Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čaute,potreboval by som,aby mi niekto pozrel notebook.Problem spočíva v tom,že nejdo vobec zapnút.Ide iba ako keby bol v spiacom mode,ale nič sa s ním nedá robit.Mám dojem,že odišla grafická karta,alebo matičná doska.Fakt by ste mi pomohli.Podotýkam,že monitor je prázdny,vobec nič neukazuje.Jedná sa o DELL XPS 1330.Díky

Odesláno

Radek,nejde mi vobec nič s ním robit.Tým pádom nejde ani funkčné tlačítko.Zaujímavé je,že sa mi to stalo práve,ked som mal napojený notebook na plazmu.Potom som ho vypol aj v tom režime na plazme.Odvtedy mi nejde zapnút.Skúšal som ho zapnut naspat na plazmu ale nič sa neudialo...

Odesláno

možná plácnu blbost, jednou se mi podobně zaseklo mé EEE. Zkus vyndat baterku a napájecí kabel, chviličku ho nech bez baterky

a pak vrať baterku a zkus zapnout....

Je nějakej \"opičí trojhmat\", který když držíš dostaneš se alespoň do Biosu....

Odesláno

toto sa asi tazko opravi bez veci na skusku...teda dalsia grafika, dalsi disk a tak...

nepracuje aspon disk?ze ci neodisiel monitor ktory iba nic nezobrazuje? :myslim

Odesláno

Vycvaknul bych klávku a někde kolem té díry bude záložní baterka k CMOSce, vytáhni konektor, piny ještě zkratuj šroubovákem a vyzkoušej to nahodit. Jeslti nenaběhne tak ještě vytáhni HDD, CD... a znovu vyzkoušej.

Odesláno

jj mám ten samý noťas a mám jenom 2 roky.. ale dalo se pak připlatit za prodloužení záruky..

sry za off

jinak mi na tady tomto notebooku zase blbne asik grafika zničeho nic se rozčverečkuje obraz nebo zamrzne a když ho vypnu a zapnu tak třeba naběhne jenom černá obrazovka rozseká se i někdy obrazovka jak nabíhá bios......

Odesláno

Zkus vytahnout RAMku, ocistit kontakty a dat zpet (pri vytazene baterce), nevim jak u DELL, ale u jinych znacek jsem se s timhle setkal a pomohlo.

Odesláno

Ahoj, DELL dával do těchto noťasů čipy NVidia myslím G86se špatnou konstrukcí od výroby. Nejspíš je to i tvůj případ. Jednoduše řečeno se ti přerušil kontakt mezi samotným čipem a destičkou na které je čip . To znamená, že ti nepomůže reflow, ani reballing. Jediná oprava spočívá ve výměně grafického čipu, nebo rovnou celé základní desky. Levně koupíš na Ebay. Asi tě to nepotěší, ale pravděpodobně je to tak. Ahoj.

Odesláno

Yaris1: Jojo proto jsem se ptal jestli ma nvdia grafiku. Me se to tykalo objednal jsem se u DELLu dostal jsem novou zakladni desku ale uz je to nejaky patek.

PS: Aktualne nove XPS maji 3y NBD tez v zakladu a ne jako priplatkovou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...