narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 parkuju v garáži, která je pod parkovištěm alberta, kdo tu bydlí, zná to tu... tam můžu v autě nechat cokoliv.
podolak2 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 to je sranda tady .... ja už du spat... dobrou noc všem:papa.... ... vsadim se že tu budete až tak do 3 ráno... já si to vše zitra popřečitam
gronholmm Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Mozna nasel na jinem miste a jinem zachode scanner:D. Ani nechci vědět kde našel tu Audinu
Schreek Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 To nevadí, že ho vrátil, fotit se s nim ještě dá
bubakkaja Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Jak tedy ted zjistíme že je tvoje??? Proste mu budeme verit uz dokazal ze je poctivy a nelze.
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Ano, pořád nic, když jsem si nesehnal foťák, mobil je na prd...a pořád chčije nebo sněží. U nás... A jak zjistit, že je moje? Co třeba kupní smlouva?
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 parkuju v garáži, která je pod parkovištěm alberta, kdo tu bydlí, zná to tu... tam můžu v autě nechat cokoliv.Díky, aspoň to nemusíme hledat
bubakkaja Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 To nevadí, že ho vrátil, fotit se s nim ještě dá Ty kokso s tim jsi mne zabil.
BV406 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 parkuju v garáži, která je pod parkovištěm alberta, kdo tu bydlí, zná to tu... tam můžu v autě nechat cokoliv. musim potvrdit, nelze, to je pravda !!!
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 A přístup tam je na kartičku! Takže nevím jak se tam dostaneš
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 parkuju v garáži, která je pod parkovištěm alberta, kdo tu bydlí, zná to tu... tam můžu v autě nechat cokoliv. musim potvrdit, nelze, to je pravda !!! zatím nelžu s ničím......bohužel, jsou proti mě, co už..
Nanjua Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 To nevadí, že ho vrátil, fotit se s nim ještě dá ježííš:D:D:D:D:super
Sagic Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Ještě napiš barvu a SPZ ať to zbytečně dlouho nehledáme
Edison Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 parkuju v garáži, která je pod parkovištěm alberta, kdo tu bydlí, zná to tu... tam můžu v autě nechat cokoliv.Díky, aspoň to nemusíme hledatMěli bychom mu to jet vomrknout in natura... :-D
Šalda Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Takže sraz za 2 hodiny na parkovišti u Alberta??:D
Edison Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 parkuju v garáži, která je pod parkovištěm alberta, kdo tu bydlí, zná to tu... tam můžu v autě nechat cokoliv. musim potvrdit, nelze, to je pravda !!! zatím nelžu s ničím......bohužel, jsou proti mě, co už.. Nelže ani nikdy nelhal!!! Co porád mmáte? I klíčky tam nechává... Aby je měl stále po ruce u auta, i kdyby na ně doma zapoměl... :-D
Sagic Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 parkuju v garáži, která je pod parkovištěm alberta, kdo tu bydlí, zná to tu... tam můžu v autě nechat cokoliv. musim potvrdit, nelze, to je pravda !!! A fakt je konstruktér?
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Ja tam sem za 15 minut, tak kdyžtak počkám no
Recommended Posts