LukasNovotny Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 zdar lidi mam problem. když se rozjiždím na jedničku, tak při zaběru spojky mi začne klepat a hodně třepat motor.jak se rozjedu a pustim spojku tak už v pohodě.jen na rozjezdu a jen na jedničku.. Citovat
dyno Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 setrvak pritlacak lamela lozisko dokud nerozeberes nezjistis Citovat
berla2,0hdi Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 spojku máš originál nebo si nedávno měnil? Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Typoval bych přítlačák spojky. Když jedeš třeba na jedničku a ubareš a přidáš ( tak, že to s tebou hodí dopředu a dozadu ) tak to nebouchá? Citovat
go.play Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 silentblok na motoru to asi nebude, když se utrhnul mě, tak se to auto třáslo i na volnoběh Citovat
LukasNovotny Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 volnoběh bez problemu.jedinej problem při rozjezdu na jedničku.. neděla to ale při každym.. Citovat
LukasNovotny Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 znamej co zkoušel nedavno moji karu mi říkal že spojka mi zabira už hodně pozdě.tudíž skoro až když ji skoro pustím..jestli to taky nema vliv..nevím no Citovat
Sagic Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Přítlačák na spojce, dělalo mi to na Favoritu i 306, po výměně spojky to zmizelo. Citovat
LukasNovotny Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 takže vymenit celou spojku nebo ten přitlačak? Citovat
LukasNovotny Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 Typoval bych přítlačák spojky. Když jedeš třeba na jedničku a ubareš a přidáš ( tak, že to s tebou hodí dopředu a dozadu ) tak to nebouchá? když už pustím spojku tak ne.. jen když ji dam do zaběru na jedničku a přidavam plyn.jak ji pustím tak pohoda Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Tak to asi silentbloky nebudou. Bude to spojka a tak jako tak jí vyměníš celou... Citovat
standby Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Mě to dělá přesně taky tak,při rozjezdu na 1. ne vždycky (pár prvních řazení) Dělá mito od tý doby co mám měněnou komplet spojku,jakou tam mám toť otázka.Ze začátku to nedělalo tak nebyl důvod se zeptat ale budu to muset taky řešit. Citovat
berla2,0hdi Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 nejspíš starline nebo luk jsou to nejhorší spojky na světě tvrdé přítlačáky,zbytečně silné pružiny v torzním tlumiči lamely , potom praskají ty plastové čepy u pedálu a odcházejí samostavy spojka jde těžko sešlápnout ,nepsal bych to kdybych už něco podobného neviděl jedině valeo Citovat
LukasNovotny Odesláno 30. prosinec 2011 Autor Odesláno 30. prosinec 2011 no to bych měl začit šetřit na spojkovou sadu no Citovat
masterjj Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Hlavně neber Sachs jsou to pěkný šmejdi. Vyměnil jsem spojku (celou sadu) a ložisko pískalo jak malá holka plus se při rozjezdech oběvovalo cukání motoru jak řikáš. Dal jsem jí reklamovat měsíc jsem čekal jak debil a na konci napsali že ložisko má 65dB z povolených 68dB nebo něco takovýho. Takže ložisko jsem koupil nový v Peugeotu, ale spojka cuká dál jakmile se dostává v malých otáčkách do záběru... a další sadu a znovu to rozebírat na to nemam nervy. [upravil dne 30/12/11 17:21 od masterjj] Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 No tak vidíš, už víš, že nemáš brát LUK a taky Sachs a Starline... to jsem zvědavej co teda koupíš :D:D Citovat
berla2,0hdi Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 VALEO a zase VALEO tady neni co řešit Citovat
mmmb Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Mi to taky začalo dělat po výměně spojky LUK. Dělá to když přidám málo plynu, skáše jak kdyby chtěl vyskočit motor. Když to více oroštuju, tak bez problémů. Je to jen nepříjemnost, nebo tím může něco odejít? protože znovu dělat novou spojku se mi nechce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.