Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pomuzete vybrat mikrosystem s DVD do obyvaci steny????

Recommended Posts

Odesláno

Ale no tak Philips co se týká zvuku býval vždycky solidní.... Co neuměl nikdy byly optické mechaniky ( CD, DVD... ) ať už v černým elektro tak v IT. Konec konců v IT toho raději nechali protože to opravdu nešlo... Co bylo katastrofální byla spolehlivost Monitorů CRT a CRT TV, bohužel jsem myslel, že v době LCD už to neplatí a když jsem pak svoji vadu hledal na internetu tak jsem pochopil, že jsem idiot. Jako malý dítě co šáhne na znovu na žehličku ;)

Odesláno

Radku, já hudební sluch mám, toho se nebojím, a na kvalitní hudbě si potrpím;)

To bys mě urazil kdyby sis myslel že právě o hudbě a kvalitě poslechu nic nevím;)

Jak píše Koblih, s mechanikama měl problémy, ale co se týče samotné hudby tak tu umí, stejně jako ostatní značky.

Výhoda u domácích kin už je přehrávání z USB či karty, takže mechaniky už jsou pomalu stranou, což je pro Phillips docela štěstí:D

Odesláno

ale hosi.... nehadajte sa...

Petovi tieto debaty aj tak nepomozu a ako ho poznam a debatovali sme urcite si kupi toho Pioneer-a a ten preští aj ten Váš Philips ci Sharp... :D

Odesláno

Takze nevitezi ani pionyr ani pionyrka.

Mlade se to nelibi.

Scheise.

Patrani pokracuje.

Ona proste videla v krame \"hezkou\" kombinaci bile s hnedou...........nemela ale dvd.

Kdo ma zenskou,vi o cem je rec:D

Odesláno

Tak já naštěstí v tomhle mám volnou ruku, ale zase nesmím kecat do nádobí, pánviček a podobně:D

Ale bílá v kombinaci s hnědou by mohla hrát taky pěkně:D:aut

Odesláno

Zazil som to raz v obchode, ked prisla zena s doskou v ruke a predajcovi povedala, ze chce ku tej doske hifi zostavu. Predajca sa opytal, ze co by to vsetko malo vediet ale ona len povedala, ze je to jedno ale ze to musi farebne sediet ku tej doske. :D:D:D:D

Takze ta plne chapem.

[upravil dne 17.01.2012 22:07 od DanculD]

Odesláno
ale hosi.... nehadajte sa...

Petovi tieto debaty aj tak nepomozu a ako ho poznam a debatovali sme urcite si kupi toho Pioneer-a a ten preští aj ten Váš Philips ci Sharp... :D

A všechno to přeští Yamaha a Denon:D:D

Denon jsem měl do nedávna, ted mám Yamahu.

Hele Straki, co nějaký komponenty, receiver + DVD přehrávač od Yamahy nebo podobný značky se dá pořídít celkem slušně

Odesláno

U samostatných komponentů už bude cena vyšší, než jakou chtěl straki:myslim

Ale každopádně by to byla dobrá volba, a zvuk by už byl o něčem jiným.

[upravil dne 17/1/12 22:12 od Šalda]

Odesláno

No mne zaujali tve nabidky jak jsi neco prodaval:myslimze sestav.

Ja to uz jednou mel........Technics:D:D:D:D:D...komplet vsechno od tuneru po zesilovac.......

Ted chci opravdu jenom neco male kde bude hrat radio a bude to prhravat filmy....kdyz to uz bude u TV tak at nebezi komp kdyz se budu chtit podivat na film.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...