Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar lidi mam problem. když se rozjiždím na jedničku, tak při zaběru spojky mi začne klepat a hodně třepat motor.jak se rozjedu a pustim spojku tak už v pohodě.jen na rozjezdu a jen na jedničku..

Odesláno
Typoval bych přítlačák spojky. Když jedeš třeba na jedničku a ubareš a přidáš ( tak, že to s tebou hodí dopředu a dozadu ) tak to nebouchá?

když už pustím spojku tak ne.. jen když ji dam do zaběru na jedničku a přidavam plyn.jak ji pustím tak pohoda

Odesláno

Mě to dělá přesně taky tak,při rozjezdu na 1. ne vždycky (pár prvních řazení) Dělá mito od tý doby co mám měněnou komplet spojku,jakou tam mám toť otázka.Ze začátku to nedělalo tak nebyl důvod se zeptat ale budu to muset taky řešit.

Odesláno

nejspíš starline nebo luk jsou to nejhorší spojky na světě tvrdé přítlačáky,zbytečně silné pružiny v torzním tlumiči lamely , potom praskají ty plastové čepy u pedálu a odcházejí samostavy spojka jde těžko sešlápnout ,nepsal bych to kdybych už něco podobného neviděl jedině valeo ;)

Odesláno

Hlavně neber Sachs jsou to pěkný šmejdi. Vyměnil jsem spojku (celou sadu) a ložisko pískalo jak malá holka plus se při rozjezdech oběvovalo cukání motoru jak řikáš.

Dal jsem jí reklamovat měsíc jsem čekal jak debil a na konci napsali že ložisko má 65dB z povolených 68dB nebo něco takovýho.

Takže ložisko jsem koupil nový v Peugeotu, ale spojka cuká dál jakmile se dostává v malých otáčkách do záběru... a další sadu a znovu to rozebírat na to nemam nervy.

[upravil dne 30/12/11 17:21 od masterjj]

Odesláno

Mi to taky začalo dělat po výměně spojky LUK. Dělá to když přidám málo plynu, skáše jak kdyby chtěl vyskočit motor. Když to více oroštuju, tak bez problémů.

Je to jen nepříjemnost, nebo tím může něco odejít? :myslim protože znovu dělat novou spojku se mi nechce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...