Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Až tam vlezeš tak jak píše dzavel 1 volba bude asi to co hledáš. Mimo to musíš ještě najít položku \"Boot up Sequence\" nebo tak nějak a tam zvolit jako 1. taky HDD pak to uložíš a restartuješ. Po krátké motlitbě zjitiš, že to nepomohlo a zavoláš někoho zkušenějšího ;)

Odesláno

Spravil som ako píšeš a čakám.

Na chvíločku ukázalo Vindovs a znova čierna obrazovka a na nej nápis Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key\" Vôbec nenabehne Vindovs.

Nabránim sa pozvaniu skúseného známeho. Len skúšam či to nedokážem aj sám. Pokaziť už asi nemám čo.

Odesláno

Ještě taková maličkost. Dobrý je zkusit odpojit a znovu zapojit konektory IDE a napájení na disku a IDE na desce, někdy se win nenačtou vinou špatnýho kontaktu, a jestli to udělalo opakovaně tak je možný že to je tim

Hele a maš tam určitě jenom jeden HDD??

[upravil dne 26/12/11 13:10 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Je tam určite jeden HDD, ale pokiaľ viem je rozdelený na C a D.

Sťahuje mi to strašne pomaly. Rýchlosťou 18,4 kB/sek. Má to trvať ešte zhruba 6,5 hod.:o

[upravil dne 26.12.2011 13:50 od očko]

Odesláno

Tak sa mi to konečne podarilo rozchodiť. Windows som nainštaloval, no neprehráva mi to hudbu ani video a chýba antivir. Predpokladám že budem potrebovať nejaké ovládače alebo ako sa to volá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...