemám na skle skoro žádný rozplácnutý hmyz, ale jak jedu více, tak to je síla:-))

Odesláno

Pipinek, neviem ako je to pri bezkľúč. prístupe, ale pri používaní diaľk. ovládania stačí podržať tlačítko otv./zatv. a vtedy sa okná otvoria/zatvoria. Neotvoria sa celé, ale okná sú v pohybe, len pokiaľ držíš tlačítka.

Odesláno

no já když mám odemčeno a zmáčknu zamknutí a držím, tak se auto zamkne, sklopí zrcátka a vytáhnout okna... když je zamčeno a já odemykám, tak se auto odemkne, narovnají zrcátka a stáhnou okna...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...