Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Srdečně Vás zveme na tradiční pražský minisrazík Peugeot Clubu po delší době v netradičním prostředí.

První čtvrtek v měsíci únoru tedy 2.2.2012 je pro nás rezervována restaurace od 18:00 a následně od 19:00-21:00 dvě bowlingové dráhy.

Vše rezervované na Peugeot Club na tomto místě

http://www.bowling19.cz/kontakty.php

Odesláno

To vypadá dobře... Nevíš jak to tam maj s parkováním? Na stránkách je nějaké info ohledně parkoviště přímo u objektu...

Odesláno

doufám že to bude kvalitnějí bowling než ten na Chodově ped časem ale tak snad jo :)

Odesláno

Sorry, beze mně.

Na srazy si chodím hlavně pokecat, což se u vrhání koulema nedá. Pokud se to někomu líbí - O.K., já si počkám na normální sraz.

Guest Scratch
Odesláno

tak kdo chce zase vyklepnout?

Stibto: neser drzko :D

Galerie Harfa: muzu zkusit domluvit parkoviste na Harfe, mam tam kolegy :)

Medved: ale no tak, pokecat u bowlingu se da perfektne. S rodici se treba mesic nevidim a pak se sejdem v pocernicich na bowlingu, tak toho nech, nikdo te nenuti lyzovat :D

[upravil dne 14/1/2012 15:26 od Scratch]

Guest Scratch
Odesláno

Stibto: tak ten bowling je o neco lepci :D

Odesláno

to nebylo mysleno jako urazka ale uznej ze na tom Chodove to za moc nestalo ja treba moc nepindal ale pamatuju si ze nekdo ano a hodne

Guest Scratch
Odesláno

Stibto: v pohode, ja to bral podle fotek a jako nahradni reseni, puvodne to melo byt na Plaze a tam je bowling vice nez dobry :)

Odesláno

asi se stavim, na veceri, koulet s vama asi nebudu :) neberte to ale osobne ;) proste kouleni me nejak nebere :D

Odesláno

takže vedenim odsouhlasena možná podpora.

tzn bowling na učet klubu

podmínka pro nás je učast minimálně 8 lidí , reportáž a účet pak vyřídím já se Stibtem.

takže sesumírujem si to :

Jimmy106

Stibto

Ferry

Schreek

Scratch

a já

možná

John

Moby

nikdo víc?

máme zamluvene dvš dráhy na dvě hodiny , šuuup Praháci !!!

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...