John_Ice Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 no vepředu je místo,ale tahle vejška je vždy problémová.... Citovat
5_ulko Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 To asi v každom aute...ani v SUV nieje pre mna dost miesta...ale ked sa zmestim do punta :-) Citovat
merlin99 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 @5_ulko : chod si vyskusat Mini, je to priestorovy zazrak, ale tie aktualne , nie Mr.Bean mini:) [upravil dne 2/1/12 20:57 od merlin99] Citovat
dodo407sw Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 ja mam 190cm a 120kg a mam tam kopec miesta a aj ludia za mnou... takze toho sa neboj a to nemam sedadlo uplne vzadu posunute... Citovat
Marcel00 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 sory za OT: no ked si nalejeme cisteho vina dodo tak ta P407 vzadu az tak miesta nema... a za tebou urcite nie Citovat
dodo407sw Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 skus poriadne precitat pisem ze nemam uplne posunute sedadlo vzadu a je tam miesta... pre cloveka 175cm sa vzadu posadis normalne bez obmedzenia.. mam oskusane... nehovorim ze sa tam vyvalis, ale je to fajn... Citovat
marko306 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Ja som zas mal problém v 407 s miestom a aj s kufrom, ale ja som už zhýčkaný z 807, takže mne sa zdá už skoro všetko malé minule som nevedel sadnúť do Fabie 5_tulko, otázku ohľadom vlastnenia auta som sa ťa opýtal preto, lebo podľa toho tvojho váhania to vyzerá, že buď si auto ešte nemal alebo ak si mal, tak sa ti nezadarilo. Punto sa ti zadarilo, čo sa týka servisných investícií? Citovat
5_ulko Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 No punťa mám už tri roky a investícií bolo teda naozaj hodne....vrazil som doňho ešte polovicu sumy za ktorú som ho kúpil...takže už som opatrny.... Citovat
marko306 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Ono, ale veľa aj záleží či si typ človeka čo počúva každý neprirodzený zvuk a dáva do auta aj to čo nemusí alebo sa o auto iba pravidelne staráš a dávaš do neho, len to čo treba. Citovat
dodo407sw Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 chyby a problemy treba riesit, ale nie vyhladavat!! kto hlada najde... Citovat
5_ulko Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 No skor som ten prvy typ...radio vacsinou ani nezapinam aby som počul motor a ostatnu mechaniku....ale predchadzajuci majitel bol asi prasa Citovat
marko306 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Tak, tak, ako napísal Dodo, presne si to vystihol, nevedel som ako to mám napísať. Citovat
Judes Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 aby som počul motor a ostatnu mechaniku No to si budeš musieť vybrať asi iné auto, za jazdi asi motor až tak veľmi počuť nebudeš . Citovat
jirkas870 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 To je přesně ono! Kdo chce klid na duši, kupuje benzín atmosféru. Přitom autobazary jsou jich plný, protože každej dnes chce místo benzínu radši turbodiesel a neuvědomuje si, že případná oprava vstřikovačů a turba může převýšit cenu staršího auta. Jsem příznivce klasiky - na jednoduchým benzínovým motoru se toho nemá moc co pokazit - viz nesmrtelná pežoťácká 1.4 55 kW jestli máš strach z turba...kup si atmosféru...jestli máš strach ze vstřiků kup si benzín (sice tam jsou taky,ale tolik nebolej)...jestli se bojíš spojky(dvojihmoty...) kup automat a jestli se bojiš automatu,tak jedině přehazovačka...a když už tak nad tím přemýšlím nebylo by lepší koupit kolo?Ale co když ono se tím šlapáním rozbije... Hele neřešto...použité auto je prostě kup do loterie,někdy to klapne někdy ne...auto,když už se tu stále mele ten nájezd, může se 100 000km kleknout stejně jako auto s 400 000km...prostě je to spotřební věc a ty věci dělaj jen lidi,takže člověk na pásu taky může někdy udělat chybu jako třeba sportovec..ale sportovec si to posere sám sobě,člověk co to dělá to hold posere někomu jinému...někdo vymyslel 407 a spodní čepy zkurvil...první nevydržely tolik kolik měly,tak udělali nové a docela prý jdou nevím ještě jsem je neměnil....a ty co nejsou tak kvalitní třeba prodávají v kelly..to jen na okraj... prostě si najdi auto jestli chceš peugeota,tak máš výhodu tu,že ti každej rád určitě řekne něco o tom a dál,že sem můžeš hodit VIN a další borci ti něco o tom autě řeknou víc(když teda bude opravováno v servise)... třeba já jsem měl teď vír v peněžence minulej rok...pneumatiky (letní +zimní)215/55 17R není žádná levná záležitost...jo určitě se dají sehnad levné pneu,ale...a na gumách prostě potřebuješ jezdit,bez jednoho tlumiče se to dá vydržet... .....automat...když jednou zkusíš ....nechceš už nic jiného...jsou to jenom předsudky,že jeden pán povídal,že se rozbije a ty to nezaplatíš....rozbije se jednou vše jak jsem psal... [upravil dne 2.1.2012 15:11 od John_Ice] Citovat
jirkas870 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Dávat nepravdivý údaje bych ti nedoporučoval, po tom dneska docela jde už i policie. Speciálně AAA ale příjmy nezkoumaj, po nikom z mejch známejch ani po mě tam nechtěli žádnou výplatní pásku, jen doklady totožnosti. Nevím jak to áčkaři dělaj, ale je pravda, že auto na úvěr dokázali prodat i kámošovi, kterej má jako neplatič záznam v rejstříku Jo to ti zavolají tak do hodiny... nebo taky ne pokud s ejim to bude zdát OK. Co bude? No nic dokud se neopozdíš s 1. splátkou. Citovat
tybyt Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 ahojte, tento peugeot ma momentalne zaujal... http://www.aaaauto.sk/sk/peugeot-407/car.html?id=2268839&make=92&model=1251&palivo=2&sort%5B0%5D=4&sort%5B1%5D=0 mari sa mi ze dakde som ju uz vydel ale niesom si isty... ked som dvokladne presiel fotky tak som si zbadal jednu malu zavadu co mi neda pokoja. na 19stej fotke v poradi kde je odfotene koleso tak som zbadal ze koleso sa dotikalo vnutorneho plastu teda vnutorneho blatnika... co to moze sposobovat??? pretazene auto myslim napakovane, zle tlmice ci riadenie cepi??? stretol sa uz dakto stym??? a pri jakych podmienkach vopred diky ps. keby ze kupim auto tak po 3mesiacoch nebudem reklamovat hoc co sa stane... okrem aaaauto bo oni ponukaju \"zaruku\" ale inac nie... a som opatrny mozno aj priliz a bojim sa od toho ze prave nato doplatim... Citovat
marko306 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Kde tam vidíš, že sa dotýkalo koleso podblatníku? Citovat
koblih69 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Já to tam taky nevidím... Nicméně na fotkách 5 a 6 se zdá patrný rozdil odstínu mezi zadními blatníky a víkem kufru. Dál an fotce číslo 8 se mi zdá stejný posun u barvy zadního nárazníku. Nicméně je potřeba to vidět naživo za denního světla. Citovat
robozv Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Mysli asi na pravej strane od kolesa podla mna je to opticky klam Citovat
kurka Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 .Jen to tak vypadá blbě.Je to jen prolis v plastu v podběhu.Na straně řidiče to není-byl jsem se kouknout,tak buď v klidu-je to normál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.