Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nejak to podelam vcera jsem na to nemel cas dneska na to kouknu ale moudra rada zni namontovat to na oktavku tam ho taky jeste nemam a na peugeota koupit novej s odklonem akorad me stve ze budu muset vsechno zase vyndavat ven ale bude me to stat jedno odpoledne a je to koupim jen se bzucakem bez displeje to taky staci a bude po problemu aspom se me nebude kazdej ptat co to mam na zrcatku za vec to jako ukazuje kolik mas nabytou baterku a ja pak musim odpovidat ze ne ze to ukazuje ze za mnou 1.2m je hrbol na silnici a ne ze mam 12 voltu na baterce

Odesláno

Trošku sa vrátim späť k tej estetike. Mne to tiež viac reže keď je to v ochrannej lište nárazníka ak ju auto má.

807 to má v tej lište originál od výroby.

407 sedan to má pod lištou originál a vyzerá to ako doma dorobené, lebo sú nerovnomerne rozložené.

post-19160-14109621416867_thumb.jpg

Odesláno

třeba toto je hnus a je to origo

volkswagen-passat-cc-2009-silver-coupe-2-0-tdi-cr-park-sensors-bucket-seats-sold-22f32c7d8b42e1f7a68727d0e6f12e8f-m2.jpg

nejhezci to maji Octavie II ve vyrobe pouzivaji senzory apri lepene ze vnitr narazniku. takze je to jakoby zaroven s naraznikem a je videt jen ten krouzek. ale na te 406 jak kombajn tak sedan je nejlepsi talista a spravna volba senzoru a v nejhorsim se ta lista da vymenit za novou a je po dirach

Odesláno

Tak, tak, to je ďaľší dôvod, lišta je lacnejšia ako nárazník.

Štyristošestke sa to hodí do tej lišty aj na kufrových dverách.

[upravil dne 27/12/11 10:07 od marko306]

Odesláno

ta lista je dobra volba ale ty senzory co jsem ja krava koupil by asi pod ni nevlezly. Ja to puvodne chtel dat do ty cerny listy co je jeste v narazniku kdybych ja kravicka koupil ty druhy cidla tak ty meli prumer celkovej 18mm ale vsiml jsem si toho az kdyz mi to prislo domu ted mam 22mm. Hold to nechame byt a casem to prendam na oktu aspon pro ni taky neco udelam kdyz uz 5 let stoji jen v garazi a vyndam ji jen kdyz peuge nejede tak na to stani v garazi to bude stacit

Odesláno

Zdravim ja si poridil pravou Cinu za cca 350Kc cele to strcil do 5tych dveri cerna lista je proto primo idealni jednotku prilepil \"M3\" paskou na dvere pipak dal pod vypln ke sklu a pripojil + a - ke zpatecce a bylo hotovo.

Dle vicemene jiz publikovaneho navodu tady na foru.

Jedine co jsem dal blize k sobe jsou krajni cidla.

Funguje to dobre ale jedinou vitkou je ze to nebere moc do boku/odtoho mam zrcatka/

A po cca 1tydnu se muselo kazde cidlo prilepit nejak to nedrzelo/od prilepeni je vse Ok.

post-36106-14109621425892_thumb.jpg

Odesláno

Me o ty boky moc neslo tam stejne koukam zrcatkama ale slo me o to co nevidim

a navic pokud zajizdim mezi auta na parkovisti vidim to jako plus protoze to nerve

ze je malo mista ale ukazuje/pipa to jak ma.

Vcetne garaze.

Co jsem se divil cca 15cm obrubnik to zapipa taky :myslim

Ale predevsim jako pomocnik Ok a za ty drobny zadny problem.Navic jsem nechtel nejak moc hledat kabel na zpatecku a ty dvere/lista byly primo idealni je vse na jednom miste ale jak jsem napsal neni to muj napad jen jsem to okopiroval :D

Odesláno

Na té listě jsem to měl taky, kdyby jí někdo chtěl ( ale chybí ten chromovaný proužek ) tak jí klidně na pokusy podaruju - je nepoškozená.

[upravil dne 27/12/11 20:00 od koblih69]

Odesláno
do plastove listy v 5tych dverich u kombajna super misto nevim co se ti na tom porad nelibi?
Mno... Nesmyslná \"ne/funkčnost\" při otevřených 5. dveřích. Proč takto funkčnost omezovat, že. Prostě... před koupí poněkud přemýšlet, než pak řešit co s tím a skončit u omezené funkce.
Odesláno

To mě upřímně teda nenapadlo a asi ani netrápilo. Výhodou je hlavně to, že nikde nic netaháš protože napájení je ve dveřích, snímače taky a z vnitřní strany ( do místa stěrače, těsně nad tapec ) umístíš ten ukazatel a krásně na nej vidíš v zrcátku.

Odesláno

jakože kdyby někdo couval s otevřenejma pátejma dveřma?? tam bych asi řešil jiný věci. Ptal sem se na to u keetecu (resp dodavatele co je montuje) a prej v tom nevidí problem -pokud je prej ta lišta dost hluboká na hloubku. Tak nevim...

Odesláno
do plastove listy v 5tych dverich u kombajna super misto nevim co se ti na tom porad nelibi?
Mno... Nesmyslná \"ne/funkčnost\" při otevřených 5. dveřích. Proč takto funkčnost omezovat, že. Prostě... před koupí poněkud přemýšlet, než pak řešit co s tím a skončit u omezené funkce.

a to uz si delas prdel ne? spoustu lidi to prave kupuje s tim ze to tam chce omezena funkce s otevrenym kufrem? jak casto nekdo s otevrenym kufrem parkuje mezi auta? a v te liste to ma vyhodu treba kvuli taznemu zarizeni. to je jak kdybych napsal o tom jak to mas ty ze kvuli tomu ze jsi linej a nesundal jsi naraznik tak cidla v zime trpi soli a jsou pekne spinave a nemusi plnit svoji funkci

Odesláno

Tam co to mám já taky v poho. Protaženo jedinoui dírkou do kufru, kde je jednotka připojená hned vedle světla se zpátečkou. Takže to není argument. A že by nikdy nikdo necouval s otevřenejma dveřma? Klidně. Třeba k nákladový rampě, vyšší schod, podezdívka... A právě tam by to nemuselo být vidět. Nemluvě o dalších předmětech, které by se mohly za autem vyskytnout. Co třeba pejsek? Neviděl bys ho ani v zrcátku!!!

Jde prostě jen o to, proč já nezastávám myšlenku dobrovolného záměrného omezování funkčnosti jakž takž bezpečnostního prvku. Pořídil jsem to proto, aby to fungovalo. A to co nejvíc, nejčastěji a za co nejvíce okolostech. A ne z frajeřiny, nebo proto \"abych to měl\". Tak proč to degradovat, omezovat.

Odesláno

a to uz si delas prdel ne? spoustu lidi to prave kupuje s tim ze to tam chce omezena funkce s otevrenym kufrem? jak casto nekdo s otevrenym kufrem parkuje mezi auta? a v te liste to ma vyhodu treba kvuli taznemu zarizeni. to je jak kdybych napsal o tom jak to mas ty ze kvuli tomu ze jsi linej a nesundal jsi naraznik tak cidla v zime trpi soli a jsou pekne spinave a nemusi plnit svoji funkci

Kvůli tažnému? Kdo že si tu dělá srandu??? Já teda nevim, ale se špínou a solí fakt problém nemám. Přnejmenším o nic víc než kdyby to bylo o půl metru výše. Tos zase přestřelil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...