Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravíčko.

mam doma diagnostiku vag-com 304 k dia mam kabel obdII a chtěl bych si koupit redukci na peugeota. Tak jsem se chtěl zeptat, zda-li mi ta diagnostika bude komunikovat s autem. Díky

Odesláno

to chces na tu 1,8 16V co je to za rocnik vyroby ? jakou to ma ridici jednotku motoru?

VAG ti ale na 90% fungovat nebude, jakou redukci chces kupovat ?

Odesláno

Zbytečně vyhozené peníze za redukci, když je možné za poměrně málo peněz koupit diag přímo na Peugeoty, s kterou na nich jde dělat všechno potřebné a nejen při troše štěstí přečíst nějakou chybu, často ještě špatně interpretovanou.

Odesláno

Presne tak.Vag ma šancu fungovať le pri zásuvke(16-pin),ktorá vyhovuje norme OBD II.Tzn.malo by ísť o vozidla vyrobené od r.2000.Pokiaľ to maš cez redukciu,tak vo vozidle nie je kompat.zásuvka s normou OBD II.

Odesláno

Pri meraní Vagom,nie je potrebné zadavať Vin ani Dam kód.Vag vie zmerať u aút,ktoré nepatria do skupiny VW,lamda sondy,predstih,teplotu otáčky....,vie prečítať chyby a následne ich vymazať(viz príloha)

post-18601-14109621792198_thumb.jpg

Odesláno

takato diag je nanic... naco je mi udaj o teplote vody, alebo nasavaneho vzduchu? to je to posledne,

origo diag ti poskytne niekolko nasobne viac udajov...

tlak turba ti to ukaze tiez ? alebo sacieho okruhu?

tlak paliva, stav FAP atd ???

ale ok,

panko sa pytal na redukciu, chceli sme mu usetrit peniazky, tak neni problem.

mimochodom ani pri origo diag netreba zadavat vin ani DAM...

sory za OT... :papa

Odesláno

Teď jsi mě Ferry nahlodal, možná i MUX, ale CAN už si určitě načte sám, pokud je vše OK :myslim:papa

Marcel: 308mu jsem ještě nedělal, ale je to divné. Předpokládal bych, že se načte vše

[upravil dne 14/1/12 00:05 od HonzaZ]

Odesláno

ja som si vsimol ze CAN-VAN pyta DAM a CAN-CAN pyta VIN..napr. berlingo z 2007 nepyta nic...zalezi asi od kusu:myslim

can-can staci VIN napisat iba prvykrat, potom si to uz pamata ale to je :xvul

[upravil dne 14/1/12 14:53 od shark734]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...