Bigbadjohn Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Tak jsem si udělal radost a koupil jsem si R/C vrtulník: http://www.dealextreme.com/p/usb-rechargeable-3-ch-palm-size-mini-r-c-helicopter-set-ir-remote-32694 Tak nevím jestli dneska půjdu spát Už jsem s tím lítal všude po bytě, a teď v noci jsem si byl zalítat i venku. No hezká hračička. Bliká to červeně a modře a v noci to vypadá dost dobře. Venku mi skoro uletěl, vzdálil se mi nějak moc, nereagovalo to už na nic a vzdaloval se pořád dál, ale dopadlo to nakonec dobře, dopadlo to na zem Zastavily ho větve stromu. Na venkovní lítání to fakt není, stačí malý závan větru a vrtulník mizí v dáli. [upravil dne 11/1/12 01:10 od Bigbadjohn] Citovat
macik.83 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Jj, je to fajn hracka, take mam Jen s tim je lepsi chodit nekam do telocvicny Ze sve zkusenosti muzu rict, ze je naprosto neznicitelnej Citovat
yaris1 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Supr, jak dlouho to vydrží, než se vybije baterka ??? Citovat
vendelinek Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 pořiď si velkej,s tim bude větší zábava:D s tim můžeš i ven:) Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Heh aj ja som si taký minulý rok kúpil a je to fakt sranda.. Asi časom kúpim ten väčší, predsalen je ten malý skôr do bytu na \"tréning\" vendi.stejskal : Na čo sú tie gule čo máš na tom vrtuľníku ? Nejaké vyváženie? Citovat
vendelinek Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 odpružení při přistávání místo koleček a že stim můžeš i doma abys nanarážel vrtulí a neurazil jí přecejen je to větrák:D a potřebuje víc prostoru:D a ta gumička na tý lyžině slouží na přidělání kamery:D [upravil dne 11.1.2012 08:16 od vendi.stejskal] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Aháá... Tak už je mi to jasné.. Pekne si ho vytunil Inak super hračička je od Parrotu len tá cena je trošku mimo keď to má byť len pre zábavu http://ardrone.parrot.com/parrot-ar-drone/usa/ Citovat
AnotherOne Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Tiež to mám a zzďaleka to nie je nezničiteľné. Po pár dňoch začalo prešmykovať ozubené koliesko na jednej oske zrejme od prudkých nárazov vrtule do prekážky. Teraz je prakticky nepoužiteľný (vrtuľa nedosiahne potrebné otáčky) a žiadna rozumná oprava ma nenapadá. Citovat
Marcel00 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 kazda rozumna oprava vyjde drahsie ako cely novy mini R/C vrtulnik z DX stalo sa mi podobne ze ho zavan vetra uniesol a stratil som IR kontakt a padol na zem... zial uz ho zanasa... takze ak by mal niekto zaujem mozem poskytnut na nahradne diely. za navrhnutu cenu mam tento: http://www.dealextreme.com/p/t39-rechargeable-wireless-remote-control-3-ch-helicopter-with-gyroscope-ir-remote-70802 dalsi ktory planujem kupit uz bude mat radiove ovladanie... a bude vacsi o nieco [upravil dne 11/1/12 11:40 od Marcel00] Citovat
Agrafik Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Já taky koupil. Už druhý. Bohužel neuměl lítat, max. výška vzletu cca 5-10cm, takže už je v servisu. Opakované nabití baterie nepomohlo. Příhoda ze servisu. Vy jste s tím už lítal, že? No a jak bych to jako vyzkoušel? No tak to já to nemužu vyměnit, když jste s tím lítal:) No a jak bych vybil jinak tu baterku? a znovu to vyzkoušel No tak ho vyzkoušime - opravdu to nelítá . Takže 30dní reklamace, uvidíme. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 yaris1: vydrží to lítat asi 5 minut (neměřil jsem to, jen odhad) a nabíjí se to asi 15-20 minut (opět odhad) Edit: tak změřeno. Létá to 8-10 minut (podle toho jak hodně to dostává zabrat) a nabíjí se to 30 minut Dá se koupit na DX i levnější, ale tenhle měl hodně dobrejch hodnocení a opravdu to lítá dobře, kolega nejdřív koupil pro syna přesně tenhle stejnej a byl moc spokojenej a pak sobě koupil asi o 4 dolary levnější (na pohled téměř stejný) a s tím se téměř nedá lítat, lítá to samovolně v jakýchsi elipsách a i baterka vydrží asi jen minutu. K nezničitelnosti: když je zřejmé, že kontakt se zemí nebo s překážkou je neodvratný, tak je potřeba stáhnout motory na nulu. Samo o sobě to je lehounké, ale ta setrvačná síla vrtule to může lehce poškodit. [upravil dne 19/1/12 22:15 od Bigbadjohn] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Náhradné diely sa dajú zohnať napríklad tu http://www.rcmodel.sk/obchod/cid/198.xhtml Citovat
Marcel00 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 vnutorna hriadel co johnovi presmykuje 6eur... motorcek 10eur ja predam cely vrtulnik za 13... (povodna cena 22e) inak ak sa s tym niekto pohra a zisti co nieje rovne tak vrtulnik funguje pekne dalej. ako vravim ked sa vznesie tak ho zanasa dozadu vbok. proste nezdrziava sa na jednom mieste Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Tak hej keď máš na predaj vrtuľník, ktorý nemá rovanký problém ako jeho tak sa to dá.. Ale ak nebudú k dispozícii náhradné diely tak aj taká hriadeľ za 6 eur je lepšia ako kupovať nový vrtuľník Citovat
Marcel00 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 heh, tak to ano... al dik za link, mozno sa zide, chcem kupovat vacsi a drahsi vrtulnik, tak to uz budem musiet servisovat keby nahodou Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 No tiež som tam tých \"mackov\" pozeral a po prečítaní cenovky som prehltol horúcu slinu Tá skladačka z 1,5 m vrtuľou je fakt pecka Citovat
Marcel00 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 daj link, neviem ho najst... zatial sa mi pozdava tento: http://www.rcmodel.sk/obchod/action/productdetail/oc/652.xhtml kukni video... a k tomu manikovi co ovlada ten vrtulnik chcem ist na skolenie [upravil dne 11/1/12 11:36 od Marcel00] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.