Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má snad nějaké výhradní právo na prodej modelů Škoda v ČR. Takže nikdo jiný nesmí :roll Ale ta 120LS nějak unikla a je u mě :) A popravdě je v lepším provedení než od Abrexu.

Odesláno

Abrex je pokračovatelem Kadenu (KDN), který modely škodovek dělal už za totáče (tehdy plastové za 9,- Kčs). Š 100/110 je vyráběna zřejmě ze stejné formy, jen je v současnosti kovová.

Jinak pokud Abrex má na něco monopol (podporovaný škodovkou), tak se holt jiný výrobce nenajde.

Na tom časopise mi vadí to, že se mnohdy nejedná o kultovní auta ČSSR, ale spíš o auta Ost - bloku (třeba Warszawa pick-up nebo Záporožec jsou auta, která jezdila spíš v jejich domovině (Polsko, SSSR) než u nás - Záporožec byl hodně k vidění i v NDR.

[upravil dne 8/1/2012 14:13 od Medvěd]

Odesláno

Tož pěkné, moc pěkné modelky.

Já jsem si udělal povánoční radost, a koupil jsem tyhle dva. 308mička je na dálkové ovládání. Dostane je Matyášek, ale větší radost z nich mám já. Měřítko 1:24. Mám ještě Fabii od Abrexu 1:72, a musím uznat, že ikdyž je to prcek, tak každý detail je dokonalý.

post-36748-1410962170344_thumb.jpg

Odesláno
Goldinka-ešte že si nefotila tie nádherné autíčka na písacom stole pred monitorom:D:papa

Pro tebe klidne fotku u monitoru udelam :)) :D

Odesláno

Taky ukážu jeden svůj model, koupil jsem si ho v loni k Vánocům. Model je ve stejný barvě jako jsme kdysi měli škodovku a je od zminěného Abrexu. :)

post-39796-14109621704085_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

parádní autíka máte,takovejch pežotíků pohromadě ,to je rodinka radost pohledět:super:potlesk

mám taky dva malinký ,jelikož 306tou klasiku nikde nemaji,tak mám aspoň takovýdle:)

post-10416-14109621944303_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

T 148 je pěkně udělaná, obědnal jsem si teď IFU :D Jinak mám v merku od Abrexu taky Š110L ve vínový barvě, přesně taovou měl dřív děda a strejda. Ale můj sen je Felicie, nejdřív 1:48 a časem 1:1 :D To bude teprve radost. :D

[Edited on 13/2/12 19:51 by radim.1008]

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...