Schepke Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Zdravim, Takze moj problem dna je v popise. Prejavuje sa tak ze pri zamknuti hociktorych dveri ,okrem zadnych, sa auto vzapati odomkne. Deje sa to ihned po zamknuti. Ci uz skusim dialkovym alebo klucom v dverach, stale to iste. Zacalo to z nicoho nic jedneho krasneho dna. Zatial som skusal vyradit dialkove vytiahnutim baterie a zamknut iba klucom ale bez zmeny. Taktiez som postupne odpajal kazde dvere vytiahnutim celeho konektora zo zamku a tiez bez zmeny.Stale po zamknuti nasleduje odomknutie. Kable som nejak do hlbky nekontroloval ale vo dverach pod krytmi a v priechodkach medzi dvermi a karoseriou nebolo badatelne ziadne poskodenie. Este som nepozeral RJ centralu lebo by som sa zaroven chcel spytat na jej polohu. A keby niekto vedel poradit pripadny dalsi postup bol by som vdacny . Typ je v popise ,rok vyroby 2001, pripadne VIN VF38CRFNA81365044 Dik. [upravil dne 23/3/12 13:27 od Schepke] Citovat
koblih69 Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Asi ti nezamyká některý záme a když jednotka nedostane impuls tak zase odemkne. Takže buď motorek, nebo kabel ( typicky v manžetě dveří ) nebo konektor na zámku ( oxiduje ). Citovat
Trnkoš Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 A odpojil jsi i kufr? Může to být jen nechanické poškození nebo zatuhnutí zámku,většinou zatuhne zámek kufru. Citovat
Schepke Odesláno 15. leden 2012 Autor Odesláno 15. leden 2012 Kufor som mal odpojeny tiez.. stale to iste. Otazka je ci pri odpojeni konektora od zamku RJ neregistruje ako poruchu a neodomyka zamky aj tak, cize odpojenim konektora by som nic nezistil ale to by museli povedat odbornici .. Citovat
JendaB Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Hlavně bych se pořádně podíval na kabel od kufru,měl jsem stejný problém a nakonec jsem zjistil že jsem byl přelomený drát, který je ukrytý ve víku kufru. EDIT: Věta opravena [upravil dne 16/1/12 23:24 od JendaB] Citovat
koblih69 Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Pokud ten zámek odpojíš tak zároveň odpojíš kontakt od konecového spínače, takže pak i kdyby ten zámek byl dobrý tak to bude dělat to co popisuješ... Citovat
kupák Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Sakra, co to je \"...zkovaný ve výku...\" ?? P.S. Já teda na tu češtinu nejsem zrovna puntičkář, protože si to ani nemůžu se svou znalostí dovolit, ale co je moc, to je příliš... Citovat
razor Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 taky mě to bodlo přímo do očí Já na svém coupe,pokud odpojím zámek kufru,tak se vše normálně zamyká-kromě toho kufru... To co popisuješ to dělá,když napříkladn nedovřeš dveře..Pak auto nejde zamknout a jakoby se zamkne a hned odemkne. Musí tam být něco,čím to auto pozná,jestli jsou zavřený dveře.(pravděpodobně spínač ve dveřích,který zapíná světlo při otevření dveří) nebo něco takovýho. Ale nevím,je to jen nápad. Citovat
Schepke Odesláno 15. leden 2012 Autor Odesláno 15. leden 2012 Takze dneska som mal vonku zamok na vodicovej strane. Vsetko sa mi zdalo ze funguje ako ma. ALE dalsie nove poznatky su ze ked otvorim soferove dvere nerozvieti sa mi lampa. ked otvorim spolujazdcove tak hej. Ked zamknem klucom spolujazdcove dvere tak central v tych dverach ktore zamykam cvakne ked ich vzapati odomkne.U soferovych dveri central nereaguje.Zostanu zamknute. ALe nemoze byt uplne mrtvy u sofera lebo RJ po viacerych pokusoch vzdy central zablokuje. a ked ho po nejakej minute odblokuje znova tak zamky precvaknu a vtedy aj na soferovej strane. Najblizsie sa pokusim zistit ci funguje koncovy spinac zatvarania dveri u vodica. Este musim zistit ze ako .. Citovat
razor Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 No-tak to bude to co jsem ti popisovl.. Jednoduše řečeno si to myslí,že máš otevřený dveře,proto nezamkne......Jdeš správnou cestou.Podle mě to musí být ten spínač ve dveřích.. A když ne,tak ho aspoň můžeš vyloučit. Citovat
koblih69 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Takze dneska som mal vonku zamok na vodicovej strane. Vsetko sa mi zdalo ze funguje ako ma. ALE dalsie nove poznatky su ze ked otvorim soferove dvere nerozvieti sa mi lampa. ked otvorim spolujazdcove tak hej. Ked zamknem klucom spolujazdcove dvere tak central v tych dverach ktore zamykam cvakne ked ich vzapati odomkne.U soferovych dveri central nereaguje.Zostanu zamknute. ALe nemoze byt uplne mrtvy u sofera lebo RJ po viacerych pokusoch vzdy central zablokuje. a ked ho po nejakej minute odblokuje znova tak zamky precvaknu a vtedy aj na soferovej strane. Najblizsie sa pokusim zistit ci funguje koncovy spinac zatvarania dveri u vodica. Este musim zistit ze ako .. Ten koncák je v zámku, ale spíš bude problém ne v něm, ale po cestě - tedy konektor a nebo drát v průchodce. Citovat
Ferry Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 jj spatnej spinac v tom zamku dveri, dava informaci RJ centralu (a i stropnimu svetlu) v jake poloze je zamek a zda jsou dvere otevrene nebo zavrene, jsou tam tusim spinace dva, takze bud sehnat jiny zamek, nebo ten stary rozebrat a zkontrolovat ty kontakty bez promereni kontinuity dratu bych ale nevyloucil ani to poskozeni v pruchodce, ono navenek muze byt buzirka OK ale uvnitr je drat prelomeny Citovat
koblih69 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Pokud by to byl zámek tak tu mám, takže můžu poskytnout k rozkuchání, nebo pokud se pamatuju tak tak je to tenhle typ mikrospínače: http://www.gme.cz/mikrospinace-do-dps/mikrospinac-zippy-dm-03s-1p-z-p630-031/ jinak taky myslím, že jsou tam 2. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Prostě mráz no. Se oteplí a bude klid. To je tou přípravou na zimu, stačí to v létě promazat a bude klid Citovat
Schepke Odesláno 17. leden 2012 Autor Odesláno 17. leden 2012 Mrazom to isto neni zas taky blby som neni, ono to zacalo davno pred mrazom, ale az teraz som sa k tomu dostal.. A dalsi postup bude aj tak az cez vikend lebo cez tyzden sa k tomu nedostanem :/ [upravil dne 17/1/12 15:38 od Schepke] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 No tak pokud to není mrazem tak je aspoň klika že maš jen dvoje dveře a kufr;) Citovat
Schepke Odesláno 23. březen 2012 Autor Odesláno 23. březen 2012 Takze som sa konecne dostal k tomu aby som sa na problem poriadne pozrel a samozrejme na to bolo aj pocasie takze som musel vybrat kabelaz z dveri a result boli 4 zlomene kable za priechodkou vo dverach. Takze opravene.. Dakujem vsetkym ze rady.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.