mixi Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Ahojte, Potreboval by som poradit ohladne packy smeroviek. Obcas sa mi stane ze ak dam smerovku doprava a potom ju samo vyhodi tak mi preblikne aj prava smerovka. Nasiel som na nete ze to je celkovy problem PSA a vraj pomoze len vymena kompletneho modulu Stretol sa s tym uz niekto? Da sa to opravit aj bez vymeny modulu? Mal niekto rozobraty uz ten modul na volante? Dakujem za pomoc Citovat
Judes Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Vitaj medzi nami. Občas sa to stane aj mne, nevidím v tom nejak veľký problém, neriešim to. [upravil dne 18/12/11 22:13 od Judes] Citovat
Tosho5 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Všimol som si to aj na mojom aute a tiež to neriešim.... Citovat
Brizan Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Taky to mám a čím dál víc se mi to chce řešit, někde tu byl návod jak to odstranit. Možná by stačilo trochu vytáhnout pružinu, která klade odpor proti trnu který zajíždí do takových třech zářezů (polohy páčky). Zatím se mi do toho zas tolik nechce protože celý blok se docela blbě rozdělává a ještě blběji se dává dohormady... Citovat
mixi Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 A nevies kde tu bol ten navod? som hladal ale neviem ho najst. Aj ja si myslim ze to bude len v pruzinke. Citovat
HonzaZ Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Jenže problém není jenom v pružince, ale i v opotřebeném trnu na který tlačí pružinka a ten přeskakuje v zářezech. Po natažení pružinky to stejně občas přeskočí a hlavně se buď špatně vrací nebo vůbec nevrací páčka do středové polohy při vrácení volantu. Je to prostě konstrukční vada a nedá se s tím nic dělat. Jedině, jak někteří členové tady , dát pod páčku kostku molitanu, nebo okolo ní natáhnout gumičku, aby jí to pomáhalo při zvedání. Samozřejmě poslední a nejdražší řešení je výměna celého COMu. Z vlastní zkušenosti ale mohu říci, že mám už druhý COM (nový v r. 2008) a už mi páčka také sem tam přeskočí. Citovat
Brizan Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 mixi, tak to bohužel taky nevim, ale zkusim ho najít. Nicméně to je stejně asi už jedno protože Honza nám to tu (jako vždy:D ) vysvětlil že to stejně nepomůže a nezbývá než se s tím smířit;) Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Nevím jak vypadá ten kolíček, ale předpokládám, že obdobně jako na 307 ... tak jen tak přemýšlím jeslti by nebylo lepší podle toho původního nechat nasekat identické třeba z teflonu, který bude lépe vzdorovat otěru. Pokud by někdo zapůjčil původní tak bych to mohl zařídit za rozumné peníze. Citovat
matejgigi Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Toto bol problém už aj na novších 406... Nechápem, prečo to nevymysleli ináč Treba sa nad to povzniesť Citovat
Brizan Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 a jak to myslíš se nad to povznést? To jako abych to nerozflákal když mi problikne druhej blinkr? :D;) Citovat
buburak Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Ja mam ten isty problem,,,ale ako tu viacerí písali,,neriešim pokial mi to funguje,,a smerovky šlapú,,a v servise odporúčaju výmenu,,konstrukcná vada Citovat
Vítek1 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 me se na 406 mux zatim vraci dobre ale zase mam tu packu takovou vykvedlanou a obcas me zacne na pristrojovce blikat kontrolka svetel a uz me dokonce svatla zhasli ale staci se te packy dotknout a OK da se to nejak prostriknout aniz bych to musel cele rozdelavat? Citovat
jaykay Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 konstrukcni vada pretrvavajici u PSA radu let:fnuk jsem si blahove myslel, ze u meho rv 2007 to uz vychytali, protoze stejnej problem jsem mel uz ve 406ce a ono prd neskousel to nekdo resit na kulanci? bo celej COM je celkem palka Citovat
Brizan Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 me se na 406 mux zatim vraci dobre ale zase mam tu packu takovou vykvedlanou a obcas me zacne na pristrojovce blikat kontrolka svetel a uz me dokonce svatla zhasli ale staci se te packy dotknout a OK da se to nejak prostriknout aniz bych to musel cele rozdelavat? řekl bych že v tvým případě žádné \"prostříknutí\" nepomůže, jedině rozebrat a upravit kontakty v páčce. Pravděpodobně nebudou dobře dosedat vzhledem k rozvyklanosti tvé páčky... Citovat
Vítek1 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 tak to je v haji do toho se dost bojim poustet. zapomel jsem rict ze to dela jen v zime. Citovat
Brizan Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 A i po tom co se ti ohřeje kabina? Citovat
Vítek1 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 ne vetsinou to udela ze zacatku cesty kdyz je to studene. Minili rok me to dokonce zapinalo vypinalo stmivaci senzor (nebo jak se to jmenuje) letos jeste ne. Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Kucí u 406 je to brnkačka, tam jsme to opravovla několika lidem, to je bezproblémů. Ale u 407 je ot něco jiného... HonzaZ, ty jsi to měnil nemáš ten starší a nedal bys do placu čudlíček podle kterého bychom nechaly vyrobit ten teflonový? Nebo někdo další kdo by měl starý Comm - nevadí ,že je ohoblovaný to domyslíme... Citovat
Vítek1 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 pockej ale ty jsi mel jeste stare paky ja uz mam stejne jak 407!! tak dost pochybuju ze to bude jednoduzsi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.