Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No oni ty fotky nejsou moc kvalitní ale mezi námi za ty peníze nečekám nové auto. Chci ho hlavně na cestu do práce tj. 30 km tam a 30 km zpátky a kromě toho bude stát na sídlišti na parkovišti. Bohatě bude stačit i tak ikdyž budou blatníky měněné. Z těch 406 co jsem všude viděl tak je na ty peníze nejlepší . Jinde byly víc obouchané a za stejné peníze.

Odesláno

Těch 66kw se neboj, měl jsem 406 se 66kw a byl jsem spokojenej, najezdil jsem s ní cca 60tkm a bez problémů, i výkon mě stačil, a to jsem pořád vozil dřevo, psy a podobně.

Edit, jinak ta 406 vypadá pěkně, ale ten pp blatník je podle fotky fakt nějakej divnej:D

A ještě vzadu nápis 406 je nějakej nemocnej, podívej se potom zda pátý dveře sedí jak mají;)

Ale každopádně bílá je moooc pěkná:super

[upravil dne 13/1/12 22:20 od Šalda]

Odesláno

Zdravím chlapi,

tak auto už je doma. Problém byl se špatnou baterkou ale dojel jsem s ní 200 km jen jsem nesměl vypnout motor :D.

Přední gumy jsou na výměnu a ten PP blatník má důlek ze zhora jinak je OK. Interiér je špinavej mělo to nějaký prase co se jen vozilo, ale to není problém bude zase voňavka. Jinak nikde nic netluče auto sedí hezky v zatáčkách a motor na to co má najeto 252000 opravdových DIA to potvrdila běží klidně vyrovnaně nic se nikde neklepe a zátah ma slušný. Spotřeba dle palubního počítače se mi taky moc líbila a hlavně to svezení tak to jsem si připadal jak v jiném světě prostě pohádka. Brzdy taky OK kotouče a destičky v pohodě. Nakonec jsem dostal ještě slevu stálo 49000 kč + dali mi poukázky v hodnotě 4000 kč na náplně, doplňky, oleje v jejich servisu + provedou kompletní prohlídku se mnou u nich zdarma. Příští týden tam znovu vyrazím. Motor by taky potřeboval očistit. Mám zase novou hračku. Jde špatně otevírat kryt nádrže a nejde zacvaknout přední kapota motoru ale to snad vychytám.

[upravil dne 14/1/12 17:48 od fejfarz]

Odesláno

Vítej mezi 406!

:xvul to že diagnostika ukázala 250000 km neznamená,že to má tolik skutečně najeto,není problém to u těhle aut změnit a nahrát tam cokoliv a skutečné km smazat z jednotek.....

Odesláno

Ty kilometry neřeším jezdí pěkně a to je hlavní až bude naleštěná tak dám fotečky.

Díky za gratulace a jsem rád že jsem se zařadil mezi 406-tkaře. :D

Šalda: těch 66 kw opravdu stačí díky za zprávu od tebe.

[upravil dne 14/1/12 18:10 od fejfarz]

Odesláno

Nemáš zač, každej nadává že 66kw je pro důchodce, ale já byl spokojenej, a že nejsu na silnici žádnej lenoch, to se tady o mě už ví:D

Když jsem jel s kamarádovou 307 sw 80kw, tak jsem si ani rozdílu nějak moc nevšiml.

Odesláno

406 je \"Kočár\" ot tom ani potom - než se začne sypat - Medvěd by mohl vyprávět - Tak ať Ti slouží co nejlépe a nejdéle.:papa

Odesláno
take gratuluji ... a tech 66Kw mi take staci i u TDcka.. ochcavky stim davam v celku v poho :-)

Jo,jo dotíravý Octávky se dycky musím pak zasmát až jim v kopci dojde dech a já jim zamavám...

[upravil dne 14/1/12 18:03 od Stosun]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...