Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pěkný :) taky jsem to dneska vyluxoval a umyl, akorát teda ne ručně, na to si počkám až bude vážně teplo :D a zdá se mi to nebo máš nějak dlouhej stěrač před řidičem?

Odesláno

No ten stěrač je fakt nějaký dlouhý. :myslim

Ale když jsi to myl, auto jsi měl ještě čisté, tos neviděl moje. :D Ač nyní je umyté, na STK jsem to chtěl trochu vypucovat a nejet tam jako prasátko. 

Odesláno

Pánové, to mě nikdy nepřišlo, že by byl dlouhý. :D Myslím stěrač a to tam mám ještě kratší, než by tam měl být. V mototechně by kdysi říkal, když jsem přecházel na flaty, že tam patří 550mm, jenže ten mi drbal gumu kolem okna. Ten šel na zadní a mám ve předu dva stejně dlouhé 500mm nebo 510mm teď nevím. :myslim

Taky jsem byl pro benzín, už blikalo hladový oko. A spotřeba je tedy velká. Defacto jen kolem komína nebo cesty do 30km a spotřeba 9,3l/100km. :bacha

Odesláno

No ten stěrač je fakt nějaký dlouhý. :myslim

Ale když jsi to myl, auto jsi měl ještě čisté, tos neviděl moje. :D Ač nyní je umyté, na STK jsem to chtěl trochu vypucovat a nejet tam jako prasátko.

Mě nepřišlo, přes zadní okno bylo vidět akorát kudy chodí stěrač. A zadní světla byla šedivá. :D

Odesláno

Radime, ale ty stěrače se ti překrývají, ne? Myslím že řidičův je přes ten u spolujezdce ...

Zdá se mi, jako bys měl ten u řidiče obráceně, že ta delší část stírátka by měla být blíže k "A" sloupku u řidiče. :myslim

Odesláno (upraveno)

Jo překrývají, takhle to je od doby, co mám auto. :myslim

post-35961-1424617602,0126_thumb.jpg

Byl jsem to venku vyfotit. Je pravda, že se dvakrát vyndávalo sklo, ale přehodit ramínka to snad ani nejde. :myslim

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Tohle je ale divný ... já mám myslím 550 a 550 mm a nepřekrývají se, jsou vedle sebe (mezi nimi tak 4 cm). Přemýšlím, kde by mohl být zakopaný pes ... nemáš náhodou u řidiče ramínko od spolujezdce? Většinou ty spolujezdcovi ramínka bývají delší .. ale u 306 si tím nejsem jist a ven se mi nechce. :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

To tam toho máš ještě málo. Já už toho do pneuservisu jednou vezl hned 16 gum. :D

16? Jak jsi to dovnitř proboha nasoukal? :D

Zuj to a pust se do nich :P:D

Už to je v servise. Jedno kolo by potřebovalo, ale není čas. :D Třeba časem nebo narazím na kusový prodej. ;):myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...