gronholmm Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Měl bych dotaz, na mém autě, ale i na jiných vozidlech sem si všiml že se u nálepek TK a STK slopupává střed do pravidelného kruhu. První otázka je proč se to dělá a druhá je jestli mě kvůli tomu můžou policisté poslat na technickou kontrolu, jak jim to nyní umožňuje zákon? Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 asi ochrana proti zneuziti (stejne, jako je perforovana dalnicni nalepka, aby nesla sloupnout cela) myslim, ze kvuli samolepce by te posilat na TK nemeli, datum platnosti si muzou overit na miste pres jejich centralu a to je myslim rozhodujici, zda je TK platna nebo ne, maximalne muzou buzerovat, ze samolepka neni dobre vylepena Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 no prave, tim bych se asi branil kazdopadne si na STK muzes nechat vylepit novou nahradni, ale asi to bude stat 50 nebo 100Kc Citovat
Edison Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Proto bych na to nehrabal... RZ, stejně jako schválené značky na nich jsou zcela v kompetenci někoho jiného... V případě potřeby jen zajet na STK, že potřebuješ duplikátní nálepku. Asi to bude chtív velkej TP, nějakou kačku a na počkání poškozenou vyměněj. Poliši tě za takovýhle poškození trápit nejspíš nebudou... si myslím... Citovat
gronholmm Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 No mě hlavně udivuje že to vidím tak na 70 % všech aut na silnici.. Nemůže to být nějaká vadná serie, nebo se to dělalo i dřív? já si toho nikdy předtím nevšiml. Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 mozna vadna serie, stejne jako u dalnicnich znamek, ktery nesly sloupnout pred nalepenim z papiroveho podkladu me se ta znamka rozlamala jen jednou, uloupnul se kousek okraje (nebo se mi ji spis snazil nekdo ukrast, pac se mi to stalo chvilku po vylepeni a bylo tam tedy cerstve datum na 2 roky) ale z toho stredu se mi zatim neodlepila Citovat
Devils-night Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 hlavni problem bych videl v tom jak je na technicky lepej, nebo mozna jak kde,ale co sem videl tak je jenom sloupne spachtli ,nejaky lepidlo i kousky tam zustanou, neocisti,neodmasti a foukne novou. jednou me za to policajti jebali,ze ted nevedi jestli sem si ji tam treba nelepil sam a tak. a at si zajedu to nechat vymenit. :-/ Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Ale vylepení já sám neovlivním ja si to lepil sam, na parkovisti pred obchodakem a drzi to perfektne, jojo, co si neudelas, to nemas :roker:roker Citovat
Péťa Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 To máte z toho neustálého mytí aut. Mě drží dobře Citovat
Marcel00 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 nalepku by som neriesil, stejne zachvilu pojdes na novu prehliadku a okrem toho mas predsa aj karticku so zaznamom k tomu nie? takze neni co riesit, stejne sa predklada karticka, takze aj mierne poskodena znamka vobec nevadi. Dokonca si myslim ze aj keby si menil celne sklo, niesi povinny mat nalepky na skle, pokial predlozis karticku. Tak mi to znamy cajt povedal... ale je jasne ze nie kazdy cajt je chapavy... takze byt na tvojom mieste to vobec neriesim... Citovat
Edison Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Marceli, u vás se STK dává na sklo?? U nás si to poliši hlavně ověřují v registru... Známka je jen orientační prvek. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 ano na sklo... ale karticky mate aj vy nie ? mozno aj u nas v registri, ale to uz neviem, nikdy ma nekontrolovali. asi 4x v zivote za mojej 20rocnej soferskej ery Citovat
Marcel00 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 tak uz chapem obavy zakladatela temy, ale stejne si myslim ze by som to neriesil, kedz si to u Vas overuju v registry.... Citovat
KingSpade Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 tak přinejhorším sebou neustále vozit papíry od TK a emisí Citovat
gronholmm Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Zakladatel se boji protože má postarší vozidlo které by klidně nemuselo projít technickou Citovat
KingSpade Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 samozřejmě že není, když je všechno v systému zapsané... Citovat
Mik.e Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 taky mam odlouplej střed stk na Boxerovi... jelikož je to první nálepka na novym autě, tak se vylučujou zbytky předešlé nálepky, a mytim to taky nebude, protože mě to nebaví mejt takovou almaru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.