georgegg Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 ahoj, minulý týden me můj starej notebook spadnul z postele, při pádu byl puštěný a stahoval, po pádu jsem ho restartoval a sotva naběhl systém tak počítač zamrznul, tak jsem ho přeinstaloval, ovšem žádná změna nenastala a pořád zamrzá, jediný kdy nezamrzne je když ho pustím v nouzovém režimu. Napadá někoho co by mohlo pomoc? Koupil jsem si nový takže tamten mam spíš na experimenty, ale i tak bych rád přišel nato čím to je Citovat
MilanF1 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 HDD bude asi poškozeno, určitě byl v činnosti při pádu ... Citovat
Kurt Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Stáhni a spusť tohle: http://jaist.dl.sourceforge.jp/crystaldiskinfo/53474/CrystalDiskInfo4_1_4.zip Dozvíš se něco o stavu disku. Citovat
georgegg Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 a nějakej program na zjištění toho poškození? už jsem jich pár zkusil ale nic Citovat
koblih69 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Tuším že to co jsem používal se jmenovalo HDD Regenerator Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 HDD Regenerator přepisuje komplet disk a pokouši se opravit nebo přesunout vadný sektory, ale nemužeš opravit disk ze kterého jede system. Tzn, disk vyndat a připojit k jinemu PC a pokusit se s nim něco dělat Předtím doporučuji zálohu všeho co na tom disku máš, všechno bude fuč [upravil dne 14/12/11 21:47 od Radek Hurvajz] Citovat
georgegg Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 a co kdybych udělal z toho regenerátoru bootovací cd a nabotoval jen ten program bez systému? nebo je to hovadina? Citovat
Kurt Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 A už jsi zjistil stav tím programem, co jsem ti na něj dal odkaz? Citovat
koblih69 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 HDD Regenerator přepisuje komplet disk a pokouši se opravit nebo přesunout vadný sektory, ale nemužeš opravit disk ze kterého jede system. Tzn, disk vyndat a připojit k jinemu PC a pokusit se s nim něco dělat Předtím doporučuji zálohu všeho co na tom disku máš, všechno bude fuč [upravil dne 14/12/11 21:47 od Radek Hurvajz] Hurvajz, já už si to nepamatuju, ale mám pocit, že si instalace udělá vlstní Bootovací CD nebo Flash a data nepřepisuje ( teda kromě těch který jsou v Bad Bloku ), ale samozřejmě bych napřed zálohoval... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 A joo, maš pravdu, ja si to pletu s něčim co opravilo disk a naformatovalo ho to do RAW To byl tušim nějakej HDD Low level format, už mi svitlo. Omlouvam se za mystifikaci. HDD regenerator data zachová, ale stejně bych zalohoval, k poškození dojít muže [upravil dne 14/12/11 22:02 od Radek Hurvajz] Citovat
georgegg Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 to kurt jo už jsem ho pustil, ale moc moudrej z toho nejsem, u všeho byly ty dvě první hodnoty stejný jinak o data už mi nejde, všechno už mam dávno přetažený jinde, a hlavně skoro každej den jsem zálohoval, takže to neřeším Citovat
Kurt Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 to kurt jo už jsem ho pustil, ale moc moudrej z toho nejsem, u všeho byly ty dvě první hodnoty stejný Vlevo jsou 2 ikony velký jako kráva. jedna píše, jak je na tom disk fyzicky a druhá, kolik má stupňů. Odmítám uvěřit tomu, že z těch dvou ikon nic nevyčteš. Citovat
georgegg Odesláno 15. prosinec 2011 Autor Odesláno 15. prosinec 2011 jo to všim, stav to píše dobrý a teplota 30 stupňů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.