Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Btw... třeba právě FF má několik zoplňků, který přepínaj jádro prohlížeče. Takže když něco nejde v jádře mozily, přepnu trřeba na jádr MSIE. A existuje tuším ji pro chrome, ale to nevím. mimo jiné tento přepínač má i paměť (na dotaz) na stránky, takže když lezu na stránky mrquo$hitu, tak to automaticky jádro přepne. Některý funkce stránek třeba nechoděj jinak, než na MS, tak taky.. do paměti na automatický přepínání... Jinak implůicitně všechno do FF a pohodička... :-)

Odesláno

Tak to já Přému plně chápu, já také nic jiného než IE nepouživám a nikdy se mi nestalo že by mi něco nechodilo. Oproti jiným kteří neustále mají problémy s kompatibilitou aplikací třetích stran.

Pro IE je optimalizováno všechno. Jen jednou jsem se setkal se šíleným tvůrcem Webu, který trval na tom že to bude kompatibilní jenom s Mozilou. A chtěl po našem klientovi aby na ní přešel.

Možná a nebo určitě jsou FF a Chrome rychlejší a možná i stabilnější a konfortnější a kdo ví co ještě, ale ta kompatibilita to naprosto vyváží. A nějak jsem znatelný rozdíl nepoznal. Já osobně.

Odesláno

No mám čo do činenia s tvorbou web stránok a zodpovedne môžem povedať, že IE interpretuje niektoré štandardy mierne povedané vágne. Zvyčajne prvý nástrel stránky funguje podľa predstáv hneď pod Mozillou a Chrome a až potom príde to prácne dolaďovanie pod IE. Donedávna som na IE nedal dopustiť a nemám proti nemu nič zásadné ani dnes, ale používam Mozillu. Užívateľským konfortom je úpne niekde inde a ešte som nemal stránku čo by nefungovala tak ako má. Toľko môj postreh.

Odesláno
Tak zkus některé banky a hned uvidíš. Autorizační protokoly a podobně.
To už asi 4 roky neplatí, všechno dávno funguje jak má. Apropo co je to IE??

Přema: vidiš ja mam Firefox a nepotřebuju nic jinýho ani pro případ nouzového režimu, protože to má firefox jako vestavěnou funkci :P

[upravil dne 18/1/12 00:08 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Firefox v poslednej dobe ziadna vyhra... prilis caste aktualizacie (asi vedia preco), denne mi aspon 1x zrestartuje,

zahlcuje pamat a procesy... mam 3pc a robi to na 3 pc ...

notebook v \"posteli\", pocitac v praci, a pocitac doma... takze niekde problem bude, ale ja to neriesim,

len som chcel poukazat na to, ze ten firefox uz tiez neni to co byval...

tolko na okraj... tak sa z toho FF nepotentockujte :D:aut

je to vsetko na jedno kopyto, kazdy si vybera to co je pre neho \"user friendly\" ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...