Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kupujete mražené zboží od Family-frost?

Kupujete mražené zboží od Family-frost?  

1. 1. Kupujete mražené zboží od Family-frost?

• Ano
      5
    • Ne
      51

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

PPLka v Praze má pro mne nereálné požadavky: nástup do práce na okraji Prahy v 5.30 (jinak než vlastním autem neřešitelné) a když jsem tam poslal životopis, ani nezareagovali (kámoš se tam byl ptát a z šéfíka nakonec vypadlo, že bere kluky do 30ti, starší chlapi že by nestíhali.

Vzhledem k mé nespokojenosti s mou současnou prací jsem si prostě řek´, že se u FF zkusím zeptat o co jde a jaké nabízí podmínky. Po pohovoru jsem měl určité pochybnosti, ale zase některé věci se mi i líbily (2 - 3 dny společně s nějakým OZ, abych viděl, jak to vlastně chodí, první měsíc slušný základ - při mapování rajonu se toho moc neprodá, první týden samostatných cest po zákaznících pod dozorem manažera ...). Ale je fakt, že mínusy převažovaly a i zde, krom jednoho pozitivního názoru poslaného U2U, se žádné nadšení nekonalo. Takže z mé strany je jasno - pátrám dál, něco se možná rýsuje u Kubíka nebo zpátky u knížek v jedné veliké distribučce. Prostě uvidím, jak se věci vyvinou ....

[upravil dne 6/1/2012 00:32 od Medvěd]

Odesláno

Nekupuju a uz dlouho jsem je nevidel.

60 zakazniku denne? To je vtip, ne? 20 minut u kazdyho a mas 20 hodin prace denne a to nepocitas jezdeni, nakladani a dalsi veci.

[upravil dne 6/1/12 00:42 od Benžík]

Odesláno
ono to funguje ale ne pro zamestnance! osobne od nich nic nenakupuju a ani nemam duveru v nekoho kdo me klepe na dvere

Počkej až príjde Zubatá :D:D:D:papa

[upravil dne 5/1/12 21:59 od koblih69]

tak ju poslu do pr. jako všechny klepače s tim ze kdyz neco budu potrebovat ozvu se primo firme

Odesláno

hlasoval jsem pro \"ne\", v zacatcich jsme od nic par veci nakupovali, jednak proto ze jsme ve schrance nachazeli pravidelne letak s nabidkou a cenami, tak jsme tak trochu dopredu rozmysleli/pocitali s tim co u nich nakoupime, a za druhe se proste ohlasily tou melodii, ze prijeli. V poslednich letech jsem o nich neslysel, tak jsem myslel, ze uz to ani neexistuje... Soucasne ceny nemuzu posoudit, ale prijde mi ze nakupovat mrazeny veci z auta na ulici, a pak stejne jet do supermarketu pro ostatni sortiment zbozi je dvoji prace a ztrata casu, takze samozrejme vitezi nakup vseho najednou v supermarketu.

Navic kdyz jsem doma, tak chci mit obecne klid a ne aby mne otravovali dealeri cehokoliv pojisteni, energii, nebo treba mrazenych veci... myslim si ze tento zpusob prodeje nema moc perspektivu, proc treba takhle nejezdi auto s drogerii..., bylo by to snazssi i na rozvoz bez nutnosti dodrzovat podminky pro prepravy pro potravinarske zbozi - chlazeni

To se spis tesim na online nakupy potravin a doruceni v dojednanou dobu. ;)

[upravil dne 6/1/2012 14:14 od Rotorhead]

Odesláno

\"kuuuuup si voooleeee zmrrrzlinůůůů\" .... aneb taky mě otravuje ta melodie (pokud tuhle teda nezměnili)

Odesláno

Máma u nich jedou koupila špenát a pak už to nikdy neudělala. Zaměstnání u nich asi bude na principu podobným mnoha firmám: vezmeme mladý lidi, kteří hledají práci, sedřeme z nich kůži a oni pak půjdou o dům dál, vezmeme někoho dalšího. Něco ve stylu: http://www.lamer.cz/quote/62712 (omlouvám se za OT, ale hned jsem si na tohle vzpomněla)

Guest Scratch
Odesláno

\"priiiiijeeeeeeeeliííííííííííí k naaaaam cuuuraaa....iiiii\"

Sorry Medo, to ne, to fakt ne, to neni pro tebe.

Nebrali jsme od nich nikdy nic, protoze nemaj ani lednacka, ani misu

natoz brat nejaky zamrazeny polotovary plny éček, hnus

Odesláno

nejezdí u nás, respektive... Co jsem bydlela v Praze, tak jezdili ještě před asi 6 - 8 lety. Pochybuju že v nynějším bydlišti by se vůbec vyskytli a jestli, tak rozhodně ne poblíž naší ulice :))

Odesláno

Je to jasne nevyhodna praca !!! Ani by som nad tym nerozmyslal

1. Predavas koncovim zakaznikom, co je pre obchodinka zle, nakolko s tym je casto vela prace, a maly vysledok.

2. Vsetko riziko beries na svoje plecia ty ... Platis si vsetky odvody, nemas pevne stanovenu ziadnu odmenu, a este si platis aj vsetko, co je potrebne na prevadzku ...

Odesláno

Mně od nich chutnala vanilková a čokoládová, ale už to je x let zpět :-)

Práce za těhle podmínke určitě ne. Potřebuješ peníze akutně? Kamarádka mi nedávno něco nabízela, ale je to spíš takovej minimální přivýdělek - ale zase je to pěkně z domova, práce u pc. Teďka jsem to předhodil přítelkyni, tak kdyby o to neprojevila zájem a ty ano, tak dám víc info.

Odesláno

V Nowacu se pro ně nějaké zboží vyrabí jsou to přebalovači něco jako druhovýroba.teda mi jim tisknem i etikety:D ale to je jako se vším. |Jedna firma vyrobí nový nanuk a frrrr ostatní se musí hnedle opičit;) ale je fakt že zboží mi od nich nechutnalo.

Robit bych to určitě nechtěl...stím mražením bych to vyděl něco jako obří klimu když je nastartovano chladí když ne tak prd v noci to jebnou na kabel a hotovo:)

Odesláno

dal jsem druhou odpověď,naposled jsem u nich kupoval,před 20 rokama,to byli děcka ještě malí a ještě to bylo na vsi,ve městě si při nákupu koupíme dort a je pro všechny:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...