P607Olda Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Poprvé jsem měl tuto závadu na 605 3V6, v r. asi 96, taky nikdo nevěděl, co to je. Pak na Jumperu, pak na Ducatu. Závada se vyskytuje na motorech s velkým krouticím momentem, anebo na chipovaných, když řidič využívá pořádné zrychlení (což jsem taky na třílitru dělal). Je to jak když má auto třesavku a nevíš, odkud to jde. [upravil dne 19.1.2012 10:25 od P607Olda] Citovat
BV406 Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 tak zatim prectena dia a zjisteny korekce vstriku, na dvou valcich -1,5 na ostatnich dvou +1,5 ... myslite, ze by tyto hodnoty mohly zapricinit problem s kmitanim ?? silentbloky nevypadaji nijak orvane ani volne, zbyva cheknout dvouhmotu poloosy se budou vytahovat vzapeti Citovat
Lihous Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 no, nestras !! uz jsem to nasel a procetl na vstrik bych to tedy netipl a to jsem kupoval s tim, ze vstriky jsou ok, pochybuju, ze by se za pul roky tak posraly ... Zdravim na zniceni nacnuteho vstriku staci natankovat nasi dobrou normovanou naftu nekde na top cerpacce za top cenu a kolikrat i na znackove stanici za zlodejskou cenu. A nejen vstrikse da takto odrovnat. Jinak me to delava kdyz popojizdim pomalu na 2 a 3 a myslim ze u nas to bude pomalu se ozivajici dvojhmota Citovat
BV406 Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 takze vytazene obe poloosy, leva sice neni jako nova, ale na to kolik to ma najeto jeste ujde ... klouby v prave poloose jsou totalne hyn ... oldo, mel jsi pravdu budu tedy mit znackovou funglovku za dobrou cenu ... dam vedet co a jak po namontovani a projeti ... Citovat
Agrafik Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 BV406: tak dej vědět, co s tím bylo:roker Citovat
BV406 Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 dyt je to na 98% jasne , prava poloosa v hajzlu ... ale urcite dam vedet, jestli to nahodou nebylo jeste neco jineho ... Citovat
marko306 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Všetko je jasné až po výmene odskúšaní, toto aj mne vravel, že na 99% je to poloos. Ale bodaj by teda chcela byť, nech s tým nemáš starosti. Držím palce. Citovat
BV406 Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 marko: no, tak snad jo, nestras me furt ... ale i otazku vstriku jsme probrali a kdyby neco, tak je schopen velmi levne je sehnat nove... jinak ta poloosa je ted evidentne spatna, tam neni nad cim spekulovat, ta proste musi jit pryc, ale jasne, souhlasim, ze vyresene to bude az to prestane delat ... behem pristiho tydne, po vymene, budeme chytrejsi Citovat
P607Olda Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 A nezapomeň silentbloky na motoru, těmi vibracemi se obvykle urvou. Je tam prý někde vzadu za/pod motorem nějaký... (na to, že jsem to ani neviděl, si troufám radit:D:D) Citovat
P607Olda Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Na té levé poloose - na konci co je v převodovce - prý stačí docela malé opotřebení, aby to taky způsobilo vibrace. Citovat
BV406 Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 ad silenbloky, jsou zkontrolovane a je jasne, ze nejsou jako nove, nicmene ani jeden z nich zatim neni na vymenu a kdyz uz by byl, tak pro neho je to brnkacka, to dela porad u silenbloku je jiny problem, a to mi nezavisle potvrdil taky servisak a i me zkusenosti, po vymene silentbloku se muze zdat chod motoru dost tvrdy, to se mi stalo na mem starem 80kW kdy jsem behem mesice vyhazel z auta troje silentbloky a myslim, ze az ty posledni od sasic byly akorat ... plan je: nova poloosa a pokud to bude delat porad, tak silentbloky a pri nejhorsim i ta leva poloosa co se tyka dvouhmoty, tak zatim nema nejak extra velke vule no, a pokud se to nezlepsi, tak holt budou zbyvat ty vstriky, jak rika marko Citovat
BV406 Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 takze pracovat se na tom bude az v pondeli, pri teto operaci necham rovnou vymenit olej v prevodovce, protoze to co ted trochu vyteklo byl hnus fialovy, tedy cerny a rovnou asi vymenim olej v tom servu , protoze to co je tam ted, to byste nepobrali ... zatim. [upravil dne 20/1/12 11:58 od BV406] Citovat
ozzy56 Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 ono je to celkem zákonité, všude píšou ,,doživotní náplně, výměny olejů po 30 tisících km\'\', no a pak se člověk diví, co z toho teče a že to vůbec doteď fungovalo;) Citovat
Lihous Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Pokud z te prevodovky vubec neco vytece. Je to presne lidi vetsinou na zakladni udrzne setri a pak se jen divej co stoji oprava.... Citovat
BV406 Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 jestli to bylo na me, tak jsi na omylu, nedivim se cenam oprav ani nesetrim na zakladni udrzbe ... Citovat
BV406 Odesláno 23. leden 2012 Autor Odesláno 23. leden 2012 tak v aute je nova poloosa LÖBRO, co myslite, pomohlo nebo ne ? Citovat
BV406 Odesláno 23. leden 2012 Autor Odesláno 23. leden 2012 agrafik: kliiiiiiidek .... ano, pomohlo, vuz plynule akceleruje bez skakani a vibraci ... pri te prilezitosti jeste vymenen olej v servu a prevodovce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.