Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dunlopy se mi zdaj OK. Mám je na služebním a na dálnici jsou fakt tichý, oproti tomu co jsem zažil s UG7+ a michelin (už nevím který) Za extrémějších podmínek zatím nebyla možnost zkusit...

Odesláno

Mě jak na čem. UG, michelin, dunlop... na služebním jednu a půl sezony. Převážně po dálnicích, ve vyšších rychlostech (D) Nájezd tak 20 tis. (přesnou statistiku bych musel vytahat ze záznamů, což se mi fak nechce). Na soukromém mám winter respons už třetí sezónu. Ale zase nemám takový nájezd a zatím jsem s tím nebyl mimo rep.

Odesláno

Myslím že neuděláš chybu se žádnou co píšeš. Rozhodni se podle toho jaká se ti líbí, názvem, cenou, vzorkem. V testech vycházejí dost podobně na špici.

Guest Scratch
Odesláno

ja teda dunlopy nedoporucuju, mel jsem je na A4 a prd vydrzely.

na 406 2,2 mam na zimu GY ultra grip 6 a drzi mi 4. sezonu a maji najeto kolem 30 000 a maji tak akorat 4mm, takze za me dobry. Blbnul jsem na nich a kravil smyky na snehu a parkrat mi to ulitlo i na silnici. Hukot nemohu diky svym laufum posoudit. Minuly tyden jsem bez retezu diky nim vycouval z ponikle od vleku asi 500 metru do kopce, ochcavky nasazovaly retezy :D

Myslim si, ze michelin je dobra volba :)

Odesláno

Na mazde mam teraz tie Dunlopy Winter Sporty ale 3 D cka ... Dnes snezilo, a velmi dobre, inak su fakt tiche, aj na dialnici, aj mimo, nehučia a naozaj dobre drzia. Ako je to s vydrzou, neviem povedat ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...