Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžete někdo fundovanej doporučit, kterej z operátorů by byl nejvhodnější?

Požadavky: slušná rychlost bez výpadků pro prohlížení stránek, čtení e-mailů, internetový bankovnictví, stahování souborů okolo 10MB (pdf. apod.) s cenou do 400,-kč/měs.

Už jsme trochu sondovali u Vodafona. Stačil by možná\"Internet v mobilu naplno\" za 315 Kč / měsíc s modemem do USB, ale je tam FUP 600MB/měs. což nevím jestli stačí. (kolik sežere cca 1 stránka?)

Bereme každý info a zkušenost.

Odesláno

http://www.o2.cz/osobni/internet-nabidka/?cid=csh-adsl-vdsl-m9-aw-7366

Mám tohle, je to v kabelu a s pevnou linkou platím měsíčně 501,- a v tom je 300minut volání který samozřejmě nepotřebuju.

Ale furt je to pro mě výhodnější, než wifi za 490,-

Jinou možnost zhruba v týhle ceně nemám.

O2 má výhodu, že má v podstatě sítě hotový a není problém se napojit v podstatě kdekoliv.

Domů hodíš wifi router za 500,- a máš po celym bytě/baráku internet.

Do 400,- se vejdeš s tím 2megabitem.

Odesláno

O2 internet na cesty přes modem - je tam 500MB Fup po překročení to spadne na cca 39 kb/s - jinak to běží v Praze hodně svižně - já sem maximálně spokojený :papa

http://www.o2.cz/osobni/internet-na-cesty/mesicni-tarify.html

A co se týče jestli na paušál nebo kredit jsem zjistil jeden poznatek - nevím jestli to byla náhoda. dřív jsem měl tenhle internet jen na kredit a za den jsem stáhnul klidně i přes 500MB a nijak se mi to nezpomalilo. Teď jsem překročil měsíční FUP a hned se mi to zpomalilo :(

Odesláno

Momentálně fungujeme na UPC, za net+tv jim dáváme něco kolem 600,-, problém je v tom, že do Brna jezdíme tak na 2 víkendy měsíčně + nějaký dny na víc (nepravidelně), tak nám připadá zbytečný dávat tolik peněz za pár dnů. Proto hledáme něco jinýho, nejlépe kolem 350,- měsíčně, v podstatě je jedno, zda to bude pevný připojení nebo mobilní....

Odesláno

máte v Holicích 3G nebo ne?

jestli ne, pak nemá cenu řešit, jestli přesáhnete nějaký FUP (stejně to nenastahujete a EDGE na holé brouzdání, elektronické bankovnictví a čtení a psaní mejlů bez příloh stačí - sám to takto provozuju na chatě)

S 3G se stránky načítají o poznání svižněji i video na Utube jde bez problénů přehrát a data letí mnohonásobně rychleji, s mým tarifem 3GB FUP se mi jen zatím jednou stalo, že mě omezili, jinak to bylo vždy o fous (mám to u Tmobilu bohužel za ty prachy, co to mám já, vy se k tomu asi nedostanete, bohužel)

ALE, všude jsou malý poskytovatelé wifi internetu (dnes na kde jaké vesničce) za pakatel, zkusil bych se zeptat přímo v místě, případně obejít sousedy a nechat si udělat nabídku

Odesláno

V Holicích máme WiFi za velmi slušnou cenu. Jedná se nám právě spíše o to Brno jak napsala Aluška, případně aby to bylo mobilní (není podmínkou) a třeba nevím kde zjistit jakej máme zhruba datovej tok, aby se vědělo jestli třeba ten danej FUP bude stačit.:myslim

Odesláno

kolik prodatuješ, zjistíš pomocí programů zde

ve městě bude určitě 3G, řešil bych to nějakým mobilním připojením, kde cena může být trošičku vyšší, zase ale si ho sebou můžeš vzít na cesty :D

Odesláno

To je dlouhá doba, ale stejně u každýho jinýho operátora to bude minimálně na rok.

T-mobile jsi zkoušel? Mám od nich 8 megáč za 400.- měsíčně a funguje v pohodě

Odesláno

mám +- 2 měsíce ADSl bez přístroje od O2 ,Tv + internet 16Mb cena celkem 550kč

Tv je za 250kč ,intr je za 300kč

jo aha,ty asi sháníš něco do mobilu:myslim

[upravil dne 30.12.2011 20:05 od vendi.stejskal]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...