Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si udělal radost a koupil jsem si R/C vrtulník:

http://www.dealextreme.com/p/usb-rechargeable-3-ch-palm-size-mini-r-c-helicopter-set-ir-remote-32694

Tak nevím jestli dneska půjdu spát :D Už jsem s tím lítal všude po bytě, a teď v noci jsem si byl zalítat i venku. No hezká hračička. Bliká to červeně a modře a v noci to vypadá dost dobře. Venku mi skoro uletěl, vzdálil se mi nějak moc, nereagovalo to už na nic a vzdaloval se pořád dál, ale dopadlo to nakonec dobře, dopadlo to na zem :) Zastavily ho větve stromu. Na venkovní lítání to fakt není, stačí malý závan větru a vrtulník mizí v dáli.

[upravil dne 11/1/12 01:10 od Bigbadjohn]

Odesláno

Heh aj ja som si taký minulý rok kúpil a je to fakt sranda.. Asi časom kúpim ten väčší, predsalen je ten malý skôr do bytu na \"tréning\" :D

vendi.stejskal : Na čo sú tie gule čo máš na tom vrtuľníku ? Nejaké vyváženie?

Odesláno

odpružení při přistávání místo koleček a že stim můžeš i doma abys nanarážel vrtulí a neurazil jí:D

přecejen je to větrák:D a potřebuje víc prostoru:D

a ta gumička na tý lyžině slouží na přidělání kamery:D

[upravil dne 11.1.2012 08:16 od vendi.stejskal]

Odesláno

Tiež to mám a zzďaleka to nie je nezničiteľné. Po pár dňoch začalo prešmykovať ozubené koliesko na jednej oske zrejme od prudkých nárazov vrtule do prekážky. Teraz je prakticky nepoužiteľný (vrtuľa nedosiahne potrebné otáčky) a žiadna rozumná oprava ma nenapadá.

Odesláno

kazda rozumna oprava vyjde drahsie ako cely novy mini R/C vrtulnik z DX :D

stalo sa mi podobne ze ho zavan vetra uniesol a stratil som IR kontakt a padol na zem... zial uz ho zanasa... takze ak by mal niekto zaujem mozem poskytnut na nahradne diely. za navrhnutu cenu :)

mam tento:

http://www.dealextreme.com/p/t39-rechargeable-wireless-remote-control-3-ch-helicopter-with-gyroscope-ir-remote-70802

dalsi ktory planujem kupit uz bude mat radiove ovladanie... a bude vacsi o nieco :P

[upravil dne 11/1/12 11:40 od Marcel00]

Odesláno

Já taky koupil. Už druhý. Bohužel neuměl lítat, max. výška vzletu cca 5-10cm, takže už je v servisu. Opakované nabití baterie nepomohlo.

Příhoda ze servisu. Vy jste s tím už lítal, že? :) No a jak bych to jako vyzkoušel? :o No tak to já to nemužu vyměnit, když jste s tím lítal:) No a jak bych vybil jinak tu baterku? a znovu to vyzkoušel :o No tak ho vyzkoušime - opravdu to nelítá :myslim . Takže 30dní reklamace, uvidíme.

Odesláno

yaris1:

vydrží to lítat asi 5 minut (neměřil jsem to, jen odhad) a nabíjí se to asi 15-20 minut (opět odhad)

Edit: tak změřeno. Létá to 8-10 minut (podle toho jak hodně to dostává zabrat) a nabíjí se to 30 minut

Dá se koupit na DX i levnější, ale tenhle měl hodně dobrejch hodnocení a opravdu to lítá dobře, kolega nejdřív koupil pro syna přesně tenhle stejnej a byl moc spokojenej a pak sobě koupil asi o 4 dolary levnější (na pohled téměř stejný) a s tím se téměř nedá lítat, lítá to samovolně v jakýchsi elipsách a i baterka vydrží asi jen minutu.

K nezničitelnosti: když je zřejmé, že kontakt se zemí nebo s překážkou je neodvratný, tak je potřeba stáhnout motory na nulu. Samo o sobě to je lehounké, ale ta setrvačná síla vrtule to může lehce poškodit.

[upravil dne 19/1/12 22:15 od Bigbadjohn]

Odesláno

vnutorna hriadel co johnovi presmykuje 6eur... motorcek 10eur

ja predam cely vrtulnik za 13... (povodna cena 22e)

inak ak sa s tym niekto pohra a zisti co nieje rovne tak vrtulnik funguje pekne dalej.

ako vravim ked sa vznesie tak ho zanasa dozadu vbok. proste nezdrziava sa na jednom mieste :)

Odesláno

Tak hej keď máš na predaj vrtuľník, ktorý nemá rovanký problém ako jeho tak sa to dá.. Ale ak nebudú k dispozícii náhradné diely tak aj taká hriadeľ za 6 eur je lepšia ako kupovať nový vrtuľník :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...