Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, minulý týden me můj starej notebook spadnul z postele, při pádu byl puštěný a stahoval, po pádu jsem ho restartoval a sotva naběhl systém tak počítač zamrznul, tak jsem ho přeinstaloval, ovšem žádná změna nenastala a pořád zamrzá, jediný kdy nezamrzne je když ho pustím v nouzovém režimu. Napadá někoho co by mohlo pomoc? Koupil jsem si nový takže tamten mam spíš na experimenty, ale i tak bych rád přišel nato čím to je

Odesláno

HDD Regenerator přepisuje komplet disk a pokouši se opravit nebo přesunout vadný sektory, ale nemužeš opravit disk ze kterého jede system. Tzn, disk vyndat a připojit k jinemu PC a pokusit se s nim něco dělat

Předtím doporučuji zálohu všeho co na tom disku máš, všechno bude fuč

[upravil dne 14/12/11 21:47 od Radek Hurvajz]

Odesláno
HDD Regenerator přepisuje komplet disk a pokouši se opravit nebo přesunout vadný sektory, ale nemužeš opravit disk ze kterého jede system. Tzn, disk vyndat a připojit k jinemu PC a pokusit se s nim něco dělat

Předtím doporučuji zálohu všeho co na tom disku máš, všechno bude fuč

[upravil dne 14/12/11 21:47 od Radek Hurvajz]

Hurvajz, já už si to nepamatuju, ale mám pocit, že si instalace udělá vlstní Bootovací CD nebo Flash a data nepřepisuje ( teda kromě těch který jsou v Bad Bloku ), ale samozřejmě bych napřed zálohoval...

Odesláno

A joo, maš pravdu, ja si to pletu s něčim co opravilo disk a naformatovalo ho to do RAW

To byl tušim nějakej HDD Low level format, už mi svitlo.

Omlouvam se za mystifikaci. HDD regenerator data zachová, ale stejně bych zalohoval, k poškození dojít muže

[upravil dne 14/12/11 22:02 od Radek Hurvajz]

Odesláno

to kurt jo už jsem ho pustil, ale moc moudrej z toho nejsem, u všeho byly ty dvě první hodnoty stejný

jinak o data už mi nejde, všechno už mam dávno přetažený jinde, a hlavně skoro každej den jsem zálohoval, takže to neřeším

Odesláno
to kurt jo už jsem ho pustil, ale moc moudrej z toho nejsem, u všeho byly ty dvě první hodnoty stejný

Vlevo jsou 2 ikony velký jako kráva. jedna píše, jak je na tom disk fyzicky a druhá, kolik má stupňů. Odmítám uvěřit tomu, že z těch dvou ikon nic nevyčteš. :roll

post-7940-14109621238679_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...