jiri.wolf Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Neválí se někomu doma přebytečná páčka ovládání rádia na P306 (ta pod volantem)? Pokud ji někdo má v autě a nemá ji zapojenou, tak bych ji koupil a s dotyčným bych i vyměnil plast obložení sloupku volantu (aby tam neměl po páčce díru). Citovat
pipko Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 ja by som zas zobral jednu na Peugeot 307 nema niekto? Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Napsán autorem pipko ja by som zas zobral jednu na Peugeot 307 nema niekto? Nova packa na 307 u Peugeota stoji 512Kc bez DPH kat.cislo 6239 K8 Na tu 306ku jsou tri druhy, pro starsi modely kat.c. 623985 za 800 nebo 6239G8 za 703Kc pro novejsi model tam muze byt taky bud 6239G8 za 703Kc nebo 6239K1 za 562 . Vse ceny bez DPH Citovat
jiri.wolf Odesláno 10. duben 2005 Autor Odesláno 10. duben 2005 Nová páčka je sice supr věc, ale vzhledem k tomu, že tam nemám origo rádio a chci se pokusit vyrobit nějaký bastl mezi páčku a rádio co mám, tak mi bude stačit stará (levná). Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 tak si sezen primo od toho radia ne ? Ja mam taky original sony, sehnal jsem ji za 150Kc. Vsechny tyhle packy jsou delany jako odporova sit, kdy kombinaci jednotlivych odporu dostavas ruzne hodnoty, podle kterych pak radio pozna kterou funkci chces ovladat. Takze jsou tu dve uskali, zjistit hodnoty odporu pro vsechny funkce ktere se daji dalkove ovladat z originalniho ovladani radia a pak podle toho upravit hodnoty odporu v peugeotacky pacce. Prijde mi to trochu jako zbytecna prace stylu proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite :D Citovat
jiri.wolf Odesláno 10. duben 2005 Autor Odesláno 10. duben 2005 K tomu rádiu co mám se žádná páčka standardně nedodává a rádio ani nemá origo výstup na dálkové ovládání. Chtěl bych tedy právě tu origo páčku na pokusy. V mém případě to tedy půjde pouze složitě Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 Napsán autorem jiri.wolf K tomu rádiu co mám se žádná páčka standardně nedodává a rádio ani nemá origo výstup na dálkové ovládání. Chtěl bych tedy právě tu origo páčku na pokusy. V mém případě to tedy půjde pouze složitě Tak v tom pripade je ti myslim packa uplne na dve veci, pokud to radio nema vstup na dalkovy ovladani,nevim jak ho chces dodelat :bojim Citovat
jiri.wolf Odesláno 10. duben 2005 Autor Odesláno 10. duben 2005 Tak to já zatím taky nevím a jsou pouze dvě možnosti - buď se to podaří nebo ne... Nechme tedy diskuze o tom co má a co nemá smysl a vra?me se prosím k původnímu dotazu - nemá někdo zbytečnou páčku na prodej? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 vymenim za origo packu k radiu sony CDX-R3300 Citovat
oddie Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 JW: Za tejden ji možná mít budu, zkus se ozvat. Citovat
LaHab Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 Mám ji akorát na 206 fčetně origo kazetového rádia, dával jsem jiné, jestli je zájem, taxe ozvěte. BTW: nemáte někdo někde ležet ten kryt pod volantem, který by Vám překážel, o odmontování toho dálkového ovládání tam mám díru jak do análu.... Citovat
-=Michal=- Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 Napsán autorem jiri.wolf Tak to já zatím taky nevím a jsou pouze dvě možnosti - buď se to podaří nebo ne... Nechme tedy diskuze o tom co má a co nemá smysl a vra?me se prosím k původnímu dotazu - nemá někdo zbytečnou páčku na prodej? Nechápu jak může mít někdo ještě čas se po večerech potit u vymejšlení DO k rádiu, které na to nemá nai vstup. Chlape vzpamatuj se. To je jako když jsem někde tady na konferencích četl frajera, kterej chtěl dělat rozvody s kladkama a vodní pumpou z dílů z vrakáče včetně řemenu . Kup rádio za 3ku a neřeš to né Citovat
jiri.wolf Odesláno 22. duben 2005 Autor Odesláno 22. duben 2005 Vzpamatuj se sám! Srovnáváš jabka s hruškama - když si budu po večerech hrát s elektrikou v rádiu tak to rozhodně neohrozí chod ani bezpečnost auta (tak jako je tomu s rozvody)! Nevím, proč bych s tímhle nemohl laborovat, když mne to baví! Jestli máš na nové rádio s dálkou, tak mi ho klidně můžeš koupit, já se bránit nebudu... Citovat
-=Michal=- Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Napsán autorem jiri.wolf Vzpamatuj se sám! Srovnáváš jabka s hruškama - když si budu po večerech hrát s elektrikou v rádiu tak to rozhodně neohrozí chod ani bezpečnost auta (tak jako je tomu s rozvody)! Nevím, proč bych s tímhle nemohl laborovat, když mne to baví! Jestli máš na nové rádio s dálkou, tak mi ho klidně můžeš koupit, já se bránit nebudu... Asi máš pravdu. V pubertě jsem taky dělal blbosti, ale z toho naštěstí člověk za čas vyroste. Plno povinností, práce, skoro rodina, bydlení atd. Pak člověk priority začíná velmi přehodnocovat a čas začíná být nejdražším rozměrem :papa:papa Citovat
jiri.wolf Odesláno 23. duben 2005 Autor Odesláno 23. duben 2005 Jasně, vpoho. Já na to čas a hlavně i chu? mám. To je jasné, že časem budou priority jiné... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.