5_ulko Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Zdravím Vás.Práve som sa tu registroval tak sa vopred ospravedlňujem za začiatočnícke prešlapi:D Už dlho rozmýšlam o tom že si kúpim Peugeot 407...ale problém je v tom že neviem nájsť ten pravý(skombinovať motorizáciu,výbavu,stav a cenu)... Chcel by som diesel,skôr asi 2.0 a nech to má aspoň navigáciu(aspoň RT4,tá tuším nemusí mať cd v mechanike pri navigovaní)Prípadne si nechám poradiť od Vás. Chcel by som sa teda opýtať Vás Na čo by som mal dávať pozor pri kúpe tohto tátoša a odkiaľ je teraz najvýhodnejšie kupovať(vonku,doma,...) Prepáčte ak tu táto téma už niekde je,použil som aj Hľadať ale bez väčšieho úspechu... Ďakujem... Citovat
John_Ice Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 to je u každého auta stejný...nájezd (km),bouračka,koroze,ale ta ještě pořádně u 407 neprojevila(trochu 5dveře u sw) a výfuk na ropáka FAP a u benzínu,kterej nechceš kaťák,ale i celkové potrubí....potom vstřiky a aby to nebylo potkaný,je tu spousta lidí co jim to jede a za čas zjistějí,že vlastně jim to nejede a je to přeskočeny... a kde koupit?kde se ti to bude líbit...takhle se to nedá,kámoš koupil podle mě dobře v česku ale já pro auto jel 800km... taky je dobré pootm zjistit VIN než to koupíš a šoupnout to sem aby ti ověřili kluci historii... taky jestli chceš sw nebo coupe či sedan.. [upravil dne 23.12.2011 07:19 od John_Ice] [upravil dne 23.12.2011 08:08 od John_Ice] Citovat
5_ulko Odesláno 23. prosinec 2011 Autor Odesláno 23. prosinec 2011 Ďakujem za odpoveď a ako prosím zistím v akom stave je FAP?len podla displeja?A ako zistím či je to \"potkaný\"? Ano km,stav to mi je jasné skôr mi ide o také závady ktoré sa u 407 vyskytujú najčastejšie... Citovat
John_Ice Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 závady.....to ti neřeknu...mechanické opotřebení je u každého auta,nevím kde by u 407 byla slabina....dřív to byly spodní přední čepy,které odešly asi po 10 000km,ale začali vyrábět jiné...možná blbne čerpadlo do posilovače...je to tu napsané musí se přelít přes risku jinak když prudce zatočíč(nevím jestli leví pravá strana)tak to podtom chvilku nereaguje,ale taky je to možná na ročníku...já jsme se s tím nesetkal,ale mám najeto s autem jenom 35 000km/1,5roku ale asi je největší problém u mě sbíhavost předku chodím 4x/rok a stejně s tím něco stále dělaj...motor ti neřeknu mám 2,2i a zatím nic...fap jak je zaplněnej,je tu hodně o fapu...určitě to chce dia... Citovat
adam.bogocz Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Každopádně bez zkušeného mechanika auto nekupuj... vem si s sebou někoho kdo se specializuje na Francouze a optimálně s dia.. Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Témat je to poměrně dost, takže pohledej. Já kupoval 407 relativně nedávno tak ti shrnu pár věcí na které se zaměřit: Auto kupuj ráno tak aby nebyl motor předtím zahřátý - zjistíš jak startuje zastudena, jestli píská turbo a jestli je chod za studena rovnoměrný a bez škubání. Jízdu udělej dlouhou já se dohodnu na 200km ale nakonec jsem celou nevyužil. U 1,6 je servočerpadlo poháněné řemenem ale u 2.0 je elektrohydraulika. Ta zlobí za nízkých teplot, ale obvykle stačí přelít olej nad rysku a odvzdušnit. Každopádně řízení musí jít plynule a bez záškubů do obou stran. Je dobré zkontrolovat manžety řízení ( i třeba sundat pásky na koncích ) jestli pod nimi není olej – jinak repase za 8 tis. min. FAP neodhadneš, nějakou představu získáš diagnostikou, ale stejně počítej že ať za výměnu a doplnění aditiva nebo jeho vypnutí ještě zaplatíš. U elektriky zlobí hlídání žárovek, ale to se dá napravit a páčka blinkrů - výměna je drahá a z vrakoviště budou všechny stejně špatné. Vyzkoušej si jestli když dáš blinkr dopravy a rychle vrátíš volant tak ti tam neskočí na okamžik levý blinkr. Dále černají displeje jak u budíků tak hlavní – můžeš je zkusit nahřát nad 30° ale asi se ti to stejně v zimě moc neprojeví. U SW klepe zadní výklopné sklo – dá se to snadno vyřešit. Vpředu bývají vadné spodní čepy – není to nic tragického, ale je to velmi časté, takže zkontrolovat pečlivě. Vypadají jako taková pacička nasazená zespodu na těhlici. Spojka by neměl klouzat – zejména třeba na 3, 4 a 5 při jízdě kdy přidáš silně plyn a využiješ krouťák. Při vypnutí motoru nesmíš slyšet žádné zvuky ( kovové zvuky nebo zapísknutí ) jinak tě čeká oprava spojky a setrvačník není zrovna levný. Ostatní věcí jsou poměrně standardní jako pro každé auto a u motoru pro každý CR diesel. Seriózní kupující ti nebude bránit v prohlídce v autorizovaném servise. Jako vždy platí, že zázraky se nedějí- servisní knížky se neztrácejí, auta neřídí jen ženy a němečtí lékaři v důchodu a dobré auto bude mít přiměřenou cenu. Jestli mě něco dalšího napadne tak dopíšu, nebo se ptej. Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 407 je veľmi krásne auto. Je to iné vozenie ako v autách VW group. Keď tak, tak pozeraj 2,0HDi(v tomto aute to bola myslím iba 100kw), je jedno či automat alebo manuál. Ja osobne som jazdil iba mesiac so 407 sw, ale strašne mi vadil kufor. Jednoducho je malý, si dovolím tvrdiť, že na 306 som mal väčší kufor, minimálne otvor kufru. Pozeraj autá od r.v. 07, kde boli už vychytané nejaké tie detské choroby. Ak sa ti začne ozývať FAP, tak buď ho znovu regenerovať alebo odstrániť, oboje stojí približne rovnako, je tu o tom veľa písané, tak si to preštuduj. Pisal si niečo o výbave, takže máš asi ako takú predstavu o výbave akú by si chcel. Drž sa toho teda, lebo potom nejaké dorábanie niečoho (napr. navigácie) je o hubu. Ako už bolo vyššie písané, tak ak by si si niečo vyhliadol, tak si zisti VIN a tu ti to vedia preklepnúť, máme tu na to vlákno. Zväčša platí pravidlo, že kto ti poskytne VIN nemá čo skrývať, kto VIN nedá už asi niečo skrýva, ale to nie je pravidlo. Pozry si tuná v inzercii či niekto neponúka 407, ale ani tu nie je vždy záruka, že ak to predáva nejaký člen, že to bude všetko bezchybné. Citovat
John_Ice Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 jestli automat nebo manual podle mě je to velký rozdíl.... Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Mal som skôr na mysli, že ani jedno nie je horšie čo sa týka poruchovosti ak neberieš do úvahy výmenu spojky zo zotrvákom na manuále. Citovat
John_Ice Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 já beru v pohodlnosti a užívání jízdy....poruchovost=obě se ti jednou podělaj.... Citovat
stefano Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Ahoj 5_ulko. Prečítaj si aj túto tému, sú tam odpovede na 1.6HDi aj 2.0 HDi. Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Áno, keď to berieš tak, tak v tedy to rozdiel je, ale to záleží už, len na ňom, čo mu viac vyhovuje. Citovat
5_ulko Odesláno 23. prosinec 2011 Autor Odesláno 23. prosinec 2011 No ja to chcem skôr ako rodinné auto takže aj ten kufor by mi vyhovoval väčší...aký má objem u sedanu?Samozrejme že zhanam manual...s automatom by som asi na dialnici zaspal:) ale to je vec vkusu a zvyku...Ďakujem všetkým za rady a názory velmi si ich vážim...A chlapi? aky je rozdiel medzi tými navigáciami? RT3,4,5? aj nejaký navonok alebo len vnútorne? Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Záleží, ako berieš rodinné auto. S kočíkom som mal veľké problémy, dať ho do kufru. Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 No ja to chcem skôr ako rodinné auto takže aj ten kufor by mi vyhovoval väčší...aký má objem u sedanu?Samozrejme že zhanam manual...s automatom by som asi na dialnici zaspal:) ale to je vec vkusu a zvyku...Ďakujem všetkým za rady a názory velmi si ich vážim...A chlapi? aky je rozdiel medzi tými navigáciami? RT3,4,5? aj nejaký navonok alebo len vnútorne? Kupé má myslím 400, sedan 407 a SW 489 l, ten prostor je celkem OK neviděl bych to tak tragicky, samozřejmě jsou větší. Spaní na dálnici tě zastihne s tempomatem u manuálu jako u automatu, takže to bych asi takhle nehodnotil Citovat
John_Ice Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 RT3...čte do z CD,RT5...to má už HDD a větší rozlišení displey...RT4...to ti musej říct ,kteří to vědí lépe...jestli to už má HDD nebo ne. Citovat
Lada78 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Ano, RT4 ma HDD a cte vse z nej. Staci tedy nakopirovat a CD muzes nechat doma a to i mapy. RT5 ma navic DVD mechaniku + rozliseni a na RT3 potrebujes CD absolutne na vse, proto pouziva CD changer. Citovat
Judes Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Kufor záleží podľa toho s čím ho kto porovnáva, ja ho môžem porovnať s predchádzajúcim autom krátkou Felíciou a na 407 sedane je oproti nej nehorázne veľký akurát obmedzené nakladanie keď sa otvára len kufor, mne to bohate postačuje. Píšeš že jazdíš diaľnice, tak by som volil aspoň 2.0 HDI zo 6st. prevodovkou, pri 6st. je super spotreba a na tempomat sa dá véééľmi rýchlo zvyknúť. Citovat
patko79 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Tak, ja som auto kupoval pred troma rokmi a mám ho bez FAPu:D čo som nesmierne rád. Za ten čas som riešil len bežné opotrebenia doštičky, guľové čapy, ložisko, ..... a samozrejme aj obutie, kufor na strechu ,.... a nejaké prkotiny. Každopádne som to dnes zrátal a za tie tri roky som dal do neho okrem paliva 2500€, nie všetko však boli nutné veci. Len aby si bol v obraze;) Citovat
hipisko Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 5_ulko na dialnici s manualom nezaspis? Ci ty rad prehadzujes v 130kmh na 5ku, 4ku a potom nas5 na 6ku a tak dokolecka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.