Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

Potreboval by som poradit ohladne packy smeroviek. Obcas sa mi stane ze ak dam smerovku doprava a potom ju samo vyhodi tak mi preblikne aj prava smerovka. Nasiel som na nete ze to je celkovy problem PSA a vraj pomoze len vymena kompletneho modulu :(

Stretol sa s tym uz niekto? Da sa to opravit aj bez vymeny modulu? Mal niekto rozobraty uz ten modul na volante?

Dakujem za pomoc

Odesláno

Vitaj medzi nami.

Občas sa to stane aj mne, nevidím v tom nejak veľký problém, neriešim to.

[upravil dne 18/12/11 22:13 od Judes]

Odesláno

Taky to mám a čím dál víc se mi to chce řešit, někde tu byl návod jak to odstranit. Možná by stačilo trochu vytáhnout pružinu, která klade odpor proti trnu který zajíždí do takových třech zářezů (polohy páčky). Zatím se mi do toho zas tolik nechce protože celý blok se docela blbě rozdělává a ještě blběji se dává dohormady...

Odesláno

Jenže problém není jenom v pružince, ale i v opotřebeném trnu na který tlačí pružinka a ten přeskakuje v zářezech. Po natažení pružinky to stejně občas přeskočí a hlavně se buď špatně vrací nebo vůbec nevrací páčka do středové polohy při vrácení volantu. Je to prostě konstrukční vada a nedá se s tím nic dělat. Jedině, jak někteří členové tady , dát pod páčku kostku molitanu, nebo okolo ní natáhnout gumičku, aby jí to pomáhalo při zvedání. Samozřejmě poslední a nejdražší řešení je výměna celého COMu. Z vlastní zkušenosti ale mohu říci, že mám už druhý COM (nový v r. 2008) a už mi páčka také sem tam přeskočí.

Odesláno

mixi, tak to bohužel taky nevim, ale zkusim ho najít.

Nicméně to je stejně asi už jedno protože Honza nám to tu (jako vždy:D ) vysvětlil že to stejně nepomůže a nezbývá než se s tím smířit;)

Odesláno

Nevím jak vypadá ten kolíček, ale předpokládám, že obdobně jako na 307 ... tak jen tak přemýšlím jeslti by nebylo lepší podle toho původního nechat nasekat identické třeba z teflonu, který bude lépe vzdorovat otěru. Pokud by někdo zapůjčil původní tak bych to mohl zařídit za rozumné peníze.

Odesláno

me se na 406 mux zatim vraci dobre ale zase mam tu packu takovou vykvedlanou a obcas me zacne na pristrojovce blikat kontrolka svetel a uz me dokonce svatla zhasli ale staci se te packy dotknout a OK da se to nejak prostriknout aniz bych to musel cele rozdelavat?

Odesláno

konstrukcni vada pretrvavajici u PSA radu let:fnuk

jsem si blahove myslel, ze u meho rv 2007 to uz vychytali, protoze stejnej problem jsem mel uz ve 406ce a ono prd

neskousel to nekdo resit na kulanci? bo celej COM je celkem palka

Odesláno
me se na 406 mux zatim vraci dobre ale zase mam tu packu takovou vykvedlanou a obcas me zacne na pristrojovce blikat kontrolka svetel a uz me dokonce svatla zhasli ale staci se te packy dotknout a OK da se to nejak prostriknout aniz bych to musel cele rozdelavat?

řekl bych že v tvým případě žádné \"prostříknutí\" nepomůže, jedině rozebrat a upravit kontakty v páčce. Pravděpodobně nebudou dobře dosedat vzhledem k rozvyklanosti tvé páčky...

Odesláno

Kucí u 406 je to brnkačka, tam jsme to opravovla několika lidem, to je bezproblémů. Ale u 407 je ot něco jiného...

HonzaZ, ty jsi to měnil nemáš ten starší a nedal bys do placu čudlíček podle kterého bychom nechaly vyrobit ten teflonový?

Nebo někdo další kdo by měl starý Comm - nevadí ,že je ohoblovaný to domyslíme...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...