Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Nelze koupit online 😉

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

To VIP máš po nějakým přihlášení?

Copak o to. V Plzni mám bráchu, ale bude to nejspíš vystavenej kus (píšou "rozbalený kus") a pak těžko říct v jakým bude stavu. :myslim

Odesláno

Já tedy bych zas tak OLED neprotěžoval, o živostnosti velkých OLED panelů se stále dost zajímavé téma. Vypalování podobně jako u plazmy, možná trochu horší.

Možná bych se porozhlédl po televizi s QNED, myslím, že se vžívá označení mini LED. Jde o technologii selektivního podsvícení, tato technologie poráží OLED krom rychlosti odezvy a pozorovacím úhlu snad všech parametrech (jas, kontrast, barevná škála, hlavně však životnost). Příjem DVB-T2/C pořád bude nejspíš max 1080i, řešit odezvu asi nemá smysl.

U tý HX940 píšou vyrobeno v ČR, tak to už bude labutí píseň, Panasonic tu už skoro 3/4 roku žádný televize nevyrábí. Myslím, že tu vyrábí tepelný čerpadla. 😋

Co se týče OS, tak panasonic docela fungoval, mám doma taky jeden kousek, každopádně problémy postupně nastávají, aplikace už se neaktualizují nebo postupně mizí, v tom je bezkonkurenční webOS, lepší je i android TV, moje zkušenost s android TV je ale nemilá, zkušenost je s TCL, ale už bych android nechtěl. Nevím, jestli to je jen u TCL, ale to, že mi přepne kanál tím, že procházím EPG, to mě tedy vytáčí. 

Odesláno

To vím že to je model tuším 2019. Ohledně OS je to tak trochu fuk. Stačí aby šla naladit a nastavit obraz , zvuk, domluvilo se to s domácím kinem a fungoval v tom ten CI slot. Výhodu vydím ještě ve stejný konstrukci ovladače jako má teď u tý plazmy.

Odesláno

@Dave_k mám kdyztak podobné možnosti lepších cen u zelenyho panáka nebo červenýho obchoďáku...jako @Péťa Ale poslední typ tv tam ani nemají...

Teda neříkám že vždy "slevac u tehle obchodníků se nerovná ceně u jinyhi eshopu... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...