Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Klíč mě upozorňuje, že před rokem v listopadu jsem měnil olej. ;) Ale, co se týče km, tak tam je ještě cca 7000km. Tudíž ho mám v plánu před TK v březnu nechat vyměnit spolu s kontrolou.

Odesláno

Jak jsem zmínil ve vlákně o Vánočním večírku 2014, že jsem dostal dopis od Městského úřadu v Židlochovicích, tak jsem dnes měl menší výměnu emailů s paní, co můj přestupek vyřizuje. Dotazoval jsem se na fotku, jako důkaz a tak jsem jí od ní dostal v příloze. Tak tady teda je. post-35961-1418291275,704_thumb.jpg

Odesláno

na FB jako úvodní fotku v profilu :D    ..a jinak co vid ... jel jsi rychleji jel :)  a 500 pokud to bude bez bodu je OK

Odesláno

jo ? me uz dvakrat prislo prekroceni stylem "zaplat 400 / 600 a bude to bez bodu" ... 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dva body stopro. Napis ze ridil pribuzny z ruska

Provozovatel techto radarů je město, a městský uřad body neuděluje, jen zaplatíš a hotovo, body by byli snad jen pokud by odmital platit a šlo to do nějakýho řízení.

Odesláno

Dnes tankování na Benzině v Ústí nad Orlicí N95 za 30,20,- :mrk Spotřeba na trase Žamberk -> Velké Pavlovice -> Žamberk -> Holice -> Žamberk -> kolem komína -> Ústí nad Orlicí 7,7l/100km. To by šlo i na zimu. :myslim;)

Pažout a jeho nové místo na hlídáném "parkovišti" :Dpost-35961-1419953898,116_thumb.jpg

Odesláno

Tak jako každý rok sepíšu, co se s autem za uplynulý rok 2014 dělalo. :)

Výměna brzdových kotoučů, destiček, spojky, svíček a oleje v převodovce, desinfekce a plnění klimatizace, výměna řemenu k alternátoru, přelepeno čelní sklo, zavařen výfuk mezi Katem -> středním dílem, vyměněn tlumič výfuku, stříkány dutiny, výměna levého čepu řízení, spodního silenbloku motoru, geometrie.

Bylo toho dost uvidíme, co přinese rok 2015. Teď vím, že výměnu oleje, filtrů a STK. :myslim

Odesláno

si to máš psát jako já do toho úplně prvního příspěvku ve vlákně já to u 306 mám jak elektronickou servisku  :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...