deddo306Break Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 čaute,potreboval by som,aby mi niekto pozrel notebook.Problem spočíva v tom,že nejdo vobec zapnút.Ide iba ako keby bol v spiacom mode,ale nič sa s ním nedá robit.Mám dojem,že odišla grafická karta,alebo matičná doska.Fakt by ste mi pomohli.Podotýkam,že monitor je prázdny,vobec nič neukazuje.Jedná sa o DELL XPS 1330.Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Monitor nezobrazí ani Bios při startu? A mužeš zkusit připojit externí monitor? Na zkoušku jestli něco zobrazí [upravil dne 14/12/11 22:13 od Radek Hurvajz] Citovat
deddo306Break Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Radek,nejde mi vobec nič s ním robit.Tým pádom nejde ani funkčné tlačítko.Zaujímavé je,že sa mi to stalo práve,ked som mal napojený notebook na plazmu.Potom som ho vypol aj v tom režime na plazme.Odvtedy mi nejde zapnút.Skúšal som ho zapnut naspat na plazmu ale nič sa neudialo... Citovat
punkac Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 možná plácnu blbost, jednou se mi podobně zaseklo mé EEE. Zkus vyndat baterku a napájecí kabel, chviličku ho nech bez baterky a pak vrať baterku a zkus zapnout.... Je nějakej \"opičí trojhmat\", který když držíš dostaneš se alespoň do Biosu.... Citovat
deddo306Break Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 skúšal som,nepomohlo... Citovat
Y2K Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 toto sa asi tazko opravi bez veci na skusku...teda dalsia grafika, dalsi disk a tak... nepracuje aspon disk?ze ci neodisiel monitor ktory iba nic nezobrazuje? Citovat
koblih69 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Vycvaknul bych klávku a někde kolem té díry bude záložní baterka k CMOSce, vytáhni konektor, piny ještě zkratuj šroubovákem a vyzkoušej to nahodit. Jeslti nenaběhne tak ještě vytáhni HDD, CD... a znovu vyzkoušej. Citovat
negrbob Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Jaky je to rok? DELL a zvlast XPS se prodavali s 3letou NBD zarukou. Posli service tag. Je uvedeny nekde na notebooku 6mistne cislo vetsinou. Mas nvida grafiku? Citovat
Y2K Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 3 rocna zaruka bola asi len priplatkova ale ano, ja som ju mal na svojom Inspirone Citovat
wojtěch Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 jj mám ten samý noťas a mám jenom 2 roky.. ale dalo se pak připlatit za prodloužení záruky.. sry za off jinak mi na tady tomto notebooku zase blbne asik grafika zničeho nic se rozčverečkuje obraz nebo zamrzne a když ho vypnu a zapnu tak třeba naběhne jenom černá obrazovka rozseká se i někdy obrazovka jak nabíhá bios...... Citovat
Azy Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Zkus vytahnout RAMku, ocistit kontakty a dat zpet (pri vytazene baterce), nevim jak u DELL, ale u jinych znacek jsem se s timhle setkal a pomohlo. Citovat
yaris1 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Ahoj, DELL dával do těchto noťasů čipy NVidia myslím G86se špatnou konstrukcí od výroby. Nejspíš je to i tvůj případ. Jednoduše řečeno se ti přerušil kontakt mezi samotným čipem a destičkou na které je čip . To znamená, že ti nepomůže reflow, ani reballing. Jediná oprava spočívá ve výměně grafického čipu, nebo rovnou celé základní desky. Levně koupíš na Ebay. Asi tě to nepotěší, ale pravděpodobně je to tak. Ahoj. Citovat
negrbob Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Yaris1: Jojo proto jsem se ptal jestli ma nvdia grafiku. Me se to tykalo objednal jsem se u DELLu dostal jsem novou zakladni desku ale uz je to nejaky patek. PS: Aktualne nove XPS maji 3y NBD tez v zakladu a ne jako priplatkovou. Citovat
kaper Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 ahoj ak nikoho nezozeniš skus pootravovat Pastorka občas sa v tom hrabe. Neviem ako je na tomm časovo. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Mě zatím pomáhá vytáhnout tu placatou baterku co je na desce na cca 15 minut a pak mi vždy najel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.