OK406 Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Asi nevíš, zda-li byl termostat měnění? Tipuji, že asi ne. Takže dát nový. To je můj názor. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 řekl bych že druh termostatu nemá vliv na to,co ti ukazuje budík ( myslim to tak že termostat nemůže klamat teplotu)Jinak sem zjistil že teplota mezi diag a budíkem se rozchází až od 50°C Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Já ti nevím.Podle mího je jedno kterou dia vyčítám teplotu.Pač teploměr je furt ten samej.Myslíš jako že klame program na vyčítání? Nejlepší by bylo asi opravdu zahřát motor a strčit tam laboratorní teploměr Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Dokázal by mi někdo povědět kde můžu mít v autě čidlo na teplotu vody? Napadla mě myšlenka že mi to při čipování nějak upravil aby mi mátl motor a řj dávala větší množství PHM ale po telefonátu jsem s panem \"čipérem\" přesvědčen že na tyto parametry se nesahá.Je tudíž možný že mi ukazuje špatně Budík.. A teď k tomu čidlu kde se schovává? Citovat
Iwannko Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Nazdar chalani. Aj ja mam dve otazky: Auto sa mi nezohreje podla teplomera na viac ako 75°C. Ze by bol stale otvoreny termostat? A este jedna vec, pri zapnutej autoklime kurit zacne hned, ale ked sa auto zohreje tak fuka uz len vlazny vzduch. Je to O.K.? Citovat
JohnyvonKolin Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 tak vypadáto, že termostat už nebude v plné kondici doporučuju vyměnit. auto klimu nemám, ale podle principu fungování pokud zpočátku topí naplno a až dosáhne požadovanou teplotu tak už jen temperuje bych řekl že je v pořádku. Citovat
Fortune88 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 me na me 1.8 16v 81kw nejde teplota pri jizde nad 80C ale pokud stojím delsi domu na volnobeh tak e dostanu i k 90C tak nevim jestli je to v poradku Citovat
krtek 2 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 mas to v poriadku ked stojim hlavne v lete tak to rychlo stupa az pokym nezapne ventilator Citovat
Iwannko Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 O.K. Vymenim. Ja som este auto zohriate na 80°C ani nemal. Citovat
linomaniac Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 tiez som to tu preberal kedysi, a bolo mi povedane, ze je to normalne. Mam 1.8 LFY, rucicka pol milimetra pred 80, kuri normalne Citovat
JohnyvonKolin Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 také sem to tak měl asi rok petpota v zimě pod osmdesát a tuhle zimu už mi za jízdy pod padesát, dal sem nový termostat na 83 stupňů a od té doby auto topí po dvou kilometrech a ručička se drží na zhruba 87 stupních a dost klesla i spotřeba takže pod 80 normální není. Citovat
SKIMAN Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 čaute, ja mám tiež problém s ukazovateľom teploty. Keď naštartujem motor tak sa mi hneď zapnú ventilátory, nechápem ako je to možné. A budík na teplotu mi neukazuje viac ako 80 stupňov. Inak raz mi veľmi krátko budík ukázal teplotu 110 °C, čo je asi blbosť keď tie ventilátory sa stále točia a potom to kleso na 75°C. Neviete v čom môže byt problém či v čidle na termostate alebo v samotnom termostate? Kúpil som nový termostat WAHLER, známy mi ho tam dá ale či to bude fungovať neviem. A tie ventilátory taktiež nechápem. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 termostat jen otevírá/zavírá chladící vodě cestu, nemá v sobě nic elektrického, takže termostatem to nebude ventilátory spíná teplotní čidlo přes relé, takže je to elektrická porucha, dej to autoelektrikáři--proměří okruhy, čidla atd. Citovat
SKIMAN Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 K tomu termostatu, môže to byť aj čidlo chladiacej kvapaliny? Že by ukazovalo zle? A k tomu ventilátoru, keď naštartujem tak mi za krátko niečo "cvakne" v motori akoby nejaká pružinka, zrejme to asi bude relé. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.