Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak jste spokojeni,pokud nezlobí a jaké vylepšení jste si sami provedli

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

nechci zakládat úplně nový téma, tak to dám sem: o víkendu jsem měl nějak rozšafně sportovní náladu, tak jsem se ohnul a kouknul na to trošku odspodku a koukám že zadní kola jsou trošku do A, nemá to doufám stejný potíže jako mívala čtyřistapětka nebo tak něco ???

Díky za odpovědi.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ty si teda fakt,ze pozorovatel :super No menila sa prava tycka stabilizatora,predne tlmice+komplet horne ulozenie s loziskom a tak som si povedal nech to bude komplet a cakam na zadne tlmice.

Odesláno

Já mám už půl roku v garáži přední ramena, a ještě si tam asi chvíli poleží, není čas...

Jinak pokud by někdo chtěl ložiska horního uložení, dvě nepoužitá mi tu zbyla.

Odesláno

Tak co se týče vylepšení, konečně jsem se po dlouhé době dokopal vyměnit relé cyklovače stěračů za paměťové, místo toho původního s pevně nastaveným intervalem... maličkost, ale užitečná.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

No dnes som si kupil samozrejme z Allegro 5ks aludiskov , hned som s nimi letel do servisu a oni mi na tu moju karu nesedia. Velmi tymto veciam nerozumiem ale dotykaju sa brzdica. Vraj su z 806 a ze 2,0 HDI maju tie brzdice vacsie. Vyzna sa v tom niekto ? Samozrejme ze tym padom su tie disky na predaj. :myslim

Odesláno
No dnes som si kupil samozrejme z Allegro 5ks aludiskov , hned som s nimi letel do servisu a oni mi na tu moju karu nesedia. Velmi tymto veciam nerozumiem ale dotykaju sa brzdica. Vraj su z 806 a ze 2,0 HDI maju tie brzdice vacsie. Vyzna sa v tom niekto ? Samozrejme ze tym padom su tie disky na predaj. :myslim

možná jsi se měl před koupí disků informovat tady na foru, jinak údaje o disku máš v TP, včetně rozměru ET :(

Odesláno

Takze na tych diskoch je : 7J x 15 H2 a ET 59. Vie niekto povedat ci to bude pasovat na nejaky Peugeot-Citroen ? Potreboval by som vediet komu to mam ponuknut. Alebo je to iba na tu Alfu ? To by bolo dost blbe. :bojim:bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...