Tom_206 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Zdravím, v poslední době mám problém s rosením skel. Jakmile se sedne do auta a kamkoliv se jede, tak se začnou dost rychle zamlžovat. Ofuk předního okna je tak platnej na čelní sklo, ale boční to je hrůza. Zkoušel sem snad všechno možný, včetně přípravků proti rosení skel, ale nic nepomohlo.. :-/ Nevíte někdo jak se tohohle \"jevu\" zbavit ? Citovat
bajza206 SW Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Řekl bych že asi zůstal zavřenej vnitřní okruh Citovat
Tom_206 Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 Sakryš to mě nenapadlo.... je možný, že bude asi problém v klapce... protože ať je to otveřený nebo ne, tak se to zamlží... Citovat
ChouLu Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 :D musíííím se jen smáát :D ja si rano přepl na vnitrni okruh a pak jel do brna a ve 160 furt utíral skla... nez jsem ho utrel tak bylo totalne zamlzeny znova az pak jsem nasel na netu ze je to vnitrnim okruhem :D Citovat
Tom_206 Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 já ho mám otevřenej..ale asi klapka zůstala viset ...uvidím zítra, až do toho zase lehnu ...je to hrůza...furt rejdit hadrem po skle ... ale stejnak...taková prkotina :-/ Citovat
ChouLu Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 ve 160 leva ruka na skle v pravy volant a takle jsem jel do brna Citovat
Rejty Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 bud mas vlhko v aute a topenim se to vlhko uvolni z koberce a sedaček nebo zaply vnitřní okruh......jestli mas klimosku tak ju zapni.to by mohlo pomoct...ale zkus tu klapku:) Citovat
Bronak Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Měl jsem něco podobného, pár nocí jsem v garáží nechal otevřená okénka a problém vyřešen. Pořádně vyvětrej Citovat
command Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Klimatizacia vysusa vzduch cize je na odmlzenie ako stvorena rano mam vzdy chvilu pusteneu klimu a okna su pekne ciste bez zamlzenia Citovat
Tom_206 Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 Klima bohužel není :-/ Klapka byla seklá takovým způsobem, že byl skoro uzavřenej vnitřní okruh. Tak doufám, že už se to mlžit nebude. Pro jistotu to teda ještě vyvětrám Citovat
bezdo Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 No aj keby si klimu mal, ak sa nemýlim nepomohla by ti. Ak je pod 4C, tak sa nespustí. Najlepšie je po jazde riadne vyvetrať, alebo ak je garáž nechať otvorené okná. Po jazde ak je voda v gumených kobercoch vyliať, lebo to potom prispieva k roseniu. Kúriť naplno a otvoriť okná, nech ide vlhkosť von, to pomáha. Citovat
Marcel00 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 ...Ak je pod 4C, tak sa nespustí... ale spusti... akonahle pustis ofuk celneho okna tak vyparnik sa musi namrazit aby sa na nom zachytavala vsetka vlhkost a do kabiny na celne okno isiel suchy vzduch... Citovat
0xEEr Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Muzu se hloupe zeptat co znamena \"zavreny vnitrni okruh\" ? Diky. Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 ...Ak je pod 4C, tak sa nespustí... ale spusti... akonahle pustis ofuk celneho okna tak vyparnik sa musi namrazit aby sa na nom zachytavala vsetka vlhkost a do kabiny na celne okno isiel suchy vzduch... Marcel00 mě se teda u 406 a u 407 nespustí. Včera jsem to zkoušel zrovna na 407, stačilo zahřát čidlo rukou na 6° a už to jelo... Citovat
Marcel00 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 vnutorny okruh znamena to ze sa zavre klapka privodu vzduchu z vonka a nastane tkzv. recirkulacia vzduchu co je v kabine. priklad: ide pred tebou stara AVIA co cmudi na cele okolie. Samozrejme to taha aj tebe do auta. Ked zapnes vnutorny okruh, klapka z vonka uzavrie privod vzduchu a toci sa len vzduch ktory mas v kabine a z vnoka ti nejde nic... Citovat
Marcel00 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Marcel00 mě se teda u 406 a u 407 nespustí. Včera jsem to zkoušel zrovna na 407, stačilo zahřát čidlo rukou na 6° a už to jelo... a zapol si ofuk celneho okna ?? lebo mne sa klima spusti. Takto sa to spravalo aj na Honde aj na Toyote co som mal. Ochcavku si uz nepamatam... Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 U Vectry a Oktávky to nefungovalo taky... ofuk jsem samozřejmě zapnul Mrkni na kompresor, ono se to tváří jako že všehcno jede, ale nesepne elmag. spojka. Citovat
Marcel00 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 dovol aby som ti pripomenul toto vlakno natocim ti jutube videjko zajtra Citovat
bezdo Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 No mne sa nespustí, a ja teda rukou nič nenahrievam, lebo ani neviem kde to čidlo je---a kde je??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.