Edison Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Přémo... a co takhle nějaký ten alternativní...? Já mám FF a v pooho... A jistě i ostatní v poho budou... Citovat
koblih69 Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Tak gratuluju k výsledku a zvaž alternativní prohlížeč byl jsem zarytý zastánce IE teď nedám dopustit na Mozila FireFox... Citovat
Přema Odesláno 17. leden 2012 Autor Odesláno 17. leden 2012 Jsem jak píšeš zarytý IE a zůstanu ním......;) Citovat
koblih69 Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Připomíná mi to mě :D:D ale kdo jednou zkusil .... Citovat
Edison Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Btw... třeba právě FF má několik zoplňků, který přepínaj jádro prohlížeče. Takže když něco nejde v jádře mozily, přepnu trřeba na jádr MSIE. A existuje tuším ji pro chrome, ale to nevím. mimo jiné tento přepínač má i paměť (na dotaz) na stránky, takže když lezu na stránky mrquo$hitu, tak to automaticky jádro přepne. Některý funkce stránek třeba nechoděj jinak, než na MS, tak taky.. do paměti na automatický přepínání... Jinak implůicitně všechno do FF a pohodička... :-) Citovat
Přema Odesláno 17. leden 2012 Autor Odesláno 17. leden 2012 Ne ne díky klucííí...... jako stažený FF mám ale jen pro nouzový režim Citovat
Edison Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 No.. ok... Tvá věc.. Jen tomu nerozumím... Ale to je fuk... Držím palce.. :-) Citovat
MotoMoto Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Tak to já Přému plně chápu, já také nic jiného než IE nepouživám a nikdy se mi nestalo že by mi něco nechodilo. Oproti jiným kteří neustále mají problémy s kompatibilitou aplikací třetích stran. Pro IE je optimalizováno všechno. Jen jednou jsem se setkal se šíleným tvůrcem Webu, který trval na tom že to bude kompatibilní jenom s Mozilou. A chtěl po našem klientovi aby na ní přešel. Možná a nebo určitě jsou FF a Chrome rychlejší a možná i stabilnější a konfortnější a kdo ví co ještě, ale ta kompatibilita to naprosto vyváží. A nějak jsem znatelný rozdíl nepoznal. Já osobně. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 No mám čo do činenia s tvorbou web stránok a zodpovedne môžem povedať, že IE interpretuje niektoré štandardy mierne povedané vágne. Zvyčajne prvý nástrel stránky funguje podľa predstáv hneď pod Mozillou a Chrome a až potom príde to prácne dolaďovanie pod IE. Donedávna som na IE nedal dopustiť a nemám proti nemu nič zásadné ani dnes, ale používam Mozillu. Užívateľským konfortom je úpne niekde inde a ešte som nemal stránku čo by nefungovala tak ako má. Toľko môj postreh. Citovat
MotoMoto Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Tak zkus některé banky a hned uvidíš. Autorizační protokoly a podobně. Citovat
Edison Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 No né, já nerozumím tomu \"... FF pro nouzový režim...\" Citovat
Edison Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Neřešim.. Já s tím problém nemám... ;-) Ale štve mě!!! Že tomu NEROZUMÍM!!!! :-DDDD Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Tak zkus některé banky a hned uvidíš. Autorizační protokoly a podobně. To už asi 4 roky neplatí, všechno dávno funguje jak má. Apropo co je to IE?? Přema: vidiš ja mam Firefox a nepotřebuju nic jinýho ani pro případ nouzového režimu, protože to má firefox jako vestavěnou funkci [upravil dne 18/1/12 00:08 od Radek Hurvajz] Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 No aj IE má núdzový režim, zase aby sme neohovárali. A banky a Firefox žiadny problém. Citovat
Marcel00 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Firefox v poslednej dobe ziadna vyhra... prilis caste aktualizacie (asi vedia preco), denne mi aspon 1x zrestartuje, zahlcuje pamat a procesy... mam 3pc a robi to na 3 pc ... notebook v \"posteli\", pocitac v praci, a pocitac doma... takze niekde problem bude, ale ja to neriesim, len som chcel poukazat na to, ze ten firefox uz tiez neni to co byval... tolko na okraj... tak sa z toho FF nepotentockujte :aut je to vsetko na jedno kopyto, kazdy si vybera to co je pre neho \"user friendly\" Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Marcel, jestli nebude problem mezi židlí a klávesnicí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.