Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Tak mám dojem, že se do nějakého kunění pouštět nebudu. Deset let, co Pažouta mám mě to nevadilo a tak to i necháme. Mám rád věci, když jsou tak, jak mají být. ;) Ale i tak díky. :papa

Odesláno

Hmm až na to, že trysky normálně figurují v Service Boxu, je to OEM díl :) Takže by to nebyl úplně tjůnynk. Ale tak pokud Ti vyhovují ty štelovatelné (a fungují) není důvod měnit samozřejmě.

Odesláno

Na 307 mám rozprašovače a je to skvělé. Chtěl jsem je i na 306, ale tak nějak jsem od toho postupem času upustil. Když jsou trysky dobře seřízené, tak to není zas tak špatné.

Odesláno

na 206ce jsem je měnil, trysky už nebyly nic moc a rozprašovače byl logický krok, k tomu autu mi pasovaly.. 306ku ale stále držím na původních tryskách a měnit nehodlám, pasujou mi tam líp.. :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes úspěšně STK a emise. Auto jsem dal do servisu, aby ho prohlédli a koukli na klimu. Před chvílí mi volali, že to mám hotový. Rozhýbali vzadu omezovač, vyměnili nějakou žárovku a zjistili, že u klimatizace je díra v hadici. Jinak auto prý v pořádku. :)

Odesláno (upraveno)

Mazdou 2. Majitelka nemá k domu zpevněnou cestu, tak si představ, jak takové auto po zimě a hlavně teď, když je mokro vypadá.
Edit: Tímhle

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Ale i uvnitř. :D Teda vypadalo. Zítra ještě interierové plasty a umeji ji čelní okno, není skrz vidět proti slunci. Kamarádka je před týdnem po porodu a manžel na tohle nemá čas. Jsem se ho ptal, jestli nepřepíše barvu svého auta z modré na hnědou blátivou. Když se podaří, tak tu jeho špindíru vyfotím. :D

Odesláno

To by jsi se nedoplatil. Dělal jsem takhle z hecu Toyotu Verso sousedce. Vozí v tom psy, jen kufr jsem drhnul a luxoval přes hodinu. Nakonec z toho byla bankovka a lahev. :D

Tady fotka: Tehdá to bylo i s umytím a rozleštěním laku. Dalo to celý den.
50b90dd212173fbfe15a64577e37c557.jpg
Odesláno

Jinak díra v hadici od klimatizace je v té dole, co jde podél chladiče. Stavil jsem se u známého v autodílech, koukli do servisboxu a podle čísla našli akorát originál za cca 6500,-. Jsem myslel, že mě vomejou. Poradil mě, ať se stavím zeptat ve firmě, kde dělají tlakové hadice na zakázku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...